nita83 28.01.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ach, wzdycham sobie ze wzruszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 I zestarzeję się, gdzieś indziej, po trochu wbrew swej woli. Taaaa, a ja to się starzeje bo tak chcę , heee? spełniam marzenia Wiesz co mnie w Twej opowieści najbardziej zastanawia?? Jak ty do cholery upchnęłaś trójkę dzieci i zlewozmywak z obudowa do Twojego samochodu ????tfuuuu niebieskiej korwety ; miało być) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ależ Ty masz piękne okna Nie wiem, czy z zewnątrz, czy od środka piękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dorka, a krzesła skąd masz takie ??? to komplet z dziadkowym stołem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Taaaa, a ja to się starzeje bo tak chcę , heee? spełniam marzenia Wiesz co mnie w Twej opowieści najbardziej zastanawia?? Jak ty do cholery upchnęłaś trójkę dzieci i zlewozmywak z obudowa do Twojego samochodu ????tfuuuu niebieskiej korwety ; miało być) ?? Ech, malka, wykorzystujesz tendencyjnie cytat To, że dzieci i zlewozmywak (składany, niczym z ikei) to pikuś, ale trzeba było zobaczyć te hałdy innych rzeczy.... Ależ Ty masz piękne okna Nie wiem, czy z zewnątrz, czy od środka piękniejsze. Też je kocham. Mają jeden minus, te wszystkie załamania się nie najlepiej myje. Wiem, bo jedno umyłam w pokoju przeznaczonej dla mojej dzielnej Teściowej. Dorka, a krzesła skąd masz takie ??? to komplet z dziadkowym stołem ?? Tak jest Tylko dotychczasowi właściciele je po macoszemu potraktowali i niestety trochę ucierpiały. Mam nadzieję, że da się je odnowić. Stół na zdjęciu to nie ten właściwy. Tamten jest okrągły i rozsuwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 U mojej Babci były okna tzw. weneckie - potrójne, składane na 3 i w dodatku podwójne ramy (jedno okno = 6 szyb), zewnętrzne i wewnętrzne, a i jeszcze lufciki. To się dopiero myło. Pamiętam jak sąsiadka przywiozła wspaniały prezent z Niemiec. Nie mogłyśmy uwierzyć, że odtąd koniec z męką docierania szyb do sucha. Że myje się najpierw ramy, a potem biała magiczna ściereczka, bardzo ciepła woda bez kropelki detergentu i 15 minut czasu na oba wielkie okna. Zero wycierania na sucho, a szyby jak kryształ.Do dziś mam te ściereczki i nadal są super. Ale mam też Villedy i Jana Niezbędnego. Działają genialnie, a potem pranie i znów są gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Pestko, jakie ściereczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2014 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 U Jagny nie tak dawno była cała dyskusja na temat ściereczek, polecam. W końcu parownicę też przez nie nabyłam Wyobrażam sobie takie weneckie okienka do mycia, szczególnie jak farba gdzieniegdzie odchodziła W obecnym domu mam duże powierzchnie, niedzielone. I w zasadzie jest mi obojętne czy myłabym takie, czy dzielone. Jedyna rzecz, którą w niebieskich okienkach, ktoś kiedyś znienawidzi, to te wszystkie zagięcia i zakamarki w drewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.01.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ależ nastrojowo zakończyłaś opowieść wigilijną. łezka normalnie się w oku zakręciła. dzięki za tak cudne wrażenia i liczę, że będziesz ich dostarczać więcej. wiesz, że nie wolno marnować talentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2014 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Z telefonu żadnej fotki na fm nie załaduje. Wrócę do kompa to wkleję i poszukam postów, bo dziewczyny pisały sporo o różnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.02.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ale, ale - piękny ten zestaw siedzący w kuchni Takie właśnie smaczki ogromnie podobają mi się we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.02.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dorka, ojacie, jakie Ty masz za kozą śliczne płytki! :o I drzwi fajowe też! (opłacało się trochę ponadrabiać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.02.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Oooo, Drop_inn dropped in Jak mi miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.02.2014 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jak mam dobry nastrój, to lubię sobie pomarzyć. Np. o tym, by cały ogród przykryć tunelem W sumie wąski jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.02.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dorka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.02.2014 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Też spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 O a ja Ci akurat wczoraj chciałam wkleić zdjęcie domku z wisterią, ale stwierdziłam, że nie będę Ci spamować Ale teraz się czuję usprawiedliwiona http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/trapgevels_binnenkoer.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1392840444539 źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.02.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 patrząc na ten Twój tunel czuję jak pachnie (choć tak naprawdę nie wiem, czy to pachnie ) ale chce mi się już wiosny i dzięki za takie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ten tunel widziałam już kiedyś i ciągle jest w moich myślach. Tam by się dopiero spacerowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts