Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

Dorka kochana,

wykop dół w ogrodzie, gdzieś niedaleko domu. Taki niby-staw....będzie zbierał wodę...chyba, że już przerabiałaś temat? (przyznaję bez bicia nie czytałam ostatnich stron:cool:)

jestes w pl? czy w krainie deszczów prawie wiecznych?

pamietasz o ...Powstaniu Warszawskim;)????

my juz namiot wietrzymy;):wiggle::wiggle::wiggle:

buziaki:hug::hug::hug:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kraina deszczowców i ... mroźników jakichś, z zimna mię skręca, a wiosna bokiem przemyka :)

Ba, pewnie, że pamiętam, i o ruszeniach pospolitych :) Już się cieszę na samą myśl :)

Coś mi się za to wydaje, że mój namiot w tym roku się nie przewietrzy ale co ma tonąć, nie uwisi :)

Moi byli całkiem rozsądni, poza tym służyli bezpłatnym serwisem w razie moich jeków rozpaczy, w dowolnej porze dnia i nocy.

Tel.511619293, ale jak się nazywa głównodowodzący to przyznaję bez bicia, że nie pamiętam.

Możesz powołać się na właścicieli domu z niebieskimi oknami, powinni skojarzyć.

Dorka przepadłam z kretesem! Po twoim wpisie na temat miłości do plytek vives, przejrzałam sobie dokładnie ich ofertę i....... wczoraj odlepiłam pierwsze dwie płytki z podłogi (które dzień wcześniej sama nalepiłam) bo po prostu stwierdziłam ze chce tam miec vivesy. Tragedii nie ma bo to podłoga w toalecie, niecałe 2m kwadratowe, a plytki ktore kupilam byly dosc tanie. No ale jak tu wyjaśnić Słowakowi że chce kupic inne??? Hmm, ale jakos muszę naprowadzic na mysl ze tak będzie lepiej. A te stare plytki - cóż, tesciowa i tak je skrytykowała - ze jakie brzydkie, takie szare jak beton. Hehe.

A teraz dalszy dylemat, które vivesy wybrac, bo podoba mi sie kilka wzorow.:o

Zoja, witam w klubie :)

Nie wiem jaka seria w oko Ci wpadła, ale mam kilka płytek, które zostały mi po łazience, moje memory zza kominka oraz kilka próbek, które kiedyś zamawiałam.

Może chcesz na żywca sobie pogłaskać? Daj znać, to Ci je prześlę.

Zaglądam Dorotko na Twoje najpiękniejsze na FM poddasze i widzę, że Ty też w tarapatach :(. Ciągle się naiwnie dziwię, dlaczego "fachowcy" nie znają się na swojej robocie? Co dalej z wylewkami?

Wolę nie szukać w sieci tych vivesów... nie mam siły kuć po raz kolejny płytek w łazience :no:

Dorka pięknie powiedziane :hug:

Dodam tylko , że możliwość wiercenia w ścianie o każdej porze dnia i nocy - bezcenna (właśnie wieszamy półki w spiżarni)

„...mieszkanie we własnym domu, choćby przelotem, jest cudowne!!! Jeśli tego nie wiecie jeszcze - to po prostu zacznijcie budować własne domy Czymkolwiek miałyby one nie być.

Obiema łapkami się podpisuję.

Nie ma nic co by tę możliwość przebiło :hug:

Dodam jeszcze uroki wypływające z trzeciego wymiaru jakim jest śpiew ptaków i ich furkotanie nad głową :D

„...mieszkanie we własnym domu, choćby przelotem, jest cudowne!!! Jeśli tego nie wiecie jeszcze - to po prostu zacznijcie budować własne domy Czymkolwiek miałyby one nie być.

Obiema łapkami się podpisuję.

Nie ma nic co by tę możliwość przebiło :hug:

Dodam jeszcze uroki wypływające z trzeciego wymiaru jakim jest śpiew ptaków i ich furkotanie nad głową :D

czterema łapami się podpisuję :yes: