Lukarna 15.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Aga przecież jeszcze nawet dziewczyna do Wigilii nie doszła, jeszcze kilka części sagi nas czeka:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No wiem, a paznokcie coraz krotsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Trzeba było w ten no... no w ten , o wiem, hybrydowy lakier zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moja kosmetyczka testuje na mnie wszystkie paznokciowe nowosci, ale poki co w pracy nic nie przeszlo testu. Dorka do Wigilii nie dotarla, o urodzinach i Sylwestrze nie wspominajac;) Moze do Wielkanocy zdazy;) PS. Dorka, wiesz, ze Cie uwielbiam i z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dorka będzie pisać tę sagę do Wielkanocy, a potem ciąg dalszy: Opowieść Wielkanocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie marudźcie bo się zamknie w sobie:)Dorka gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Taa, potem ''Pamietniki z wakacji'', ''Jesienna zaduma'' i caly rok w kolko bedzie co czytac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Pamiętniki z wakacji mi się źle kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.01.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Wy tu hihi, a ja policzyłam, że jeśli każdy kolejny dzień opowieści zajmie jeden miesiąc pisania, to starczy do przyszłych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Miesiąc?? Dorka no weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A gdzie wełenka ocieplająca studnię, co? pokazałabyś bo mi wyobraźni nie staje no chyba że właśnie modzisz nad wersją studni ogrzewanej ekologicznie z produktów ubocznych wymiany materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A, ja mogę tak po kawałeczku. Robi się coraz ciekawej. Będziesz ten dach demolować i belki wycinać, czy nie Hydroforek & company działa na mnie pozytywnie. Tzn. lepiej mi ze świadomością, że nie tylko mój dom serwował różne niespodzianki Jednak przewróconego komina raczej nie przebije, ani latami cieknącego dachu i wszelkich związanych z tym przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 16.01.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 I ja przeczytałam całość, nie odrywałam się nawet na chwilę. Fantastycznie przekazujesz swoją energię i nastrój.Twój dziennik to balsam na stargane nerwy. Myślę, że jeśli nie książkę od razu to na początek felietony z placu boju w Muratorze. Oglądałam też zdjęcia . Masz piękne drzwi i okna. Ja marzyłam o ciemno turkusowych drzwiach wejściowych, ale na razie odpuściłam. Całość też godnie się prezentuje. Jest tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dałaś czadu Dorka, dałaś. Uściski dla ślubnego - zuch chłopak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.01.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 o rany, przegapiłam najnowszy odcinek. coś mi subskrypcje nie przychodzą. Dorka tylko dłuższych przerw nie rób. tak systematycznie dozuj. czuję się, jakbym serial oglądała. tak więc mam nadzieję, że cdn niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.01.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dorka, jutro proszę PLEASE ciąg dalszy , bo mnie ciekawość zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.01.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dorka, jutro proszę PLEASE ciąg dalszy , bo mnie ciekawość zabije. Dorka, dozuj przyjemności.....powoli i ostrożnie.... dużo znaków zapytania na końcach felietonów;) tak trzymaj Ty wiesz, jak to sie robi - marketingowy majstersztyk:) a w ogóle czytam komentarze i czy ktos mnie oświeci jak się robi subskrybcję ulubionych watków???? byłabym wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.01.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dorka całe szczęscie żeś przewidziała niecne plany męża doświadczona z Ciebie żona Amglad u góry każdego tematu na pasku są narzędzia wątku, rozwijasz i klikasz subskrybuj, i potem jak zalogujesz sie na fm i naciśniesz swoje ustawienia to wyskoczy wątek jeśli było coś w nim napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.01.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dorka, sosnowy sufit jest palce lizac.....mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.01.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Żeby nie było że mnie nie ma czytam i grzecznie czekam na jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts