dorkaS 23.01.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Kuchenka była darowana i używana, podpięta dopiero w sobotę, prawdopodobnie zawilgocona lekko i stąd się brało wywalanie wrażliwej bądź co bądź różnicówki, kłopoty z pompą nieprzewidziane, a zamontowanego wcześniej podgrzewacza nie moglliśmy przetestować, bo wody nie było, przez niedziałającą pompę.Wygląda to wszystko strasznie, ale to mowa o trzech dniach, niedzieli nie liczę. W piątek po południu problemy się zasygnalizowały, w sobotę usiłowaliśmy je rozgryźć, a poniedziałek to dzień napraw ostatecznych. Gdybyśmy byli na miejscu, a nie robili tego wszystkiego używając telepatii i zdjęć poszłoby gładziej. Jedyną rzeczą, która tak naprawdę została przeoczona przez hydraulika to przetarcie kabla na pompie. Jednakże działała podczas jego testów i faktycznie mógł tego nie zauważyć lub związać przyczynowo słabszej pracy hydroforu z rzeczywistą przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ale do marca skończysz co? ps. EZS Dorka specjalnie robiła tymczasówki, żeby mieć o czym pisać po sławetnym sylwestrze Do następnego sylwestra, Wielkanocy tam nie planuję Już będzie ciepło, i nie wszystko byłoby takie skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dorka a u mnie na Wielkanoc już też ciepło bedzie?? jak masz jakieś wiadomości spod lady to weź się podziel, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A, rozumiem, to były instalacje na szybko, byle Sylwester był No to pisz, pisz, bo jestem ciekawa, co jeszcze się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A, rozumiem, to były instalacje na szybko, byle Sylwester był No to pisz, pisz, bo jestem ciekawa, co jeszcze się wydarzy Oj, tam, na szybko to tylko kuchenne, reszta na wieki wieków. Inaczej to na sylwestra nosiłabym wodę wiadereczkiem z rurki fi 15. Na Wielkanoc będzie ciepło, bo ustaliliśmy, że wówczas będziemy juz w rzece pływać. Z innych rzeczy, błądząc po forum dotarłam do dziennika E&K i przeczytałam to; http://www.mam-serce.pl/komu-pomagam...-pomagamy-nowi To ich mała, wyczekana Zuzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 dorka oby na Wielkanoc było już mniej przeżyć choć w sumie fajnie się czyta więc co nie co mogłoby się wydarzyć... (żarcik) O Zuzi czytałam i też podam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.01.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 dziękuję za kolejny odcinek i proszę o kontynuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.01.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ale emocje . Gdybyś dodała operatora numeru telefonicznego to zamówiliby u Ciebie reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dorka BARDZO, bardzo Ci DZIĘKUJĘ za całą opowieść, a za dzisiejszy fragment szczególnie. Wróciły do mnie wspomnienia naszego początku, radości i lęków, uciechy z każdego udanego, bo przecież na własnym, dnia. I... wiesz, z tego nic po tych kilku latach nie odpłynęło w siną dal. Nadal po dniu w mieście wracam i mam ochotę pokrzyczeć: Dom, wreszcie Bardzo Ci tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.01.2014 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 pestko, normalnie się rumienię A wiesz, że ja w tym domu pewnie nigdy nie zamieszkam I zestarzeję się, gdzieś indziej, po trochu wbrew swej woli. No, chyba, ze plan, nawet nie B, ale Z, kiedyś wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 28.01.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Normalnie łezka w oku mi się zakręciła... pomyślałam sobie, że może ja niedługo też doczekam tych pierwszych chwil w swoim domku. Tylko czemu taki pesymizm w komentarzach zagościł, że może nigdy w domku nie zamieszkasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.01.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dorka, wzruszyłam się. I już nie mogę się doczekać swojej przeprowadzki. Żałuję tylko, że nie będę w stanie tak pięknie tego opisać. Wszystkiego dobrego ...i żeby plan Z wypalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dorka, to mnie zaskoczyłaś maksymalnie i... zasmuciłaś Wkładasz w ten dom tyle serca i energii. Z taką pasją działasz !!! Nie zniosłabym na Twoim miejscu świadomości, że mogę w takim domu nie zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dopiero przeczytałam i no ten ... tego... łezka mi się w oku zakręciła ze wzruszenia ps. za plan Z &&&&& a nawet jeśli nie, to będziesz miała cudowny dom na wakacje, święta, i inne okazje, gdzie będziesz mogła uciec od nudnej codzienności :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 pestko, normalnie się rumienię A wiesz, że ja w tym domu pewnie nigdy nie zamieszkam I zestarzeję się, gdzieś indziej, po trochu wbrew swej woli. No, chyba, ze plan, nawet nie B, ale Z, kiedyś wypali. No, ale może dzieciom się przyda. W końcu w Polsce mamy całkiem niezłe (jeszcze) szkolnictwo wyższe i do tego nadal za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ech Dorka, rozczuliłaś mnie:cry: Ja teraz przy tej wykończeniówce jestem płaczliwa jak baba w ciąży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Się też wzruszyłam... i naszą pierwszą wigilię w surowych ścianach wspomniałam Nie wierzę byś nie miała zamieszkać w niebieskich oknach i drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Spełniłam swoje marzenie. Wiecie, jakie to cudowne uczucie? Ja jeszcze nie wiem..., ale chciałabym poczuć tak samo Mocno wierzę Dorotko, że zamieszkacie. Pierwsze święta macie już za sobą . Nie masz pojęcia jak się cieszę, że napisałaś u mnie o swoich dechach, bo dzięki temu nie tylko mogłam je zobaczyć, ale przede wszystkim mogłam Cię poznać. Nie szkodzi, że tylko wirtualnie. To wystarcza by czuć, że jesteś osobą, z którą chce się być (cieszyć, smucić, gdybać, kibicować, wspierać i czerpać energię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dorka - Twój komentarzownik to najlepszy dziennik ever:yes:Nominuję Cię do nagrody Cementowego Muratorka;) Aż strach pomyśleć,że mogłoby nie być kolejnego odcinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.01.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dziewczyny, normalnie Was uwielbiam ! Ale to już mówiłam, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts