Zochna 03.12.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 no niestety - bardzo ładne płytki Białe - śliczne, ale ta podłoga No, piękna. Dobrze, że ja taka leniwa jestem - w przeciwnym razie już bym skuwała swoją . Super - że tak elokwentnie się wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.12.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No potwierdzam. Piękne te płytki. To są jedne z tych, na które bym nawet nie spojrzała, bo wydawałyby mi się zbyt odważne/dziwne/oryginalne jak zwał, tak zwał, a tymczasem ktoś (tu Dorota) jest mądrzejszy ode mnie, sobie takie wypatrzy, położy i mnie denerwuje.... Ech....A drzwiami balkonowymi się zmartwiłam, bo ja się trzęsę nad moimi i nie wyobrażam sobie co bym i komu zrobiła, gdyby mi się coś takiego przydarzyło, ale z drugiej strony są gorsze nieszczęścia w życiu. Domek śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Latem szlag u mnie trafił obie tarasowe klamki. Zamykam i najpierw od jednego okna klamka mi została w ręku, a za chwilę od drugiego. U mnie te dwa okna otwierane są na zewnątrz, więc trzeba dociągać. To se dociągnęłam. Okazuje się, że one (te klamki) mają w Naturze tylko 2 lata gwarancji. Wytrzymały sporo więcej i szlus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ładnie Jagna napisałas o tym zdenerwowaniu... Sama bym tego lepiej nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 04.12.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ostatnio bywam często. W tym roku pobiłam mój rekord budowlany i w PL byłam 7 razy, z czego w pobliżu budowy spędziłam w sumie koło 50 dni, łącznie z obecnym pobytem. Największą wpadką jak do tej pory były kląskające wylewki oraz obecnie nieszczęsne drzwi. Reszta to drobiazgi. Nie do końca jestem zadowolona z tynków, ale to raczej niezadowolenei na poziomie milimetr tu, milimetr tam. 7 razy, to niezle;) Ja tylko w wakacje bylam 3 tygodnie(pierwszy raz na tak dlugo) i teraz na swieta polecimy, ale nic budowlanego dziac sie juz nie bedzie. Niezmiernie podoba mi się tam system wyświetlania fotek. Obsługa też była całkiem całkiem. Wreszcie jakas normalna strona:yes: Zmuszam sie co jakis czas do ogladania plytek, ale szybko rezygnuje, bo mnie krew zalewa:bash: Skad mam niby wiedziec, jakiej firmy i z ktorej kolekcji plytki mi sie spodobaja???? Ja bym chciala widziec wszystkie od razu;) Wspolczuje sytuacji z drzwiami:( U mnie byla akcja burdello na wiosne i postanowilam wtedy, ze nigdy wiecej nie wpuszcze kilku ekip w tym samym czasie na budowe:mad: Elektryk przeslal mi zdjecia rozmieszczenia pstryczkow i gniazdek do zatwierdzenia, a ja widzialam tylko ogolnie panujacy syf:spam: Maz pojechal pozniej i posprzatal (30 worow smieci!!!), bo oczywiscie winnych nie bylo. Wydarlam sie na kazdego przez telefon, ale wszyscy twierdzili:"to nie ja". Nauczona doswiadczeniem, zanim weszli ci od wentylacji, od razu pytalam: "czy panowie po sobie sprzataja?":lol2: Dorka a jak u Ciebie ze sprzataniem po kolejnych etapach? Bo ja juz sie zastanawialam, ze moze jakas nienormalna jestem i przesadzam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.12.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 śliczne te płytki łazienkowe, będzie bajecznie szkoda tylko tych drzwi i Twoich nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.12.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaa BOSKIE TE DRZWIIIIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 o, jakie ładne drzwi a jak ściągniecie folię , to już w ogóle będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.12.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 SLICZNE :hug::wave: cudne fantastyczne p.s. sąsiedzi nie mogą doczekać sie zdjęcia folii;) buziaki i gratki Dorka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wiedziałam. Po prostu wiedziałam że będzie wyglądało to obłędnie pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dorka, łał Niebieskości boskie. PS. Tylko kiedy Wy tą folię wreszcie zdejmiecie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 dlaczego u mnie nie ma takich drzwi .... buu dobrze, że łamią się i teoretycznie zgadzają na niebieskości w łazience... mojej łazience...chyba u mnie jakiś terroryzm panuje Ech dobrze, choć u Ciebie takie cuda pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelargonia 05.12.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kiedy patrzę na Twój dom żałuję, że dałam sobie WYPERSWADOWAĆ niemal wszystkie pomysły . Zamiast domu marzeń mam nudne niewiadomoco za ogromne pieniądze. Postanowiłam nie rezygnować z białej łazienki, ale okazuje się, że nie mogę znaleźć białych płytek w różnych rozmiarach. Czy możesz napisać, jak nazywają się Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Faceci to zmora. Mój też ma zero wyobraźni i w dziedzinie wyglądu domu i jeśli chodzi o ogród Latami stosuję podchody, żeby się zgodził na różne moje pomysły. Parę razy odpuściłam i wyszło jak wyszło. A ja niestety nie umiem powtarzać „a nie mówiłam”, upierdliwość to nie moja dziedzina niestety. Nie dawajcie się Dziewczyny przeciągać na męską stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dorka, jak przeczytałam Twój ostatni wpis to zaraz przypomniał mi sie urywek "Pinokia" "... fala wielka niczym otchłań i najpotężniejsza z fal nań uderza i z wściekłością w siną go zabiera dal..." To było moje pierwsze (i chyba ostatnie bo innych nie pamiętam:D ) słuchowisko muzyczne. Znałam je całe na pamięć Dobrze że Ksawery rady Ci nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.12.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dorka, ja Cie proszę, napisz jakąs ksiażkę Nieważne o czym, byle długą Czuję się jakbym z Toba te skrzydełka jadła, z rurki pociągąła i opierała się Ksaweremu;) PS. Zawsze jest szansa, ze zarobisz na fugę do kafelek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Umarłam ze strachu czytając opowieść, gdybym z Tobą jechała, musiałabyś mnie pochować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.12.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 jesssu, Dorka wyobrażam sobie co przeżywałaś w tej podróży. ja się okropnie boję zimy pod tym względem. rano wstaję i zastanawiam się, czy dojadę do pracy. a mam tylko 15 km, a Ty taki świat drogi musiałaś jechać z takimi atrakcjami. dobrze, że dojechałaś cała i zdrowa. całe szczęście, że na Mazury to latem będziesz jechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 No dobrze ale gdzie obiecana część budowlana?? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 musi najpierw dojść do siebie po takich emocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts