Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

Nie, no taką sadystką to nie jestem.

Ale prowadzimy negocjacje :)

Tel.

-Mamo, już!!!!

- A łóżko odsunięte i odkurzone pod i wymyte...

-E, no nie. Mam to zrobić?

-TAAAk

3 min później

- Już!!!

- szafkę odsunięta i porządek za nią /wpadnięte długo nie widziane pomoce naukow/

- no nie....

i tak od godziny, ale już zbliżamy się do drzwi wejściowych, więc nie jest najgorzej.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tia, to najstarsza, męska latorośl. Generalnie 5 min na cały pokój wystarcza. A potem przyłazi matka, spogląda i mówi, że zaczynamy od początku. Do 24 jest trochę czasu, więc trochę się pobawimy :)

Tia, to najstarsza, męska latorośl. Generalnie 5 min na cały pokój wystarcza. A potem przyłazi matka, spogląda i mówi, że zaczynamy od początku. Do 24 jest trochę czasu, więc trochę się pobawimy :)

Musze koleżance podpowiedzieć, bo ostatnio narzekała, że pomysły na zabawy jej się kończą;)

Dzien dobry:)

Witaj Agalind :)

Pokój nieduży, ca 10m2. I prawie nic w nim nie ma :) Ale mam już nastolatka na pokładzie, co jeszcze na kolana usiłuje wleźć i przytulić się jak nikt nie patrzy, ale już mu się wszystko zaczyna jeżyć, jak coś nie pasuje. A ja za niego sprzątać nie będę, bo nie :)

Ostatnio wyznał mi szczerze: "Mamo, jak ja sobie pomyślę, jaki ja jestem leniwy, to aż się sam dziwię, że można być takim leniwym". Nie do końca ma rację, ale nie będę go uświadamiać.

Myjemy obecnie drzwi do pokoju :) Chyba nie chce wiedzieć czym....

Witaj Agalind :)

Pokój nieduży, ca 10m2. I prawie nic w nim nie ma :) Ale mam już nastolatka na pokładzie, co jeszcze na kolana usiłuje wleźć i przytulić się jak nikt nie patrzy, ale już mu się wszystko zaczyna jeżyć, jak coś nie pasuje. A ja za niego sprzątać nie będę, bo nie :)

Ostatnio wyznał mi szczerze: "Mamo, jak ja sobie pomyślę, jaki ja jestem leniwy, to aż się sam dziwię, że można być takim leniwym". Nie do końca ma rację, ale nie będę go uświadamiać.

Myjemy obecnie drzwi do pokoju :) Chyba nie chce wiedzieć czym....

Domu nie poznasz jak do niego wrócisz;)

Edytko, Cronin, nihiru dziekuję serdecznie za życzenia. Dla Was i dla Wszystkich przesyłam życzenia zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

A tu historia, którą wszyscy znamy w kilku odsłonach:

http://www.thebricktestament.com/the_life_of_jesus/jesus_is_born_02/mt01_18plk01_26.jpg

A pod tym linkiem ciąg dalszy:

http://www.thebricktestament.com/the_life_of_jesus/jesus_is_born_02/mt01_18plk01_26.html

[h=2][/h]

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?

Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?

Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.

Dlatego, żeby podawać sobie ręce.

Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.

Dlatego, żeby sobie przebaczać.

ks. Jan Twardowski

Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS.

A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ

w Waszych szczerych i otwartych sercach

w Nowym Roku 2013

życzą, a także dziękują

za okazaną pomoc i wsparcie:

Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI

:)