Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martu Ty to kup Mamusi misia przytulankę na wizyty u Ciebie - może będzie w jej mniemaniu bardziej przytulnie :wink: biorąc pod uwagę kolorystykę Twojej kuchni, no Wiesz blaty, podłogo , meble to orange faktycznie byłby lepszy hi hi :lol: no dobra nie bedę się bawic Twoim kosztem - Wybacz :wink:

Małgosza no Widzisz aż 3 rzeczy - aż tyle - zobaczysz z czasem będzie więcej :lol:

Łazienka super :o Ty to sie nie bierz za pożądki tylko rób zdjęcia i Dawaj, spać nie będę mogła, o matko :o i po co mi było łażenie po Twojej galerii? i tak mam problemy ze spaniem...

witam serdecznie marta1210 i *agrafka*

aneta s ja tu dwoje się i troje, ale niestety coś ten mój obiektyw jest bezwzględny i tylko bajzel widać... ale powoli jakoś pozbieram kąty... a co więcej może do końca tygodnia uda się nieco ogarnąć parter to porobię więcej fotek w kuchni i w ogrodzie zimowym. Rzucę jeszcze okiem na antresole może ona przejdzie test czystości hehehe

Nic juz nie powiem :o mialam sie zamiar wprosic na kawe przy okazji, coby oblukac ten zimowy ogrodek i ta drewniana elewacje ... ale teraz nie bede sobie gola strzelac - od roku zwlekam z przeprowadzka, bo nie za bardzo jestem zadowolona z tego co wyszlo i wkoncu nigdy sie nie przeprowadze :lol:

marta1210 krzesła to cudem odkryłam w ikea a od dawna śliniłam się na podobne we włoskim poliformie, na które finansowo bym sobie nie mogła pozwolić - a tu cud patrze w ikea i oczom nie wierzę :) ale chyba poddam je tuningowi - bo pokrycia są takie sobie i strasznie się brudzą i zafunduje im ładniejsze pokrycia z milszego materiału i chyba bardziej szarego ;) link do krzeseł: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49848704

e-mól stokrotne dzięki za podpowiedź :p

Elfir w ogrodzie zimowym a raczej na nim bo od zewnątrz pojawią się specjalne rolety zewnętrzne (firma selt) a od czoła moje marzenie czyli takie szerokie żaluzje zewnętrzne - industrialne ;)

magda.o witam serdecznie

martu a ja to co wcześniej napisałaś brałam za dobrą monetę hehehe i byłam przekonana, że też dałaś się uwieźć oprawkami do żarówek od catellani & smith - bo ja to się pogrążyłam kompletnie i już mam 6 ich lampy - 4 w łazience, 1 biurkową i 1 sufitową. I jeżeli doczekam dnia kiedy ten kryzys się zakończy to jak nic kolekcja się poszerzy ;)

monah lampa z antresoli to 'drop' od projektantów: Hopf & Wortmann - tą lampę kupiłam chyba w okolicach zakupu naszej stodółki - i tylko dwie rzeczy były dla mnie wtedy pewne -będzie beton i ta lampa :)

Hanneczka witam serdecznie - sesje zdjęciową ogrodu mam już w planach - proszę jeszcze o chwile cierpliwości - bo jak powiedziałam mojemu mężowi, że chciałabym pokazać na forum to chyba zadziałał katalizator i może na dniach założą mi te klipsy - więc bym mogła pokazać już w całej piękności :)

A odnośnie rozsunięcia itp. to ja akurat tutaj mam tylko otwierana kwaterę środkową - tak wybrałam bo nie zależało mi na dodatkowych kosztach ;)[/b][/url]

Witam serdecznie i melduję, że też będę podglądać :) od tego podglądania ciekawych dzienników odważniejsza się robię i co raz bardziej szarości kocham :D ... od Szarej Eminencji vel Królowej Designu tu oczywiście trafiłam ;)

Super jest u Ciebie na antresoli, szkło i TE lampy. Ogrodu zimowego zazdroszczę bardzo.

Witaj,

Domek bardzo ciekawy i co ważniejsze nieklasyczny. Ja też lubie duże przeszklenia i w swoim domu pewnie zaprojektuje przeszkloną jadalnię.

Jedna rzecz tylko mnie martwi / dziwi, czemu kupliście taki ceglany dom, skoro z jego pierwotnego charakteru nic nie zostało? Wydaje misię, że taniej by było nowy zbudować.

Pozdrawiam, też będę śledził