minuszka 12.12.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Chodzi mi konkretnie o "budujące kobiety". W jakim przedziale wiekowym jesteście i czy budujecie same czy razem z mężem. Bardzo mnie to intryguje. Ja np. buduje /jestem inwestorem,moze tak/sama i chciałabym wiedzieć ile jest jeszcze takich "dzielnych i twardych" kobiet Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 12.12.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Czy jak mam więcej niż 40 to już nie jestem "kobietą" czy to tylko nie jest "budujące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 12.12.2003 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Bardzo Cie przepraszam MARBO, musialo albo się nie zapisac, albo po prostu nie dopisałam dalej. NAPRAWDE PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ko 12.12.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Chodzi mi konkretnie o "budujące kobiety". W jakim przedziale wiekowym jesteście i czy budujecie same czy razem z mężem. Bardzo mnie to intryguje. Ja np. buduje /jestem inwestorem,moze tak/sama i chciałabym wiedzieć ile jest jeszcze takich "dzielnych i twardych" kobiet Pozdrawiam[/qu Dom wybudował mój ojciec, a ja z mężem ciągniemy to dalej (od stanu surowego otwartego). Sama bym się raczej tego nie podjęła, bo nie mam ani tyle kasy żeby wziąć firmę która mi to wszystko zrobi i przypilnuje żeby było dobrze, ani się na tym nie znam żeby samej to nadzorować. I tak działamy wspólnymi siłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Za "wąsko", życie zaczyna się po czterdziestce, żeby nie powiedzieć po........ Wesołych i pogodnych Świąt. Halina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 12.12.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ciągniemy inwestorowanie razem z mężem, choć nie ukrywam,że zwłaszcza na początku miałam "do ciągnięcia" i budowę i męża do budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.12.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Jak oddawałam głos, to się zawahałam....Dotarło do mnie, że łapię się już w ostatni przedział tej ankiety Co prawda od kilku tygodni, ale jednak... A i tak myślę, że mam 29.... Budujemy z mężem. Ja się denerwuję i dużo gadam, a on zarabia i nie chce ze mną gadać. To tak z grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 No,no , niski ukłon w twoją stronę Minuszko!Ja razem z mężem przygotowuje sie do budowy. I szczerze mówiąc bez niego w ogóle bym nie pomyślała o budowaniu. Mnie to po prostu przeraża. Odpadam już przy czytaniu projektów ( niestety).Więc jestem pełna podziwu. Życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.12.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Dotarło do mnie, że łapię się już w ostatni przedział tej ankiety A do mnie wlasnie dotarlo, ze poniewaz juz "sie nie lapie", to chyba nie mam szans na budowe... No i powiedz, Minuszko, co z tym teraz zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 12.12.2003 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Na szczęście ktoś "powiększył" ankietę, przepraszam wszystkich,za niedociągnięcia. Pozdrawiam gorąco i życzę miłego wekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 12.12.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja jestem w przedziale 26-30, a budujemy z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.12.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 To ja teraz muszę sprostować "ostatni przedział" to było wtedy 36-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja w przedziale 26 - 30 jeszcze troche. Budujemy a raczej powoli zaczynamy z mezem, ale ja napedzilam to kolo i mam nadzieje ze sil i fuduszy starczy. Jak skoncze budowe to sie juz w tym przedziale wiekowym nie zmieszcze Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.12.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Przedział między 26 a 30 oboje (jeszcze w grudniu 2 lata w styczniu tylko rok ). Zaczynamy budowę razem. Ja czytam wszystko o budowaniu. On zarabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 "ostatni przedział" to było wtedy 36-40Niektórym -dziestolatkom wydaje się, że po 40-tce, to jest już tylko jedna droga. Ostatnia. Zresztą niedługo tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.12.2003 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Nie wiem jak Wy, drogie Panie, ale ja zaczynam wierzyć, że faktycznie życie zaczyna się po 40-ce Dzieci już wtedy na ogół podrośnięte, świat stoi otworem a my....młode laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 13.12.2003 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Jagno droga, mogę Cię zapewnić, że masz absolutną rację!!! Dziś moi dorośli synowie po raz pierwszy zawiesili kolorowe lampki na sosence w ogrodzie. Będę miała pierwsze Święta we własnym domu! I czuję się jak bardzo młoda laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.12.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Potwierdzam, że życie zaczyna się po 40-ce. Decyzję o zakupie działki podjęłam sama, zapłaciłam za nią sama i mam. Decyzję o budowie podjęłam sama, projekt wybrałam sama po niewielkich wskazówkach męża. Formalności do pozwolenia załatwiam sama. Płacę i płacić będę za wszystko sama, sama również wezmę kredyt i sama go spłacę, tak jak dwa inne dotychczas. Mąż nie chce budować, dobrze mu jest w dwupokojowym mieszkaniu w bloku, twierdzi, że w domu trzeba odśnieżać, remontować, sprzątać, naprawiać ... itp., a jemu się nie chce. Syn (17 lat) chciałby mieszkać w ładnym zadbanym domu, mieć możliwość zapraszania kolegów, ale jest za mały do konkretnej pomocy, na razie uczy się w liceum.A ja i tak WYBUDUJĘ SAMA!!! (przy pomocy ekip oczywiście).Dodam jeszcze, że jak byłam młodsza to nie miałam tyle siły i uporu co dzisiaj, nabrałam jej z wiekiem.Dlatego zachęcam inne kobiety po 40-ce do działania.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 14.12.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Uff...załapłam się jeszcze na drugi przedział.....mieszkać w domu chciałam od zawsze. To ode mnie wyszedł pomysł by poszukać działki. Mój mąż na szczęście popiera wszystkie moje plany i marzenia. Finansujemy budowę razem bo i mieszkać będziemy w nim razem. Cieszę się iż tą decyzję podjeliśmy tak szybko.....pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 14.12.2003 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Witam wszystkie mile Panie, Widze ze dyskusja sie troszke rozkrecila. Ciesze sie,ze odpowiadacie na moja ankiete i wpisujecie sie tutaj. Pozdrawiam wszystkie kobietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts