pestka56 03.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No, gdzieś muszę poczekać na fotki i żeby mnie nie wywiało, nie przemoczyło. Tak leje, że parasol to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dzien dybry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.11.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jakie tu tłumy Małgoś, no chyba ze sto lat Cię nie widziałam (tutaj) Jeszcze jakieś 300km i będę odbierać wełnę. Właśnie się boleśnie przekonałam, że zapomniałam pewnego urodzinowego prezentu i APARATU!!!! ale to się da załatwić I jeszcze nie mam kluczy do siebie, ale to taaakie drobiazgi. Poza tym świeci piękne słoneczko. Koniec tweetowania, rozpoczynam (ty)dzień roboczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Od kawy u mnie to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dorka, trzymam kciuki, zeby kawa Ci smakowała u odwiedzanych i sprawy udało sie pozałatwiac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A ja Dorce obiecałam rogale marcińskie i nie dostarczyłam:(Dobrze że choć kawę miałam. Widzialaś drzwi??Dorka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Maupa tylko w biegu herbatę wypiła i poleciała, zostawiając mi dojczlandzkie świateczne pierniki (tak, tak -niech mi dupa rośnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Tak tak nich Ci rośnie - będziesz miała jak ja:D:D:D:p ps. Dorka jak jeden święty, jeździła po kraju i obdarowywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Przecież Ty na diecie jesteś Tobie ma się kurczyć, nie rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kurczy mi się jedynie silna wola. Nic więcej:confused:Ale jak ten don kiszot wstaję, ocieram czoło i walczę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 To Syzyf był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nie, ja że z wiatrakami miałam na myśli... Ale fakt, mówcie mi Syzyf. I obiecuję, nie strzelę focha:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 że też w historii nie zachowała się żadna relacja z bitwy kobiety na diecie, to są dopiero historie i prawdziwe zmagania a nie jakiś tam Syzyf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.11.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Oświadczenie: Nie wiem czy wiecie, ale to cudowne uczucie móc zatrzymać się tu i ówdzie zygzakując przez całą Polskę. Jesteście fantastyczne! Kawa mi smakowała tu i ówdzie znakomicie, a rozmawiać z Wami na żywca smakuje jeszcze lepiej. Uzależniam się, więc uważajcie, by w porę mi odmawiać, bo potem nie będzie wyjścia :) Drzwi zewnętrznych jeszcze nie ma, mają być w środę. Drzwi wewnętrznych jeszcze nie wybierałam, choć jednymi się niezwykle zainspirowałam i pomysł ukradnę. Udało mi się odebrać wełnę i omówić kwestię poddasza, boazeria będzie pionowa, w pokojach, w łazience i na korytarzu sufity będą zrobione po 'ludzku' czyli z kartongipsu, będą pływające (a raczej latające, początek wpisu dedykowanego męcz się, o co chodzi koniec wpisu dedykowanego Tudzież ustalić dalsze działania elektryczne i hydrauliczne. Pan od wylewki i tynków potwierdził termin rozpoczęcia robót ( tu na razie mój entuzjazm jakby mniej wylewny). Łazienka dolna ma płytki na ścianach. Fug jednak nie zobaczę tym razem, bo będą dopiero w przyszłym tygodniu (obsuwa kontrolowana). Próg jest niedaleko od miejsca docelowego, podziurawiony jak ser szwajcarski. Piwniczka na razie sucha, a studzienka chłonna kilka metrów od domu pełna do trzeciego kręgu (czyli zapełnia się po 3 tyg. niezbyt ulewnych deszczów, w sumie ma cztery kręgi). Na poniedziałek wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.11.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 wieści, wieści miło czytać a z tą studnią to dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.11.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Mogłoby być lepiej, ale mogłoby być gorzej. Przynajmniej coś zbiera, bo piwniczka sucha (na razie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.11.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 oo i całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.11.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Och, Dorka, jak ja Ci zazdroszczę tego zygzakowania:yes: Inna sprawa, ze szkoda, ze Ty zygzakujesz w kierunku południowym a nie północnym:D Mogłoby być lepiej, ale mogłoby być gorzej. Przynajmniej coś zbiera, bo piwniczka sucha (na razie). I o to chodziło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.11.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 własnie, na północ rusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.11.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To dopiero na wiosnę, na zimę odlatuje się na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts