Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się u Ciebie. Pooglądałam dziennik już kilka dni temu, coś tam poczytałam, ale że pamięć ulotna no cóż, mało pamiętam szczególnie, że killa dzinników na raz czytałam. A tak poza tym podoba mi się ta lampa którą nabyłaś ostatnio. A dziś po przeczytaniu zdania o wchodzeniu gości "wysokich i niskich gabarytowo czy rangą" no gdybym coś piła lub jadła napewno monitor i klawiatura by była nie za fajna. :lol: Normalnie czytając dzienniki nie można nic jesć ani tym bardziej pić. :no:

Miło mi Cię gościć dano :)

Bardzo cieszę się, że podoba Ci się moja lampa. Bo ja mam ciągle co do niej mieszane uczucia.

Zajrzałam na zawartość Twoich linków. Masz przepiękne kolorystycznie hobby :)

Dorka kochana:hug::hug::hug:

jest bosko:)

i świnki i żabki i drewniane oko - super:) jestem przekonana, że to będą jedne z cudowniejszych Waszych swiąt;)

szkoda tylko, że tak daleko od nas:(

a lampa...hm...też mi sie zmieszały uczucia...ale to nie mój styl, wiec chyba nie jest najgorzej;)

ściskam:hug::hug::hug::hug:

Moja córka obświętowała nasz dom sylwestrowo jako pierwsza. Bawili się jeszcze tylko na wylewce w salonie. Żadne zdjęcia nie wyszły bo beton wisiał w powietrzu :cool:. Jak przyjechaliśmy 1-ego po południu, jeden z jej kupli spał na brzuchu wtulony w rozwiniętą rolkę wełny. Mało nie padłam z wrażenia. Sorbona i Gregora jednym słowem była

Pestka a ta welna tego kolegi nie pogryzla? haha chyba, ze to nie byla szklana welna, bo jesli tak to uuuuuhuhuhu hahaha

Dzien dobry

Dorka wczoraj mialam napisac ze wlasnie przegladamy zapodana przez ciebie strone ale zawiesili juz forum

U nas tez wybor wc V&B ale wersja subway2.0

edit. w miejscu mojego hahaha mialy byc usmieszki ktore nie dzialaja

Witam sie i ja u Ciebiehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif

Piekne okna i zabki i swinkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif

Czesto bywasz na budowie czy wiekszosc przez telefon? Ja po posadzkach doszlam do wniosku, ze jednak lepiej mi idzie, jak przez telefon na odleglosc wszystko nadzorujehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sz_usmiech.gif

Pestka a ta welna tego kolegi nie pogryzla? haha chyba, ze to nie byla szklana welna, bo jesli tak to uuuuuhuhuhu hahaha

Dzien dobry

Dorka wczoraj mialam napisac ze wlasnie przegladamy zapodana przez ciebie strone ale zawiesili juz forum

U nas tez wybor wc V&B ale wersja subway2.0

edit. w miejscu mojego hahaha mialy byc usmieszki ktore nie dzialaja

Wiesz, nie chciałam smarkacza straszyć. Wełna wiadomo jaka - została po ocieplaniu dachu. Jak zobaczyłam, to naprawdę skręciło mnie z nerwów. Podobno spał tak kilka godzin. To było kilka lat temu i na razie żyje i nie rozchorował się.

cześć Dorka :hug:

jak miło czytać takie wpisy, pełne entuzjazmu (mnie zaraziłaś).

cieszę się ogromnie, że wszystko idzie zgodnie z planem i wizja Sylwestra jest już wręcz namacalna. i na pewno zagubione płytki również na czas powrócą z Pirenejów i wylezą z borów, żeby na czas zalegnąć na swoim miejscu.

ściskam mocno