go-go 15.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kupilam plytki Cariba z Cersanitu 20-25 pomarancz,granat,biale i dekory.I sama nie wiem jak to ugryzc.W przyszlym tygodniu zaczynamy ukladac plytki w domu.ALe mala lazienka jest malo dograna.Plytki kupilam bez zastanowienia i teraz zaluje po przeczytaniu troche rad na temat malych lazienek.Ani kolor,sztalt i te dekory nijak mi nie pasuja:( Moze macie jakies rady co z tym zrobic.Da sie to jos ulozyc czy kupic nowe plytki.Szkoda mi troche wydanych pieniedzy:( Lazieneczka mala jest bardzo mala 193-153.WLaciwie to WC ale ja chce wepchac tam jeszcze kabine 80-tke (tez juz kupilam) Moze ktos mi cos doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 15.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 http://www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=seria&id=47&dzial1=47&nr_dz_gl=5&lang=pl to te plytki Podlogowe mam pomaranczowe a na sciany mam pomaranczowe,biale i paczke tego granatu.No i troche tych dekorow duzych i malych.Da sie cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 spróbuj sobie zrobić wizualizację bezpłatnym programem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 16.10.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kupilam plytki Cariba z Cersanitu 20-25 pomarancz,granat,biale i dekory.I sama nie wiem jak to ugryzc.W przyszlym tygodniu zaczynamy ukladac plytki w domu.ALe mala lazienka jest malo dograna.Plytki kupilam bez zastanowienia i teraz zaluje po przeczytaniu troche rad na temat malych lazienek.Ani kolor,sztalt i te dekory nijak mi nie pasuja:( Moze macie jakies rady co z tym zrobic.Da sie to jos ulozyc czy kupic nowe plytki.Szkoda mi troche wydanych pieniedzy:( Lazieneczka mala jest bardzo mala 193-153.WLaciwie to WC ale ja chce wepchac tam jeszcze kabine 80-tke (tez juz kupilam) Moze ktos mi cos doradzi? a jak policzyłas ilosć poszczególnych kolorów i dekorów, skoro nie ma planu ich położenia? Ja myslę, że w małej łazience nie ma co przesadzać z ilością kolorów i dekorów - tutaj się sprawdzi prostota i ład na scianach. A tak w ogóle to pomyśl jeszcze - lepiej wydać jeszcze raz pieniądze (jeśli są oczywiście) niż później przez ileś tam lat zgrzytać zębami przy każdym wejściu do łazienki a może wymienić mozna bez straty finansowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.10.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Post Go-go idealnie odpowiada zasadności wątku "10 grzechów głównych" Jak można: 1. do małej łazienki kupić 3 kolory płytek i dekory, 2. kupić płytki bez refleksji, jak będą wyglądały ??? Kupiłabym nowe - oszczędne w kolorze i wzorze, a obecne potraktowała jak kosztowną szkołę niepopełniania błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Trudno się nie zgodzić z przedmówcami Rozumiem, że w zamierzchłych czasach, brało się, co dawali, a potem się kombinowało, ale teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 http://www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=seria&id=47&dzial1=47&nr_dz_gl=5&lang=pl to te plytki Podlogowe mam pomaranczowe a na sciany mam pomaranczowe,biale i paczke tego granatu.No i troche tych dekorow duzych i malych.Da sie cos z tym zrobic? ale Ty tak serio ??? jak mogłaś nie wziąć przynajmniej jednej paczki tych listw ozdobnych? bez tego łazienka będzie niekompletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 16.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 kupić nowe szkoda kasy, można jeszcze porozbijac i ułożyć mozaikę a gbyby miały zostać , ja ułożyłabym je w poziome pasy (kafelki też poziomo) od dołu pomarańcz,granat,pomarańcz,granat,pomarańcz, biały i do góry już pomarańcz z bielą na dekory pomysłu nie mam , jeśli masz ich na tyle to też dodatkowy pasek czy dwa , niżej z duzych, wyżej z małych ale faktycznie chyba lepiej kombimować z ich zwrotem lub wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 16.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ale faktycznie chyba lepiej kombimować z ich zwrotem lub wymianą No właśnie, jeżeli płytki były nie ruszane, to oddasz je bez problemu. Oddaj i kup inne, bardziej stonowane, taki mix kolorów w małej łazience to nie jest dobry pomysł. No i przed kupnem nowych zrób projekt, zawsze możesz go skonsultować na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 16.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie sprowadzajmy wszystkich gustów do tego co nam się podoba !!! Oczywiście, że można zrobić małą łazienkę w kolorach - jeśli ktoś tak lubi, jeśli ma fajny pomysł - i tu faktyczny błąd, że wcześniej nie było "wizji". Dlaczego wszyscy muszą mieć łazienkę w jednym kolorze ewentualnie w dwóch, dlaczego łazienki wykafelkowane pod sufit mają być beee. Ja mam duże łazienki, mam w 90% w jednym kolorze a kilka wyeksponowanych detali w innym. W dodatku łazienki, kotłownia, wiatrołap są w tych samych kaflach, ale nie każdy tak lubi i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 16.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie sprowadzajmy wszystkich gustów do tego co nam się podoba !!! Oczywiście, że można zrobić małą łazienkę w kolorach - jeśli ktoś tak lubi, jeśli ma fajny pomysł - i tu faktyczny błąd, że wcześniej nie było "wizji". Dlaczego wszyscy muszą mieć łazienkę w jednym kolorze ewentualnie w dwóch, dlaczego łazienki wykafelkowane pod sufit mają być beee. Ja mam duże łazienki, mam w 90% w jednym kolorze a kilka wyeksponowanych detali w innym. W dodatku łazienki, kotłownia, wiatrołap są w tych samych kaflach, ale nie każdy tak lubi i już. OK kolorowe jak najbardziej, ale 3 kolory+dekory w jednej małej łazience to już lekka przesada. Chociaż jak to się komuś podoba, to czemu nie??? Są gusta i guściki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kupilam plytki Cariba z Cersanitu 20-25 pomarancz,granat,biale i dekory.I sama nie wiem jak to ugryzc.W przyszlym tygodniu zaczynamy ukladac plytki w domu.ALe mala lazienka jest malo dograna.Plytki kupilam bez zastanowienia i teraz zaluje po przeczytaniu troche rad na temat malych lazienek.Ani kolor,sztalt i te dekory nijak mi nie pasuja:( Moze macie jakies rady co z tym zrobic.Da sie to jos ulozyc czy kupic nowe plytki.Szkoda mi troche wydanych pieniedzy:( Lazieneczka mala jest bardzo mala 193-153.WLaciwie to WC ale ja chce wepchac tam jeszcze kabine 80-tke (tez juz kupilam) Moze ktos mi cos doradzi? Jak nie chcesz oddawać tych płytek, to może zajrzyj do mnie na pierwszą stronę wątku, gdzieś tam się wala moja mikrołazieneczka w 3 kontrastowych kolorach z dekorkiem I nikomu oprócz mnie nie musi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Mnie nawet już o to nie chodzi, że ma byc jeden kolor itp, ale nie rozumiem kupowania płytek bez choćby najbledszej wstępnej koncepcji na ich ułożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 16.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Wrzuć jakiś plan, wtedy będziemy mogli coś doradzić: czego użyć, a co oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlak_82 16.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Proszę o przesłanie rzutu lub chociażby zdjęć projektowanego pomieszczenia. Jestem architektem postaram się pomóc. Płytki nie są złe i i ich kolorystyka również. Wierzę, że da się stworzyć gustowną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts