ARA1979 28.09.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Mam pytanko czy ktoś buduje ten domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia33 31.01.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 witam, mam próśbe bardzo prosze o opinie o domu dolina tęczy - wariant I, chcemy go pobudować a chętnie usyszelibysmy co mają do powiedzenia ci którzy juz go mają.jesli jest ktoś z okolic grudziądza lub bydgoszczy to było by super. z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia33 12.02.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Prosze o kontakt czy ktos buduje M62a, lub juz pobudował, najlepiej z woj. kujawsko-pomorskiego. z gory dziekuje, pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 misia33WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi. najlepiej w wyszukiwarce, wątek o projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia33 21.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Proszę o opinie i uwagi,ędziemy wdzięczni za kontakt, najlepeiej z kujawsko pomoskiego.pozdowienia dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrula2 29.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja tez zamierzambudować ten domek, ale nigdzie nie ma na forum żadnych odnośnikow odnośnie budowy> nikt nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 W dziale projekty !!!! Zobacz co masz napisane pod nickiem!!!!!! Odkopywać post sprzed 1,5 roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszubek 06.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 W dziale projekty !!!! Zobacz co masz napisane pod nickiem!!!!!! Odkopywać post sprzed 1,5 roku.... Witam ,jakoś mi trudno znaleźć także może ktoś z dobrym serce podrzuciłby link docelowy ,byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwiewka 09.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 CzescCzy moze budowałaś doline teczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszubek 29.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam ,jakoś mi trudno znaleźć także może ktoś z dobrym serce podrzuciłby link docelowy ,byłbym wdzięczny Dolina teczy była w planie -piękny projekt ,ale koszt dachu nie jest mały wiec zdecydowałem się na podobny ale tańszy M74 wschód słońca podpiwniczony -2 miejsca parkingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek123 24.03.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam, Przeszukuje forum za porada, opinia odnośnie projektu dolina teczy - wariant I. Znalazłem posty ze już o tym było, ale chyba baza danych jest po części skasowana, albo wyszukiwarka zawodzi.... Proszę tez o ogólne porady odnośnie projektów z kuratora - żona stawia na z500 ja na murator. Jeśli jest ktoś z okolic Wrocławia (lub dalszych zakatkow Polski) chętny do podzielenia sie swoim doświadczeniem - proszę o kontakt. Z pozdrowieniami Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) Jarek, rozejrzyj się po forum zanim zadasz pytanie, przeczytaj wątek przylepiony na górze działu "Wymiana doświadczeń" i dopiero potem zastanów się gdzie i co na pewno musisz zakładać nowy wątek! Przenoszę do właściwego działu. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?36013-PRZECZYTAJ-ZANIM-NAPISZESZ-SW%C3%93J-PIERWSZY-POST!-czyli-jak-szuka%C4%87-informacji Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paczek54 11.01.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 WitamWidzę, że temat był założony dawno temu, a nikt się nie wypowiada.Może ktoś budował ten domek? Doda kilka zdań ta jego temat, załaduje kilka zdjęć z realizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M62a 19.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 WITAM, My budujemy dom z tego projektu w odbiciu lustrzanym, obecnie jest stan surowy otwarty. Czekamy na okna (ok 4 tyg.) W trakcie budowy wyszło parę niedogodności jeśli chodzi o układ pomieszczeń na parterze i poddaszu, z czym sobie poradziliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabciach 26.04.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Budujemy Dolinę Tęczy ze sporymi zmianami. Najwieksza to adaptacja garażu/części usługowej na samodzielne mieszkanie. W sumie lekko ponad 40 m2. ponadto zmieniliśmy okna w salonie. Zamiast jednych drzwi na taras i okna mamy dwoje drzwi 240cm szerokości. Sądząc po wpisach na forum podniesienie ściany o jeden, dwa pustaki na poddasze to już norma. U nas też tak jest. Budujemy w okolicach Załusk (mazowieckie). Chętnie będziemy czerpać z Waszego doświadczenia i dzielić się własnym. Pozdrowienia, Ania i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_e36 26.09.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Cześć Wszystkim, którzy wybrali projekt dolina tęczy i tym, którzy dopiero się zastanawiają nad jego wyborem. Projekt z żoną wybraliśmy już dwa lata temu a dokładnie Dolina Tęczy wariant 3 ale dopiero teraz po ciężkich bojach życiowych zaczynamy swój rozdział pod tytułem budowa domu. Mam do Was groźbę czy możecie się podzielić jakimiś zdjęciami w trakcie waszej budowy lub już po wybudowaniu kompletnym. Może jest ktoś z okolic Wyszkowa lub Warszawy może można do was podjechać i wymienić doświadczenia. Pozdrawiamy Tomasz i Marysia ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts