Nelli Sza 13.04.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Cichoooooooooo sza w dzienniku. Co tam Pani, co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.04.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dorka nie słyszysz, żeś do odpowiedzi wzywana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.04.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Słyszę słyszę, melduję się posłusznie. Za życzenia świąteczne (z tamtych Świąt) dziękuję, i za wywoływanie do tablicy również. Cierpię na niemoc pisarską, ale czuję, że powoli mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Czyli bedzie dalsza czesc opowiesci made by DorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.04.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 A i zdjęcia jakieś nowe by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dorka, Usiłowałam wprosić się na Twojego pinteresta i zaprosić Cię do siebie, ale nie wiem, czy mi się udałohttps://www.pinterest.com/pestka56/cucina/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.04.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 a co to takiego? Kaloryfer miałam też taki mieć ale policzyłam kasę. W końcu kaloryfer to tylko kaloryfer Zamiast wypasionej kuchni i łazienki mam zwykłe a za oszczędności zrobiliśmy wycieczkę do Londynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.04.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dorka, Usiłowałam wprosić się na Twojego pinteresta i zaprosić Cię do siebie, ale nie wiem, czy mi się udało https://www.pinterest.com/pestka56/cucina/ Dzięki Też nie wiem, czy się udało. Na pewno widzę Cię w followersach, ale nie wiem, czy o to chodziło. Z Pinterestem jakoś specjalnie obeznana nie jestem. a co to takiego? Kaloryfer miałam też taki mieć ale policzyłam kasę. W końcu kaloryfer to tylko kaloryfer Zamiast wypasionej kuchni i łazienki mam zwykłe a za oszczędności zrobiliśmy wycieczkę do Londynu Ewo, pytasz o to, o czym Pestka pisała? Ja chyba nadużywam słowa kaloryfem, bo właściwiej byłoby chyba powiedzieć suszarka łazienkowa. Ma małą stosunkowo moc. A zważywszy, że kosztuje niewiele powyżej 300zł, to z potencjalnych oszczędności starczyłoby góra na jednoosobową dzienną kartę do metra. Za to kuchnię mam jedyną w swoim rodzaju. Co gorsza, przywiązuję się do niej mentalnie i pewnie ciężko będzie nam się kiedyś rozstać. Dobrze, że nie widujemy się częściej niż raz na dwa miesiące, bo byśmy się całkiem przywiązały do siebie. Z reguły nie pokazuję permanentnych prowizorek, ale same/i powiedzcie czy nie jest udanie rustykalna i wpisująca się w klimat domu? http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1150478_zps1gqipoam.jpg Tak swoją drogą układ w jednej linii coraz bardziej mi odpowiada. Oprócz nierozwiązywalnej chwilowo kwestii jak centralnie kiedyś na tej ścianie umieścić pochłaniacz i zgrabnie przeprowadzić do niego rurę do tego otworu po prawej stronie. Moja wyobraźnia ma tu spore problemy. Ale jest to problem zdecydowanie na za kilka miesięcy, więc niech sobie kiełkuje i się przepoczwarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Jak mnie widzisz, to wiesz jak do mnie trafić i okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.04.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ale ja już wcześniej u Ciebie bywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ale się nie ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.04.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 No, nie ale kiedyś już kominki podziwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Popatrz w kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.04.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 pytałam o tego pinteresta Ech, kaloryfer to tylko element układanki. U mnie po kolei wypadały różne zachcianki na korzyść hmm prostoty. Kasy miałam ile miałam, była rozplanowana, przegrały płaskie kaloryfery, chromowane suszarki łazienkowe (mam białą za 100) i fronty drewniane w kuchni Uzbierało się rzeczy niekupionych na ponad 8 tyś i pojechaliśmy sobie rodzinnie Jednak muszę przyznać, że design twojej kuchni jest przesadnie siermiężny, chyba bym się jednak z nią nie polubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.04.2015 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 pytałam o tego pinteresta Jednak muszę przyznać, że design twojej kuchni jest przesadnie siermiężny, chyba bym się jednak z nią nie polubiła Pinterest to taka fajna platforemka, gdzie niczym na tablicy korkowej przygważdżasz widziane w sieci fotki. Teoretycznie pozwala Ci to na wygodne zarządzanie zasobami, bo wiesz skąd dana rzecz pochodzi, gdyż wystarczy na nią kliknąć a przenosisz się na docelowe stronki (producenta, blog, galerię etc.) Nie do końca jasny jeśli chodzi o prawa autorskie, gdy zaczynamy je rozbierać na części pierwsze części pierwszych. Kuchnia siermiężna - najbardziej siermiężne w niej to brak ciepłej wody, szczególnie dokuczliwy zimą. I ten rozchełstany pseudokubeł na odpadki i te cudne ceratki, każda z innej parafii. Kiedyś to przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No ale dzięki temu możesz czuć się jak na wakacjach na działce. Luz i całkowita wolność od pucowania, dbania, szorowania fug itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.04.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Nie da się ukryć, że czuję się tam czasem jak na wakacjach na działce Gdy przyjeżdżam, trawa z reguły jest wysoka jak ja, jeżyny szaleją, goście w ślad za nami nadjeżdżają. Nie ukrywam, że lubię. Ale gdyby nie było też pucowania i szorowania, to szybciutko zamieniłoby się wszystko w przysłowiową melinę. To tak jak w domu, choć trochę inaczej, bo wszystko występuje w wersji zmasowanej. Najgorsze, że zaczynam czasem zapominać, co w danym domu posiadam, w sensie, co wywiozłam, a co przywiozłam z powrotem. Bo jeszcze nie udało mi się wszystkiego sklonować. Choć do tego dążę, bo zapewnia mi to komfort psychiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 17.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Dorka kuchnia wymiata, to kwintesencja stylu rustykalnego oraz nonszalancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.05.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 No wreszcie ktoś docenił Ale ściana mi się chlapie, chlip, chlip muszę jednak nad kafelkami pomyśleć. I ujednolicić kolor i fakturę zacnych obrusików (jednak potrzebnych, gdyż lepiej z nich się sciera wielotygodniowy kurz niż z nieolejowanych desek stolika czy szafki. Tudzież na styl francuski jedną zasłonkę machnąć pod zmywakiem. No i 'za dużo się w niej dzieje', hihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.05.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 cześć Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts