Magda 34 13.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 //http://wyborcza.pl/1,105766,7768819,Dlaczego_Jaroslaw_Kaczynski_chce_pochowku_na_Wawelu.html może to coś wyjaśni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 nie ma umiaru ani skromności. Prawdziwa wielkość się obroni, znacznie gorzej, jeżeli wnuki będą pytać - dlaczego ten prezydent akrat tutaj leży a inni nie, a odpowiedź będzie "nie wiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 //http://wyborcza.pl/1,105766,7768819,Dlaczego_Jaroslaw_Kaczynski_chce_pochowku_na_Wawelu.html może to coś wyjaśni;) porównują Kaczyńskiego do Piłsudskiego i Sikorskiego...... żenada..... jestem mocno zniesmaczony całą sytuacją...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 nie ma umiaru ani skromności. dokładnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 13.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Nic się nie zmieniło.Jak łatwo ośmieszać i szydzić.Dziwię się,bo liczyłam,że ta śmierć coś zmieni.Zawstydzą się klakierzy fałszywce nabiorą rezerwy.Nic z tego.Trochę wewnętrznej kontroli.Zastanowienia się nad sobą.Ludzie uwierzcie,że życie jest kruche i naprawdę ważne kim w nim jesteśmy.BOHO nie życzę sobie Twoich niedojrzałych komentarzy.Napisz do mnie za jakieś 50 lat.Wcześniej się nie wysilaj.Piszę jeszcze raz:BOHO nie pisz do mnie bo brak Ci dojrzałości.Szukasz poklasku a nic nie wnosisz to żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 przed chwilą na TVN24 widziałam jak młodzi ludzie z Krakowa protestują przeciwko pochowaniu Kaczyńskich na Wawelu. Czytałam wypowiedzi na onecie. Jakoś nie widze, żeby naród był za tym, żeby byli pochowani w Krakowie. Uważam, że Aleja Zasłużonych na Powązkach to bardzo dobre miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 //http://wyborcza.pl/1,105766,7768819,dlaczego_jaroslaw_kaczynski_chce_pochowku_na_wawelu.html może to coś wyjaśni;) powązki nie bo bierut???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Nic się nie zmieniło. Jak łatwo ośmieszać i szydzić. Dziwię się,bo liczyłam,że ta śmierć coś zmieni. Zawstydzą się klakierzy fałszywce nabiorą rezerwy. Nic z tego. Trochę wewnętrznej kontroli. Zastanowienia się nad sobą. Ludzie uwierzcie,że życie jest kruche i naprawdę ważne kim w nim jesteśmy. BOHO nie życzę sobie Twoich niedojrzałych komentarzy. Napisz do mnie za jakieś 50 lat. Wcześniej się nie wysilaj. Piszę jeszcze raz: BOHO nie pisz do mnie bo brak Ci dojrzałości. Szukasz poklasku a nic nie wnosisz to żałosne. tej uczciwej więc biednej pani już podziękowaliśmy..... a pani dalej nic nie rozumie.....a biedne dziecko nie może robić prasówki na kompie..... smutne..... ps. a teraz serio : przestań pieprzyć ! Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 powązki nie bo bierut???????? czyli co ? miejsce zhańbione na wieki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wywiozą ze zngiłej i wrednej stolicy do mądrego Krakowa. Pochowają z godnością. A mówiłem że Kraków to ostoja PiS-u. Coś mi się w tonie tej wypowiedzi nie zgadza. Dlaczego uważasz że pochówek w innym miejscu naruszy godność ŚP Prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.04.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 teraz dopiero przeczytałam ten artykuł. Od razu przyszło mi na myśl stare (choć brzydkie) powiedzenie: wyżej @#$ niż d...ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ech, politycy..... brzydko się bawią naszymi symbolami...... smutne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.04.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 teraz dopiero przeczytałam ten artykuł. Od razu przyszło mi na myśl stare (choć brzydkie) powiedzenie: wyżej @#$ niż d...ma Lechu miał zawsze wręcz patologiczną manię wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 O tej mani Braci już dawno wspominał Wałęsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ... Żałobę ogłosili w dalekich dla NAS PAŃSTWACH.... . Ogłosili, bo po raz pierwszy chyba w historii nowożytnej ginie w katastrofie elita rządząca jakiegoś państwa i głównodowodzący armii. Trafiło akurat na nas, ale trudno się dziwić, skoro wszyscy lecą jednym samolotem. Nie ma się więc czym ekscytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Lechu miał zawsze wręcz patologiczną manię wielkości kowal zawinił cygana powiesili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 O tej mani Braci już dawno wspominał Wałęsa zaczynam wreszcie rozumieć, o czym mówił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Ogłosili, bo po raz pierwszy chyba w historii nowożytnej ginie w katastrofie elita rządząca jakiegoś państwa i głównodowodzący armii. Był jeszcze zamach na Kennedy'ego. Tyle, że zginął tylko on. Ach, no i jeszcze zamach na rodzinę panującą w Nepalu (przez jednego z jej członków, co doprowadziło do upadku monarchii w tym kraju) tyle co pamiętam, ale pewnie by się coś znalazło. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dandi3 jestem uczciwa więc biedna.. . Rozumiem, że jedno z drugiego nierozerwalnie wynika? Że też nigdy na to nie wpadłam. Co do tematu, muszę się niestety przychylić do zdania większości adwersarzy. Oczekuję już tylko beatyfikacji Prezydenta. Wcale by mnie nie zdizwiła takowa. Zastanawiam się, komu to ma służyć, bo napewno nie Jego pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 13.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jeśli naród to również ja, to jestem przeciwko.Ale nas się nikt nie pyta. kardynał., Jarosław . -- oni tu rządzą.Mam tylko nadzieję, że naród to oceni.Cóż.... mania wielkości i jak widać żadna tragedia tego nie przyćmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts