max-maniacy 29.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 przyczłapałam w końcu do Ciebie. ale Ty masz kobieto pomysły! boazeria, oczopląsowe płytki. widać w tym wszystkim Twoją energię, więc myślę, że tym strachem, to trochę kokietujesz. a jeśli był, to już pewnie niemieckie wiatry go wywiały. (u Ciebie też dachy zrywało?) a Ty niedługo chyba przyjeżdżasz, co? dobrze pamiętam? to będziesz mogła nacieszyć się drzwiami. nie zapomnij aparatu, coby nam się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 a co ma boazeria do hamaka??? ja tez u siebie kombinuję, żeby hamaczek w środku powiesić rewelacyjne te grzejniki, taki by mi sie właśnie podobał, muszę w wolnej chwili poszukac i dostać zawału od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 rewelacyjne te grzejniki, taki by mi sie właśnie podobał, muszę w wolnej chwili poszukac i dostać zawału od ceny :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 co ja za to mogę, że ze mnie taka sknera w sprawach urzadzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (u Ciebie też dachy zrywało?) a Ty niedługo chyba przyjeżdżasz, co? dobrze pamiętam? to będziesz mogła nacieszyć się drzwiami. nie zapomnij aparatu, coby nam się pochwalić. Na sąsiedniej ulicy jedynie złamały się dwa drzewa, żadnego zerwanego dachu nie zanotowałam (swoją drogą ciekawe). Mam nadzieję, że będzie już czym się pochwalić a co ma boazeria do hamaka??? ja tez u siebie kombinuję, żeby hamaczek w środku powiesić rewelacyjne te grzejniki, taki by mi sie właśnie podobał, muszę w wolnej chwili poszukac i dostać zawału od ceny Od hamaka/huśtawki się zaczęło, potem od pomysłu zostawienia gdzie się da wolnych belek, no i boazerii na końcu. co ja za to mogę, że ze mnie taka sknera w sprawach urzadzania Te grzejniczki akurat jakieś strawne (dla mnie i mojego zwierzątka w kieszeni) ceny mają, nie przekraczają 400zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dorotko :hug:wiesz , ze jestes DEBESCIARSKA ..... nie wiem jak Ty to robisz , Twoje koncepcje budowlane sa odmienne od moich , a i tak mi sie podobaja :p:p..... i to BARDZO ....... Przeczytalam Twoje ostatnie wpisy w dzienniku dotyczace zakupow u " lokalnych " ( moja reakcja ) ......... teraz juz wiesz dlaczego ja kupuje w necie . Miło mi A co do kupowania on-line, ja mam od czasu do czasu mam możliwość stacjonarnego i nawet chcę, ale jak mi wiart w oczy sypią, to co ja mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Pomnięte płytki na swoje własne piękne oczy widziałam I zapałałam miłościa wielka i namiętną mimo mej wrodzonej niechęci do kafli. Dorka -te mniejsze tek takie wymemłane ; ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Pomnięte płytki na swoje własne piękne oczy widziałam I zapałałam miłościa wielka i namiętną mimo mej wrodzonej niechęci do kafli. Dorka -te mniejsze tek takie wymemłane ; ) ? Ta, jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hamaczek teraz by mi się przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 I jakieś malutkie Bahamy do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No, tylko palmy nie sadź. Ja mam uczulenie po tej zarazie palmowej, która Warszawę opanowała jakiś czas temu. Co byłam na Nowym Świecie to mdłości prawie z obrzydzenia dostawałam. Ciekawe bo w ciepłych krajach palmy mi się zawsze podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ja bym moj hamaczek naprzeciw kominka powiesiła, juz się tam widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 W Tarnobrzegu powstał piękny zalew, a przy wjeździe na plażę kilka pięknych palemek, sztucznych. Widać zaraza już na prowincję dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 serio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Serio, serio, szczególnie pięknie wyglądało to w październiku, zalew pusty, ludzi niet, a palemki na pasie rozdzielającym drogę szybkiego ruchu jak stały tak stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 SZLAG. Że też nikt się nie zastanowi jaki to kich koszmarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 W mojej okolicy stoi dom z dużym tarasobalkonem i tamże stoi palemka I za groma nie wiem czy ona prawdziwa czy sztuczna, ale smętna jest nieziemsko. Po prostu ludzie w tym klimacie tęsknią za słońcem i palma im odbija Dorka grzejniczki cud miód (i ceny też przystępne), tego pierwszego chyba sobie podkradnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No wiesz, stolica kreuje i narzuca styl A że obciachowy to inna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie chcę wszczynać tu bratobójczych wojen, ale jestem warszawianką w trzecim bodajże pokoleniu i nie jest to mój styl. Więc protestuję. Jakby tak popatrzeć skąd się biorą ci wszyscy dizajnerzy "upiększający" stolicę, to ciekawe czyj byłby to styl. Ale nie śledzę tryndów więc się nie wymądrzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Protest przyjęty A na zgodę pozwalam łaskawie na podkradnięcie grzejniczka. Jeszcze jakbyś go w realu pomacała i dała znać czy solidnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts