Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotko grzejniki piekne .... fajna nowoczesna forma ...... parapety marmurowe sa przesliczne uwielbian marmur ,ale sama nie odwazylabym sie u siebie dac marmuru .... wiem jak latwo go zniszczyc :o

Nie chcę wszczynać tu bratobójczych wojen, ale jestem warszawianką w trzecim bodajże pokoleniu i nie jest to mój styl. Więc protestuję. Jakby tak popatrzeć skąd się biorą ci wszyscy dizajnerzy "upiększający" stolicę, to ciekawe czyj byłby to styl. Ale nie śledzę tryndów więc się nie wymądrzam.

Cronin, ja też to samo pokolenie warszawskie śródmiejskie i odczucia mam wypisz wymaluj te same. Może my jakiś nienormalne :bash:

A że mamy demokrację .... :) Chociaż nie, w obecnych czasach jako mniejszość powinniście mieć decydujący głos. Tylko w takim razie dlaczego na prowincji palmy rosną... Za skomplikowane te czasy są.

Dorotko grzejniki piekne .... fajna nowoczesna forma ...... parapety marmurowe sa przesliczne uwielbian marmur ,ale sama nie odwazylabym sie u siebie dac marmuru .... wiem jak latwo go zniszczyc :o

Będę stawiać kwiatki doniczkowe na każdej plamie, potem skrzynki, a potem ... potem je wymienię na nowe.

Będę stawiać kwiatki doniczkowe na każdej plamie, potem skrzynki, a potem ... potem je wymienię na nowe.

W tym przypadlu odzywa sie praktyczna czesc mojej natury .... :D...... czyli 99,9%....

Jutro zaczynam tajną operację 'Opadający liść'. Trzymajcie kciuki, żeby nic mi się z grafiku nie omsknęło.

I za wylewkarzy, żeby przeżyli :)

Ja się wszystko uda, to:

-pokażę Wam moje drzwi

-może próg wejściowy

-harakiri łazienkowe

-hokus-pokus poddaszowy

-decyzję wewnętrzno-drzwiową

Nie pokażę, ale opowiem, co będzie:

- na poddaszu,

-w przyszłości na podłogach

I tyle. Wystarczy na 3-4 dni.