PrzyszłyBudowniczy 17.02.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Więc raz jeszcze - Który producent ma w ofercie gniazdko podwójne gdzie jedno, albo oba gniazdka są pod kątem 45°, tak by można je zamontować w ramce 4 krotnej, wraz z np włącznikiem światła i RJ45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.02.2018 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 wpisałam do google "gniazdo 45 zespolone" i wyszło mi kilkadziesiąt wyników.Pojedyncze, podwójne, poczwórne - do wyboru do koloru. http://www.meditronik.com.pl/doc/old/oldlegrand077145.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.02.2018 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 wpisałam do google "gniazdo 45 zespolone" i wyszło mi kilkadziesiąt wyników. Tyle, że to w jednej puszcze mają być dwa. Faktycznie, też nie widziałem. A to może mieć sens. Bo te zwykłe podwójne nie mają sensu - większość urządzeń wpiętych do jednego z gniazd uniemożliwia wpięcie do drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 18.02.2018 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Więc raz jeszcze - Który producent ma w ofercie gniazdko podwójne gdzie jedno, albo oba gniazdka są pod kątem 45°, tak by można je zamontować w ramce 4 krotnej, wraz z np włącznikiem światła i RJ45. Nie wiem, czy o to pytasz (niestety nie jest "bezkolizyjne" jak pisał Kaizen) seria nazywa się "Aura": To jest "bezkolizyjne" (znany producent na L, seria Valena Life), ale to monoblok: Edytowane 18 Lutego 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 20.02.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Kaizen, no denerwują mnie duże wtyczki obracane o 90st Dzięki, monoblock już wcześniej znalazłem i faktycznie użyję go tam gdzie monoblock jest OK. W ramkach w kuchn zdecydowałem się zrezygnować z gniazdek podwójnych. Jak widać wg producentów estetyka wygrywa z praktycznością, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts