_Chloe_ 15.10.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mój apetyt na Twoje wnętrzarskie opowieści wciąż rośnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Eee przerosło to moją wyobraźnię.... grunt żeby się przyssał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 musiałas mnie tak zaraz sprowadzić na ziemię??? eee idę robic kolację Ale w moim przypadku, to tylko ta druga nienabyta część płytek razem z tą poprzednią partią robią się bardzo zjadliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mój apetyt na Twoje wnętrzarskie opowieści wciąż rośnie:D Boję się, że trochę zawiodę Eee przerosło to moją wyobraźnię.... grunt żeby się przyssał No, ja też podejrzliwie słuchałam wyjaśnień i to samo im powiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tej L-ki tam nie widzę, z reguły wylewka klawiszuje bo styropian jest źle położony. Oni chyba nie chcą wyciąć wszystkiego do poziomu zero (po obwodzie) i wylać beton bez styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka, a te płytki to jak, chyba nie będą cięte, żeby taki efekt jak na inspiracji uzyskać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tej L-ki tam nie widzę, z reguły wylewka klawiszuje bo styropian jest źle położony. Oni chyba nie chcą wyciąć wszystkiego do poziomu zero (po obwodzie) i wylać beton bez styropianu? Wylewka chrupie i klawiszuje tak do max. 30 cm od miejsca styku obydwu pomieszczeń. Chcą wyciąć wylewki ile się da, położyć płat siatki zbrojeniowej, poprawić styropian w razie potrzeby i dopiero zalać. Obydwa pomieszczenia były wylewane osobno, w odstępie 3 dni - i to wg mnie był zasadniczy błąd. Musiała jedna drugą wybulić do góry. Tak przynajmniej mi się wydaje. Te 30 cm to w obie strony od tej krechy, którą widać w świetle drzwi. http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/SDC10642_zps238e4b4d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka, a te płytki to jak, chyba nie będą cięte, żeby taki efekt jak na inspiracji uzyskać ??? Broń Boże, one występują w kilku formatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ale tam i tak ma być dylatacja prawda? w progu? nic, ważne żeby zassało &&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ale tam i tak ma być dylatacja prawda? w progu? nic, ważne żeby zassało &&& Na moje oko jakby dylatacji nie było, to tragedii też by nie było. Oba pomieszczenia są malutkie, chyba, że źle kombinuję. Na łapy patrzeć będę. Przy zalewaniu łazienki niestety nie byłam, kończyli o 23ciej. I s**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tam jest zdaje się styk pomieszczenia z podłogówką i bez, wydaje mi się że musi być dylatacja, bo z jednej strony będzie zimny beton a z drugiej ciepły.A tak w ogóle nie słuchaj mnie, bo ostatnio mam czarne okulary na nosie. Garbatym zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tam jest zdaje się styk pomieszczenia z podłogówką i bez, wydaje mi się że musi być dylatacja, bo z jednej strony będzie zimny beton a z drugiej ciepły. A tak w ogóle nie słuchaj mnie, bo ostatnio mam czarne okulary na nosie. Garbatym zresztą. Ale ja Cię lubię słuchać, bo zadajesz niewygodne pytania Styk jest, fakt, podłogówka jest ciut odsunięta od tego styku, ale nie za daleko. Chyba śpiworek do -20 sobie zabiorę i będę koczować, aż wszystko zrobią. Nota bene, było to jedyne miejsce, którego się czepiałam od samego początku, bo styropian był fatalnie położony tam, z takich skrawków. Poprawiono, ale ewidentnie jakieś przysłowiowe zgniłe jajo w tym siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Pańskie oko konia tuczy, niech czują Twój oddech na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka a Ty masz te mniejsze kwadraciki czy te większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Na razie te 15x15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ciekawie się te płytki zapowiadają ja się zastanawiałam też czy by nie pomieszać formatów tych moich drewnopodobnych w łazience ale się boje trochę bo ja wyobraźni do urządzania nie mam. I jak wyjdzie kicha to co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Drewnopodobnych nie mieszaj. One mają wzór drewna już sam w sobie dość wyrazisty. Jak dołożysz różne kształty, zrobi się bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No widzisz Pestko - taka ze mnie znawczyni:bash: Dzięki Ci bardzo za radę. Boję się w ogóle tych drewnopodobnych ale podobają mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Ja też się wymądrzam, tylko dlatego, że się napatrzyłam sporo. Sama wyobraźnia nie wystarcza Jak połączysz drewnopodobne z czymś spokojnym i nie wzorzystym, będzie ładny efekt. Zawsze, żeby błysnąć, można dodać jakiś ostry kolorowy akcent, stołek do siedzenia z kolorową poduchą, albo nawet tylko ręczniki. To byłą propozycja drewno + szary gres dla Julianny A to jest spokojna i wyważona szara łazienka Barbary74 ale ubrana w fiolety. Edytowane 15 Października 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Marzy mi się taka biało-drewniana łazienka dlatego tak wokół tych Noce by My Way się kręcę. I zobacz jak to łatwo przedobrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts