iza mama gabora 16.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ano! Ale czasem warto je schowac coby sie nie przykurzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 zelijko mówiłam o mentorstwie-fakt.Ale nie wspomniałam chyba,że Ty jesteś nudna . Izo, no Co Ty kobieto, ja tego nie mowilam. A ze, wspomnialas o "mentorstwie", to bardzo dobrze mi zrobilo, bo pomyslalm tez patrzac z innej strony, wiec jesli juz, to moge Ci za to tylko podziekowac. Ja sie lubie czasami tak zagalopowac i dobrze, ze jest ktos kto umie mnie grzecznie przystopowac. A tego o sercu, ani Twojego ani Bramera komentowac nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 16.09.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dobry Duszek z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dobry Duszek z Ciebie Nie zawstydzajcie mnie proszę. Ty i ja przerabiamy podobne rzeczy, wiec kto jak kto, ale my dwie musimy się rozumieć. Uściski dla Twojego synka i Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 16.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kłaniamy się również Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no prosze jak ładnie i grzecznosciowo sie zrobiło tak, tak Zelijka to dobry duszek! Koniec kropka. Tak sobie zagladam tutaj co pewien czas i momentami zaczynam załować, że załozyłam ten watek. Niektóre wypowiedzi chyba trochę przeinaczyły to , co chciałam powiedziec. I smutne jest to, ze ktos wmawia mi cos czego nie powiedziałam.. Czasem wrecz miałam wrażenie ,ze zostałam opluta, ale nie zamierzałam sie bronic i tłumaczyć, bo podobno tylko winni się tłumacza. Dopiero wypowiedź an.i, kobiety nietuzinkowej, która staneła jakby w mojej obronie i dobzre zauwazyła, ze moja inność jest już prawie wadą spowodowała, ze postanowiłam dodać swoje trzy grosze. I mam taka prosbe zanim zaczniecie mnie oceniac to przeczytajcie jeszcze raz mój pierwszy post. czy ja kogoś w nim obraziłam? czy się wywyzszałam? czy może przyznawałam do swoich innych upodobań i szukalam odpowiedzi na moje watpliwosci. Ba! nawet przyznałam się że to moze kryzys wieku sredniego Myślałam ze posmiejemy się wspólnie, ale jak zwykle znalazły sie takie osoby które oburzyły sie, zę ktoś moze mieć inne zdanie.. zycząc udanego popołudnia zmykam na łake , gdzie będe chlać na umór ps. dziekuję Ci an.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 17.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nie oszukujmy się, zawsze mozna znaleźć jakieś ustronne miejsce do karmienia, przynajmniej ja nie miałam z tym problemu. Ostatecznie ta pieluszka. zawsze można schować się pod kołdrą uprawiając seks albo zawijać się w ręcznik zdejmując kostium na basenie albo to słynne piwo z puszki przelać do szklanki no każdy robi tak jak lubi niech żyje tolerancja wy nudne baby w pewnym wieku Zeljka - popieram w całej rozciągłości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Przepraszam, ale mnie to nurtuje odkąd pojawił się ten wątek: Jaki to jest wiek? Ten od nudzenia i garsonek? Jeśli odpowiedź skryła się na poprzednich 6 stronach, to przepraszam, ale nie udało mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Myślałam ze posmiejemy się wspólnie, ale jak zwykle znalazły sie takie osoby które oburzyły sie, zę ktoś moze mieć inne zdanie.. Żabko no przecież każdy kto Cię zna to żałuje, ze nie ma Cię za sąsiadkę. No na pewno każdy facet, a baba to zależy czy zazdrosny typ czy nie. A co do wątku, to nie żałuj, że zakładałaś. Tak jak Nefer wcześniej pisała, każdy temat jest dobry, bo wszędzie można się czegoś nauczyć. Napisałaś co chciałaś, a za nasza późniejszą gadaninie to już nie odpowiadasz. Tak to już jest, jak czytasz, że kogoś zanudzają kobiety inne niż one same, to pierwszy odruch, jeśli nie zaliczasz się do takich co autor tekstu, to bunt. No bo, jak komuś mogą przeszkadzać matki karmiące dzieci i kobiety gadające o gotowaniu? I zanim zastanowisz się, ze faktycznie mogą, bo każdy jest inny i, że autorka, pisząc o zanudzaniu, nie napisała, że „te inne niż ona sama” należy zlikwidować, lub trzymać pod kluczem w piwnicy.., to już masz utworzona „linie obronna”. A potem już każdy się trzyma swojego, uparcie zapominając, ze tutaj nie chodzi o to kto ma racje, a o to, co kogoś z nas nudzi. (co łaskawie przypominała mi Iza ) A to jak z jedzeniem, jeden nie lubi ryb, inny mięso, jeszcze inny warzywa. I każdy z nich jest w porządku, dopóki nie chce innym narzucać swojego upodobania, lub odbierać ich własne. Ale do tego wniosku, dochodzi się, miedzy innymi poprzez takie właśnie gadanie jak w wątku założonym przez Ciebie. Wiec, watek jest dobry i już. Mówią, że o gustach się nie dyskutuje (ten watek to właśnie o gustach, załapałam w końcu ) ale ja myślę, że kulturalny ludzie mogą o wszystkim dyskutować. Bo mogą. I choć serce mnie boli jak czytam, ze dzieci w knajpie mogą przeszkadzać, to kurka musze przyznać racje, to znaczy, ze niektórym z nas, faktycznie, mogą przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 17.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ziaba Czemu się tłumaczysz ??? Masz takie a nie inne poglądy, takie a nie inne rzeczy cię irytują - to twoja sprawa. Czyż nie jest tak, że każdy ma prawo lubić to co lubi ? Chyba ważne jest aby drugiemu nie szkodzić - czy komuś szkodzisz ? Mnie też niezbyt się podoba jak kobieta wyciąga cyca na wierzch w kawiarni przy stoliku obok mnie, tak samo nie podoba mi się jak jem sobie posiłek a w TV leci reklama podpasek, albo środka do czyszczenia kibla, itp. Napisałaś że może jesteś inna - tak jesteś inna. Każdy jest inny i w tym jest całe piękno naszego gatunku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 17.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Podpaski to "mały pikuś"!Teraz są"twarde dowody"! Ale to już na inny wątek chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To jest kara za ogladanie reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To jest kara za ogladanie reklam. ... i telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To jest kara za ogladanie reklam. ... i telewizji ja nie ogladam tv ciekawe czy za to tez bede oceniana inwestor, masz wiele racji, madry facet z Ciebie ps. jestem Żaba, nie ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To jest kara za ogladanie reklam. ... i telewizji ja nie ogladam tv ciekawe czy za to tez bede oceniana inwestor, masz wiele racji, madry facet z Ciebie ps. jestem Żaba, nie ziaba Ja też nie i niektórzy uważają to za dziwactwo A mi to zwisa i powiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ziaba Czemu się tłumaczysz ??? Masz takie a nie inne poglądy, takie a nie inne rzeczy cię irytują - to twoja sprawa. Czyż nie jest tak, że każdy ma prawo lubić to co lubi ? Chyba ważne jest aby drugiemu nie szkodzić - czy komuś szkodzisz ? Mnie też niezbyt się podoba jak kobieta wyciąga cyca na wierzch w kawiarni przy stoliku obok mnie, tak samo nie podoba mi się jak jem sobie posiłek a w TV leci reklama podpasek, albo środka do czyszczenia kibla, itp. Napisałaś że może jesteś inna - tak jesteś inna. Każdy jest inny i w tym jest całe piękno naszego gatunku Pozdrawiam Eeeeeeeeee najlepszy jest środek na wszy i gnidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Najgorsza dla mnie jest reklama masci na grzybice paznokci. Niestety wylaczenie glosu nic nie daje, a widze ja czesto tez w magazynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 18.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zasadniczo to reklamy podpasek, środków do czyszczenia kibla i tych maści na grzybice stóp, i inne mi wiszą ale w czasie jedzenia mogli by się z tym ograniczyć Pozdrawiam P.S. A ja oglądam TV i co pewnie jestem gorszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zasadniczo to reklamy podpasek, środków do czyszczenia kibla i tych maści na grzybice stóp, i inne mi wiszą ale w czasie jedzenia mogli by się z tym ograniczyć Pozdrawiam P.S. A ja oglądam TV i co pewnie jestem gorszy ? A skad TV wie, kiedy Ty jesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Padłam i powstac nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts