Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nudzą mnie "baby" w moim wieku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zelijko mówiłam o mentorstwie-fakt.Ale nie wspomniałam chyba,że Ty jesteś nudna :o .

Izo, no Co Ty kobieto, ja tego nie mowilam.

A ze, wspomnialas o "mentorstwie", to bardzo dobrze mi zrobilo, bo pomyslalm tez patrzac z innej strony, wiec jesli juz, to moge Ci za to tylko podziekowac.

Ja sie lubie czasami tak zagalopowac :oops: i dobrze, ze jest ktos kto umie mnie grzecznie przystopowac.

A tego o sercu, ani Twojego ani Bramera komentowac nie bede. :wink:

no prosze jak ładnie i grzecznosciowo sie zrobiło 8) :lol:

tak, tak Zelijka to dobry duszek! Koniec kropka. :D

Tak sobie zagladam tutaj co pewien czas i momentami zaczynam załować, że załozyłam ten watek. Niektóre wypowiedzi chyba trochę przeinaczyły to , co chciałam powiedziec. I smutne jest to, ze ktos wmawia mi cos czego nie powiedziałam..

Czasem wrecz miałam wrażenie ,ze zostałam opluta, ale nie zamierzałam sie bronic i tłumaczyć, bo podobno tylko winni się tłumacza. :wink:

Dopiero wypowiedź an.i, kobiety nietuzinkowej, która staneła jakby w mojej obronie i dobzre zauwazyła, ze moja inność jest już prawie wadą spowodowała, ze postanowiłam dodać swoje trzy grosze.

I mam taka prosbe

zanim zaczniecie mnie oceniac to przeczytajcie jeszcze raz mój pierwszy post. czy ja kogoś w nim obraziłam? czy się wywyzszałam?

czy może przyznawałam do swoich innych upodobań i szukalam odpowiedzi na moje watpliwosci.

Ba!

nawet przyznałam się że to moze kryzys wieku sredniego :oops: :lol: :lol:

Myślałam ze posmiejemy się wspólnie, ale jak zwykle znalazły sie takie osoby które oburzyły sie, zę ktoś moze mieć inne zdanie..

zycząc udanego popołudnia zmykam na łake , gdzie będe chlać na umór :wink: :lol: :lol:

ps. dziekuję Ci an.i :D

Nie oszukujmy się, zawsze mozna znaleźć jakieś ustronne miejsce do karmienia, przynajmniej ja nie miałam z tym problemu. Ostatecznie ta pieluszka.

zawsze można schować się pod kołdrą uprawiając seks

albo zawijać się w ręcznik zdejmując kostium na basenie

albo to słynne piwo z puszki przelać do szklanki

no każdy robi tak jak lubi

niech żyje tolerancja ;) wy nudne baby w pewnym wieku :D

Zeljka - popieram w całej rozciągłości !

Myślałam ze posmiejemy się wspólnie, ale jak zwykle znalazły sie takie osoby które oburzyły sie, zę ktoś moze mieć inne zdanie..

Żabko no przecież każdy kto Cię zna to żałuje, ze nie ma Cię za sąsiadkę.

No na pewno każdy facet, a baba to zależy czy zazdrosny typ czy nie. :lol:

A co do wątku, to nie żałuj, że zakładałaś. Tak jak Nefer wcześniej pisała, każdy temat jest dobry, bo wszędzie można się czegoś nauczyć.

Napisałaś co chciałaś, a za nasza późniejszą gadaninie to już nie odpowiadasz.

Tak to już jest, jak czytasz, że kogoś zanudzają kobiety inne niż one same, to pierwszy odruch, jeśli nie zaliczasz się do takich co autor tekstu, to bunt.

No bo, jak komuś mogą przeszkadzać matki karmiące dzieci i kobiety gadające o gotowaniu?

I zanim zastanowisz się, ze faktycznie mogą, bo każdy jest inny i, że autorka, pisząc o zanudzaniu, nie napisała, że „te inne niż ona sama” należy zlikwidować, lub trzymać pod kluczem w piwnicy.., to już masz utworzona „linie obronna”.

A potem już każdy się trzyma swojego, uparcie zapominając, ze tutaj nie chodzi o to kto ma racje, a o to, co kogoś z nas nudzi. (co łaskawie przypominała mi Iza :wink: )

A to jak z jedzeniem, jeden nie lubi ryb, inny mięso, jeszcze inny warzywa. I każdy z nich jest w porządku, dopóki nie chce innym narzucać swojego upodobania, lub odbierać ich własne.

Ale do tego wniosku, dochodzi się, miedzy innymi poprzez takie właśnie gadanie jak w wątku założonym przez Ciebie. Wiec, watek jest dobry i już.

Mówią, że o gustach się nie dyskutuje (ten watek to właśnie o gustach, załapałam w końcu :lol: ) ale ja myślę, że kulturalny ludzie mogą o wszystkim dyskutować. Bo mogą.

I choć serce mnie boli jak czytam, ze dzieci w knajpie mogą przeszkadzać, to kurka musze przyznać racje, to znaczy, ze niektórym z nas, faktycznie, mogą przeszkadzać. :D

Ziaba

Czemu się tłumaczysz ??? Masz takie a nie inne poglądy, takie a nie inne rzeczy cię irytują - to twoja sprawa. Czyż nie jest tak, że każdy ma prawo lubić to co lubi ? Chyba ważne jest aby drugiemu nie szkodzić - czy komuś szkodzisz ?

Mnie też niezbyt się podoba jak kobieta wyciąga cyca na wierzch w kawiarni przy stoliku obok mnie, tak samo nie podoba mi się jak jem sobie posiłek a w TV leci reklama podpasek, albo środka do czyszczenia kibla, itp.

Napisałaś że może jesteś inna - tak jesteś inna. Każdy jest inny i w tym jest całe piękno naszego gatunku ;-)

Pozdrawiam

To jest kara za ogladanie reklam. :wink:

... i telewizji :lol:

ja nie ogladam tv

ciekawe czy za to tez bede oceniana :wink: :lol:

inwestor, masz wiele racji, madry facet z Ciebie :D

ps. jestem Żaba, nie ziaba 8)

Ja też nie i niektórzy uważają to za dziwactwo :lol:

A mi to zwisa i powiewa :lol:

Ziaba

Czemu się tłumaczysz ??? Masz takie a nie inne poglądy, takie a nie inne rzeczy cię irytują - to twoja sprawa. Czyż nie jest tak, że każdy ma prawo lubić to co lubi ? Chyba ważne jest aby drugiemu nie szkodzić - czy komuś szkodzisz ?

Mnie też niezbyt się podoba jak kobieta wyciąga cyca na wierzch w kawiarni przy stoliku obok mnie, tak samo nie podoba mi się jak jem sobie posiłek a w TV leci reklama podpasek, albo środka do czyszczenia kibla, itp.

Napisałaś że może jesteś inna - tak jesteś inna. Każdy jest inny i w tym jest całe piękno naszego gatunku ;-)

Pozdrawiam

Eeeeeeeeee najlepszy jest środek na wszy i gnidy :)