Agulla 27.11.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Skoro trwa dobra passa to może efekty puszczenia ich samopas również wpiszą się w ten trend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 29.11.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam się u Ciebie. Pooglądałam dziennik już kilka dni temu, coś tam poczytałam, ale że pamięć ulotna no cóż, mało pamiętam szczególnie, że killa dzinników na raz czytałam. A tak poza tym podoba mi się ta lampa którą nabyłaś ostatnio. A dziś po przeczytaniu zdania o wchodzeniu gości "wysokich i niskich gabarytowo czy rangą" no gdybym coś piła lub jadła napewno monitor i klawiatura by była nie za fajna. Normalnie czytając dzienniki nie można nic jesć ani tym bardziej pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.11.2013 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Miło mi Cię gościć dano Bardzo cieszę się, że podoba Ci się moja lampa. Bo ja mam ciągle co do niej mieszane uczucia. Zajrzałam na zawartość Twoich linków. Masz przepiękne kolorystycznie hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.11.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dorka kochana:hug::hug: jest bosko:) i świnki i żabki i drewniane oko - super:) jestem przekonana, że to będą jedne z cudowniejszych Waszych swiąt;) szkoda tylko, że tak daleko od nas:( a lampa...hm...też mi sie zmieszały uczucia...ale to nie mój styl, wiec chyba nie jest najgorzej;) ściskam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 sorry Ho, ho to naprawdę kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 piknie jak domowo Masz już kreację na tego sylwestra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.11.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jasne, śpiwór mumia do -20C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.11.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 myślałam bardziej o czymś pasującym do płyt w kolorze różowym lub zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.11.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 szlafmyca podobno 80% ciepła ucieka przez głowę (nie pamiętam skąd te rewelacje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Moja córka obświętowała nasz dom sylwestrowo jako pierwsza. Bawili się jeszcze tylko na wylewce w salonie. Żadne zdjęcia nie wyszły bo beton wisiał w powietrzu . Jak przyjechaliśmy 1-ego po południu, jeden z jej kupli spał na brzuchu wtulony w rozwiniętą rolkę wełny. Mało nie padłam z wrażenia. Sorbona i Gregora jednym słowem była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 :lol2::lol2: to musiał być widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pestka a ta welna tego kolegi nie pogryzla? haha chyba, ze to nie byla szklana welna, bo jesli tak to uuuuuhuhuhu hahaha Dzien dobry Dorka wczoraj mialam napisac ze wlasnie przegladamy zapodana przez ciebie strone ale zawiesili juz forum U nas tez wybor wc V&B ale wersja subway2.0 edit. w miejscu mojego hahaha mialy byc usmieszki ktore nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.11.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam sie i ja u Ciebiehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif Piekne okna i zabki i swinkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif Czesto bywasz na budowie czy wiekszosc przez telefon? Ja po posadzkach doszlam do wniosku, ze jednak lepiej mi idzie, jak przez telefon na odleglosc wszystko nadzorujehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sz_usmiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pestka a ta welna tego kolegi nie pogryzla? haha chyba, ze to nie byla szklana welna, bo jesli tak to uuuuuhuhuhu hahaha Dzien dobry Dorka wczoraj mialam napisac ze wlasnie przegladamy zapodana przez ciebie strone ale zawiesili juz forum U nas tez wybor wc V&B ale wersja subway2.0 edit. w miejscu mojego hahaha mialy byc usmieszki ktore nie dzialaja Wiesz, nie chciałam smarkacza straszyć. Wełna wiadomo jaka - została po ocieplaniu dachu. Jak zobaczyłam, to naprawdę skręciło mnie z nerwów. Podobno spał tak kilka godzin. To było kilka lat temu i na razie żyje i nie rozchorował się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 hihihi to jestem ciekawa jego reakcji w domu..pewnie szybki prysznic haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.11.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 cześć Dorka jak miło czytać takie wpisy, pełne entuzjazmu (mnie zaraziłaś). cieszę się ogromnie, że wszystko idzie zgodnie z planem i wizja Sylwestra jest już wręcz namacalna. i na pewno zagubione płytki również na czas powrócą z Pirenejów i wylezą z borów, żeby na czas zalegnąć na swoim miejscu. ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.12.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 smok wawelki płytki z jaskini wyciągnie...sie witam ponuroi lece bo wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ech Dorka ale się pięknie dzieje u CiebieTo chyba jedna z wizyt podczas której zobaczyłaś największe zmiany, prawda? Amglad a dlaczego ponuro? o aurę chodzi jedynie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.12.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ech Dorka ale się pięknie dzieje u Ciebie To chyba jedna z wizyt podczas której zobaczyłaś największe zmiany, prawda? Amglad a dlaczego ponuro? o aurę chodzi jedynie, co? nie Asiunia, nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.12.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ania ps. miały być hugi i nie dodały się, gupie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts