Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorka jak ja Cię uwielbiam czytać.

Jeszcze bardziej lubię Cie słuchać w sumie ale jak się nie ma co się lubi to... wiesz:)

Nawet fotek nie musisz wklejać tak pieknie wszytsko opiszesz.

Byłam tam z Tobą i widziałam tą choinkę na piasku i suszarkę w wełnie i ten worek drugi peknięty i trzeci.

I miedzy kebabami byłam na Rynku.

:hug::hug::hug::hug:

ps. a memory to mój ulubiony obrazek

no ja sobie tej studni jakoś nie mogę zwizualizować :)

ale odkurzacz z kłębami pyłu jak najbardziej, bo sama taki mam :sick:

Jakby był konkurs na najpiękniejsze święta, wygrałabyś w przedbiegach, do końca życia będziesz je pamiętać :) (i my też dzięki Twoim opowieściom :) )

Odkurzacz jakbym swój jeden widziała. Niby przemysłowy i bezworkowy, ale za to filtr mu się zapycha błyskawicznie. Miejsca w środku tyle, że 4 koty by sie wyspały, a czyścić trzeba, gdy nawciąga ledwie na grubość 10 cm dno przykrywając. Tani był i żal nam było coś lepszego kupować. Teraz mnie na złość nie chce się drań popsuć.

Idę podgrzać moje aroniowe winko i przysiąść przy kominku. Może coś jeszcze napiszesz :bye:

Jej Dorotko... Jak Ty cudnie piszesz :). Nie miałam dotąd czasu tak się wczytać w Twoje posty w dzienniku. Obrazki za to pochłaniałam z przejęciem, ale rację mają dziewczyny - piszesz tak, że zdjęć nie trzeba :no:

Dorka, nerwy me w strzępach, a mimo to buzują niczym lawa w rozgrzanym wulkanie...

Jak nie dokończysz szybko - to coś może eksplodować ;)

Ty jesteś prawdziwy człowiek renesansu - dom i napięcie literackie budujesz, wiesz co to jest różnicówka, do tego w kontekście pompy, hydroforu i mufy.

Ja jestem pod wrażeniem :yes:

Moje drogie Czytelniczki, łechtacie moją próżność w sposób doskonały.

Donoszę uprzejmie, że wiem gdzie u mnie znajduje się różnicówka i jaki jest związek przyczynowo-skutkowy pozycji jej wyłącznika w skrzynce rozdzielczej. Absolutnie mi to wystarcza :)

Jak wydam książkę to oczywiście o pomysłodawcach pamiętać będę. Z reguły sławę nabywa się po odejściu z tego padołu, więc obiecuję, że w takim przypadku będę uprzejmie straszyć, żebyście na brak kontaktu nie narzekały :)

Mufa na kabelek to taka mufa jak na ręce, tylko nie kosmata i znacznie mniejsza. Ale z wyglądu łudzącą oryginał przypomina.