Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

przyczłapałam w końcu do Ciebie. :hug:

ale Ty masz kobieto pomysły! boazeria, oczopląsowe płytki. widać w tym wszystkim Twoją energię, więc myślę, że tym strachem, to trochę kokietujesz. ;)

a jeśli był, to już pewnie niemieckie wiatry go wywiały. (u Ciebie też dachy zrywało?)

a Ty niedługo chyba przyjeżdżasz, co? dobrze pamiętam?

to będziesz mogła nacieszyć się drzwiami.

nie zapomnij aparatu, coby nam się pochwalić. :)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(u Ciebie też dachy zrywało?)

a Ty niedługo chyba przyjeżdżasz, co? dobrze pamiętam?

to będziesz mogła nacieszyć się drzwiami.

nie zapomnij aparatu, coby nam się pochwalić. :)

Na sąsiedniej ulicy jedynie złamały się dwa drzewa, żadnego zerwanego dachu nie zanotowałam (swoją drogą ciekawe).

Mam nadzieję, że będzie już czym się pochwalić :)

a co ma boazeria do hamaka??? ja tez u siebie kombinuję, żeby hamaczek w środku powiesić :)

rewelacyjne te grzejniki, taki by mi sie właśnie podobał, muszę w wolnej chwili poszukac i dostać zawału od ceny

Od hamaka/huśtawki się zaczęło, potem od pomysłu zostawienia gdzie się da wolnych belek, no i boazerii na końcu.

co ja za to mogę, że ze mnie taka sknera w sprawach urzadzania

Te grzejniczki akurat jakieś strawne (dla mnie i mojego zwierzątka w kieszeni) ceny mają, nie przekraczają 400zł/szt.

Dorotko :hug:wiesz , ze jestes DEBESCIARSKA ..... nie wiem jak Ty to robisz , Twoje koncepcje budowlane sa odmienne od moich , a i tak mi sie podobaja :p:p:p..... i to BARDZO .......

Przeczytalam Twoje ostatnie wpisy w dzienniku dotyczace zakupow u " lokalnych " :rotfl:( moja reakcja ) ......... teraz juz wiesz dlaczego ja kupuje w necie .

Miło mi :)

A co do kupowania on-line, ja mam od czasu do czasu mam możliwość stacjonarnego i nawet chcę, ale jak mi wiart w oczy sypią, to co ja mogę zrobić :)

Pomnięte płytki na swoje własne piękne oczy widziałam :) I zapałałam miłościa wielka i namiętną mimo mej wrodzonej niechęci do kafli.

Dorka -te mniejsze tek takie wymemłane ; ) ?

Ta, jest!

No, tylko palmy nie sadź.

Ja mam uczulenie po tej zarazie palmowej, która Warszawę opanowała jakiś czas temu. Co byłam na Nowym Świecie to mdłości prawie z obrzydzenia dostawałam. Ciekawe :p bo w ciepłych krajach palmy mi się zawsze podobały

W mojej okolicy stoi dom z dużym tarasobalkonem i tamże stoi palemka :) I za groma nie wiem czy ona prawdziwa czy sztuczna, ale smętna jest nieziemsko.

Po prostu ludzie w tym klimacie tęsknią za słońcem i palma im odbija :lol2:

Dorka grzejniczki cud miód (i ceny też przystępne), tego pierwszego chyba sobie podkradnę.

Nie chcę wszczynać tu bratobójczych wojen, ale jestem warszawianką w trzecim bodajże pokoleniu i nie jest to mój styl. Więc protestuję. Jakby tak popatrzeć skąd się biorą ci wszyscy dizajnerzy "upiększający" stolicę, to ciekawe czyj byłby to styl. Ale nie śledzę tryndów więc się nie wymądrzam.