martu 03.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 o peniski masz nad umywalkami ładne.Mi coś szafki nie pasują,ale na pocieszenie moje tez mi się nie podobają,więc ekspertem nie jestem w tym temacie.Widzę ,że w kwestii oświetlenia podobnie jak u nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Martu Ty to kup Mamusi misia przytulankę na wizyty u Ciebie - może będzie w jej mniemaniu bardziej przytulnie biorąc pod uwagę kolorystykę Twojej kuchni, no Wiesz blaty, podłogo , meble to orange faktycznie byłby lepszy hi hi no dobra nie bedę się bawic Twoim kosztem - Wybacz Małgosza no Widzisz aż 3 rzeczy - aż tyle - zobaczysz z czasem będzie więcej Łazienka super Ty to sie nie bierz za pożądki tylko rób zdjęcia i Dawaj, spać nie będę mogła, o matko i po co mi było łażenie po Twojej galerii? i tak mam problemy ze spaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 witam serdecznie marta1210 i *agrafka* aneta s ja tu dwoje się i troje, ale niestety coś ten mój obiektyw jest bezwzględny i tylko bajzel widać... ale powoli jakoś pozbieram kąty... a co więcej może do końca tygodnia uda się nieco ogarnąć parter to porobię więcej fotek w kuchni i w ogrodzie zimowym. Rzucę jeszcze okiem na antresole może ona przejdzie test czystości hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nic juz nie powiem mialam sie zamiar wprosic na kawe przy okazji, coby oblukac ten zimowy ogrodek i ta drewniana elewacje ... ale teraz nie bede sobie gola strzelac - od roku zwlekam z przeprowadzka, bo nie za bardzo jestem zadowolona z tego co wyszlo i wkoncu nigdy sie nie przeprowadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 03.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Łazienka bardzo mi się podoba - szczególnie podłoga. A może wkleisz też rzuty domu (czy my nie żądamy za wiele na raz?) ? Miałam popracować, a wczesniej tylko na sekundę zerknąć na forum, no i masz. Przepadłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mohag daj spokój - ja tak tu cykam po troszku ze zdjęciami bo jak się napatrzyłam na forum to jakoś taka nieśmiałość mnie ogarniała - i tak długo zwlekałam z własnym wątkiem... i Wasze reakcje tutaj są dla mnie baaaaardzo miłym zaskoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a tutaj antresola i moje biurko, które czeka na przemalowanie i zniknie półeczka pod blatem http://www.sesko.pl/dom/DSC_0378.jpg http://www.sesko.pl/dom/DSC_0375.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ojoj ale mi się brzydko wkleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 03.02.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam pytanie odnośnie krzeseł przy stole, czy mogłabyś zrobić na nie większe zbliżenie i napisać co to jest? fajnie się prezentuje tylko nie widać dobrze Antresola super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Możesz edytować swoje posty. Prawy górny róg postu: ikonka ZMIEŃ ojoj ale mi się brzydko wkleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam pytanie na temat przeszkleń od górny - nie będzie za gorąco latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 03.02.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam i jestem w szoku toż to wieeelkaaa metamorfoza ... łazienka wygląda bardzo fajnie!! będę podglądaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 03.02.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 widzisz a jednak jestem z krwi po mamie.Odszczekuję te słowa o oświetleniu.Przecież u Ciebie to lampy!!! co ślepemu po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.02.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 faaaaaajowa lampa na antresoli, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 03.02.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hejka malgosza, dolaczam do wielbicielek , tez mamy w dalekich planach zabudowe tarasu, wiec juz oblukalam ogrod zimowy, i pragne wiecej foteczek. Czy te szyby mozna rozsunac , czy wszystkie, czy czesciowo, czy na stale sa polaczone ?? Domek zapowiada sie interesujaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 04.02.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 marta1210 krzesła to cudem odkryłam w ikea a od dawna śliniłam się na podobne we włoskim poliformie, na które finansowo bym sobie nie mogła pozwolić - a tu cud patrze w ikea i oczom nie wierzę ale chyba poddam je tuningowi - bo pokrycia są takie sobie i strasznie się brudzą i zafunduje im ładniejsze pokrycia z milszego materiału i chyba bardziej szarego link do krzeseł: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49848704 e-mól stokrotne dzięki za podpowiedź Elfir w ogrodzie zimowym a raczej na nim bo od zewnątrz pojawią się specjalne rolety zewnętrzne (firma selt) a od czoła moje marzenie czyli takie szerokie żaluzje zewnętrzne - industrialne magda.o witam serdecznie martu a ja to co wcześniej napisałaś brałam za dobrą monetę hehehe i byłam przekonana, że też dałaś się uwieźć oprawkami do żarówek od catellani & smith - bo ja to się pogrążyłam kompletnie i już mam 6 ich lampy - 4 w łazience, 1 biurkową i 1 sufitową. I jeżeli doczekam dnia kiedy ten kryzys się zakończy to jak nic kolekcja się poszerzy monah lampa z antresoli to 'drop' od projektantów: Hopf & Wortmann - tą lampę kupiłam chyba w okolicach zakupu naszej stodółki - i tylko dwie rzeczy były dla mnie wtedy pewne -będzie beton i ta lampa Hanneczka witam serdecznie - sesje zdjęciową ogrodu mam już w planach - proszę jeszcze o chwile cierpliwości - bo jak powiedziałam mojemu mężowi, że chciałabym pokazać na forum to chyba zadziałał katalizator i może na dniach założą mi te klipsy - więc bym mogła pokazać już w całej piękności A odnośnie rozsunięcia itp. to ja akurat tutaj mam tylko otwierana kwaterę środkową - tak wybrałam bo nie zależało mi na dodatkowych kosztach [/b][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Matko jakie cudoooo i ta balustrada szklana.. nie wiem czy to mozna balustradą nazwać ale jest świetna cudnie, cudnie..poproszę o wiecej zdjec. I dzień dobry mówię, bo zapomniałabym przez te widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 04.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam serdecznie i melduję, że też będę podglądać od tego podglądania ciekawych dzienników odważniejsza się robię i co raz bardziej szarości kocham ... od Szarej Eminencji vel Królowej Designu tu oczywiście trafiłam Super jest u Ciebie na antresoli, szkło i TE lampy. Ogrodu zimowego zazdroszczę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 04.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witaj, Domek bardzo ciekawy i co ważniejsze nieklasyczny. Ja też lubie duże przeszklenia i w swoim domu pewnie zaprojektuje przeszkloną jadalnię. Jedna rzecz tylko mnie martwi / dziwi, czemu kupliście taki ceglany dom, skoro z jego pierwotnego charakteru nic nie zostało? Wydaje misię, że taniej by było nowy zbudować. Pozdrawiam, też będę śledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Swietnie to wyglada i proponuje zalozenie komentarzy, bo za chwile pomiedzy zachwytami nie bedziesz mogla swoich fotek znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts