max-maniacy 10.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 o te na kominie to mi się podobają. na prawdę ładne. a koza jak dostojnie się prezentuje na ich tle. robi co może, żeby zostać na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 O ranyyyy Tym bardziej pięknie dziękuję, że o mnie pamiętałaś Ja też chcę pod szczytem takie poziome wykończenie by móc powiesić lampeckę Vivesy - mioooodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dorka jak ja Cię uwielbiam czytać. Jeszcze bardziej lubię Cie słuchać w sumie ale jak się nie ma co się lubi to... wiesz:) Nawet fotek nie musisz wklejać tak pieknie wszytsko opiszesz. Byłam tam z Tobą i widziałam tą choinkę na piasku i suszarkę w wełnie i ten worek drugi peknięty i trzeci. I miedzy kebabami byłam na Rynku. :hug::hug: ps. a memory to mój ulubiony obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.01.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 no ja sobie tej studni jakoś nie mogę zwizualizować ale odkurzacz z kłębami pyłu jak najbardziej, bo sama taki mam Jakby był konkurs na najpiękniejsze święta, wygrałabyś w przedbiegach, do końca życia będziesz je pamiętać (i my też dzięki Twoim opowieściom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.01.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 cuuudnie, aż się zachciało w kominku napalić i grzańca sobie wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2014 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Odkurzacz jakbym swój jeden widziała. Niby przemysłowy i bezworkowy, ale za to filtr mu się zapycha błyskawicznie. Miejsca w środku tyle, że 4 koty by sie wyspały, a czyścić trzeba, gdy nawciąga ledwie na grubość 10 cm dno przykrywając. Tani był i żal nam było coś lepszego kupować. Teraz mnie na złość nie chce się drań popsuć. Idę podgrzać moje aroniowe winko i przysiąść przy kominku. Może coś jeszcze napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2014 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nita, bosz......żadnego grzańca nadrabiam dziennik, odezwę się gdy skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 co?? zimno mi było , desperacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jej Dorotko... Jak Ty cudnie piszesz . Nie miałam dotąd czasu tak się wczytać w Twoje posty w dzienniku. Obrazki za to pochłaniałam z przejęciem, ale rację mają dziewczyny - piszesz tak, że zdjęć nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.01.2014 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Trzeba przyznać, że tę upiorną karuzelę z przeszkodami opisujesz w uroczy sposób Co dalej z pompą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ciary po plecach mi biegają tam i z powrotem .... i co dalej http://images.zaazu.com/img/waiting-bored-waiting-boy-smiley-emoticon-000413-large.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.01.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dorka, a może murator wyda Twój dziennik jako książkę???? Niebieskie wspomnienia ... albo dziennik budowy Dorki S.....albo jakis inny - dzis słaba wena;) całuję p.s. pamietaj, że to był MÓJ pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.01.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dorka, nerwy me w strzępach, a mimo to buzują niczym lawa w rozgrzanym wulkanie... Jak nie dokończysz szybko - to coś może eksplodować Ty jesteś prawdziwy człowiek renesansu - dom i napięcie literackie budujesz, wiesz co to jest różnicówka, do tego w kontekście pompy, hydroforu i mufy. Ja jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.01.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 I ja czekam w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Doooorka, haaaalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.01.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dorka pisze nową Opowieść Wigilijną Murator to wyda pod tytułem: Święta w nowym domu - jak przeżyć - poradnik survivalowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dorka twoja powieść nam zasmakowała więc dwaj jeszcze!!!! Fajnie piszesz- jestem za książką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a co to jest mufka bo taką z futra to znam, miałam jako nastolatka... ale chyba na kabel się jej nie zakłada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.01.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moje drogie Czytelniczki, łechtacie moją próżność w sposób doskonały. Donoszę uprzejmie, że wiem gdzie u mnie znajduje się różnicówka i jaki jest związek przyczynowo-skutkowy pozycji jej wyłącznika w skrzynce rozdzielczej. Absolutnie mi to wystarcza Jak wydam książkę to oczywiście o pomysłodawcach pamiętać będę. Z reguły sławę nabywa się po odejściu z tego padołu, więc obiecuję, że w takim przypadku będę uprzejmie straszyć, żebyście na brak kontaktu nie narzekały Mufa na kabelek to taka mufa jak na ręce, tylko nie kosmata i znacznie mniejsza. Ale z wyglądu łudzącą oryginał przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dorka, nie mozna trzymac czyteknikow w permanentnym napieciu. W kazde dobrej powiesci kryminalnej punkt kulminacyjny musi kiedys ustapic miejsca szczesliwemu zakonczeniu;) PS. Jak wydasz ksiazke na pewno ustawie sie w kolejce po autograf:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts