julianna16 03.05.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 barierka bajer, taka rustykalna ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 pięknie biało, tak jak lubię - dopiero w takiej bieli widać wielkość domu... i można odetchnąć pełna piersią a gdzie masz to używane linoleum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.05.2014 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 W łazieneczce dolnej http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1110471_zpsb92db63d.jpg Zdążył się w międzyczasie cokół odspoić od podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no faktycznie wytarte daj chłopu kałamarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 08.05.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 W łazieneczce dolnej http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1110471_zpsb92db63d.jpg Zdążył się w międzyczasie cokół odspoić od podłogi. Fajne to linoleum;) Chyba masz cierpliwość na drugie, co? U nas cegła przy kominku, niby nic nadzwyczajnego, a i tak większość pyta czemu nie marmur:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 :rotfl::rotfl: Chociaż właściwie to trochę smutne, zważywszy o jakim poziomie wiedzy o możliwościach wykańczania świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 no faktycznie wytarte daj chłopu kałamarz.... To zeżre... Fajne to linoleum;) Chyba masz cierpliwość na drugie, co? U nas cegła przy kominku, niby nic nadzwyczajnego, a i tak większość pyta czemu nie marmur:cool: Tia, a de domo zen Czyli lokalne upodobania górą :rotfl::rotfl: Chociaż właściwie to trochę smutne, zważywszy o jakim poziomie wiedzy o możliwościach wykańczania świadczy Albo wysokim poziomie wzornictwa współczesnych linoleów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.05.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Z linoleum się uśmiałam Ulubione pytania są fantastyczne, człowiek się po pewnym czasie przyzwyczaja i uśmiecha. Twoje jednak biją na głowę, szczególnie te okienne. A pięknego holu zazdroszczę. Moje najulubieńsze ułożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 09.05.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Biel to dla mnie jedyny włąściwy kolor na ścianach. Jeżeli kolor to punktowo, jedna sciana. Kiedys mój pokój byl pomalowany caly na taki ceglasty kolor - teraz bym się w tami pomieszczeniu ze czuła...........chociaż teraz jest jeszcze gorzej. Moja mama sobie go przemalowala na takie pogrzebowe kolory - fiolet i bordo, no masakra. Jak jestem u nich to mam dosłownie kolorystyczną klaustrofobie. Dlatego jak tam jade to biore ze sobą jasną narzutę na łóżko (bo ta tez jest bordowa) i lampke nocną,, żeby doswietlić pokoj wieczorem. Moja mama z tych co sie majstra pytają, jaki kolor dać. Pokażesz więcej zdjęć łązienki? Ps. Jakie vivesy masz "do poglaskania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Niestety żadnego z vodevila, ale kilka różnych z serii 1900 zaskoczeniem były dla mnie kolory i faktura, szczególnie, ze wcześniej widziałam niektóre z 1900 w świetle jarzeniówek w sklepie i wydawały mi sie dużo żywsze niż potem te, które miałam w ręku. Cierpię na głęboki smutek w pomieszczeniach czarnych, szarych i brązowych ( i cierpiałabym w fioletach, choć bordowy nie najgorzej mi się kojarzy. Łazienka na razie przypomina obraz nędzy i rozpaczy, (choć nie z powoduu płytek) ale poszukam jutro w fotkach, czy coś sensownego się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Czesc Dorka Mam pytanie.... kiedy to linoleum wymienicie na gres? a ta niebieska folia w oknach, to sie wam wezre w ramy..nie boisz sie tego? :rotfl: Fajnie ze dajesz znac co u Was budowlanie sie dzieje... biel na scianach odzwierciedla zupelnie inny domek... taki juz domek a nie dom w trakcie budowy ahh jak ja sie nie moge doczekac tego efektu u siebie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.05.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dorko Kozo (to od powiedzenia o skakaniu:) ) sciskam Cię z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.05.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dorka a już myślałam, że mieszkacie wracając do rachunków za ogrzewanie sporo Wam zejdą w dół jak już będą drzwi, meble i wszystkie podłogi itp. Teraz to nie są miarodajne jak trwa wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.05.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mieszkamy od czasu do czasu w wersji mocno kempingowej. Ale to co piszesz o rachunkach bardzo mi się podoba W każdym razie wrażenia są niezłe, opatulenie domu ewidentnie daje dobre wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.05.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dorka, podpisuje sie obiema lapkami od Twoim wpisem z 30go kwietnia:D:D a na temat bialych scian....tez to ciagle slysze...to kiedy bedziecie malowac sciany??...jak to: takie biale? wszedzie? to tak ma byc??? to nie bedziecie malowac zadnym kolorem w domu?? Przeciez bialy to tez kolor!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.05.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 To nawet zbiór wszystkich kolorów Meliska, nita i lucky Luka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.05.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Zobacz boazerię u Arctici #5722 http://images41.fotosik.pl/1475/d2ff693577b456aemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.05.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 To taki farmerski styl. Ciemne bardzo, nawet jak dla mnie, a ja lubię ciemne drewno. Brak delikatności.Angielskie, albo country ją jasne i dzięki temu pomieszczenia są bardziej przyjazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.05.2014 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Wszędzie się szwendam, tylko do siebie nie zajrzę. A, fuj. Co za gospodyni. Gosiu, ładna ta artyczna boazeria, choć faktycznie trochę ciemna. Przynajmniej dla mnie za ciemna. Myślę o czymś jasnym, ale nie na tyle żeby widać było non stop brudne łapki. W dodatku jeszcze nie wiem, co to ma być. A tak na boczku, oglądnąwszy w necie 1000 i 1 obrazków różnych boazerii dochodzę do wniosku, że w granicach dokładności wszystkie są na jedno kopyto. Bo technicznie nie da się ich zrobić kompletnie różnych. I to mnie podtrzymuje na duchu. Jeden ocet na półce = brak wyboru. Czasem to dobrze. Oczywiście jeśli zdecyduję się na boazerię Bo, drodzy Państwo takich płytek, czyli fliz(ów) to już mamy miriady.... Malowanie zakończone. I pozwolę sobię wkleić złotą myśl, mojego głównodowodzącego od malowania. Bo mnie intryguje. A zobaczyć efektów poprawek na własne oczy chwilo nie mogę. A więc cytata: " ... zakończyliśmy poprawki. Reszta w Pani rękach...." No i nie wiem czy się cieszyć czy bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts