sztolu 23.09.2019 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 No i roleta zamontowana. Na zdjeciach wygląd jak jest otwarta do połowy. [ATTACH=CONFIG]433764[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]433765[/ATTACH] Został mi głównie temat sterowania. Silnik wziąłe bez żadnej centralki bezprzewodowej, bo to praktycznie nie do połączenia z własnymi rozwiązaniami inteligentnego domu. No i jeszcze jakieś oświetlenie i trochę pokończyć drobiazgów. z czego zrobiłeś wózki jezdne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 23.09.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 A nie Roleta to gotowiec kupiony - pisałem gdzieś wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sztolu 23.09.2019 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 A nie Roleta to gotowiec kupiony - pisałem gdzieś wcześniej. coś więcej? gdzie kupiłeś? robią pod wymiar? jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 23.09.2019 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 https://www.selt.com/images/pliki/52334Cennik_2019_PL_www.pdfstrona 84 - System Veranda - ceny wyjścioweRobią co do centymetra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 02.05.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 No i roleta zamontowana. Na zdjeciach wygląd jak jest otwarta do połowy. [ATTACH=CONFIG]433764[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]433765[/ATTACH] Czy ta roleta wytrzyma silny wiatr i grad? Zależy mi na czymś czego nie będę musiał ściągać, bo chcę, żeby taras był chroniony nie tylko przed słońcem, ale także przed opadami. Dlatego rozważam nawet dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.05.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Sam materiał to taki jak w roletach - więc deszcz, wiatr czy grad raczej mu nie straszny. Co do samego wiatru, to ma wysoki stopień wytrzymałości na wiatr (już nie pamiętam który). Ale trzeba mieć świadomość, że tak jak np u mnie, jest to płachta 4m x 4m, mocowana z dwóch stron na belkach. Jest to więc niezły żagiel dla wiatru. W sumie nie wiem, po co przy dużym wietrze siedzieć na tarasie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 02.05.2020 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 W sumie nie wiem, po co przy dużym wietrze siedzieć na tarasie Siedzieć może nie, ale jak będzie deszcz i duży wiatr, to mimo wszystko wolałbym mieć taras zasłonięty, żeby na niego nie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hektor80 02.05.2020 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Siedzieć może nie, ale jak będzie deszcz i duży wiatr, to mimo wszystko wolałbym mieć taras zasłonięty, żeby na niego nie lało. To może rozważ poliwęglan. Założyłem w poprzednim roku 16mm komorowy i jak na razie nie narzekam. Trochę zacina po bokach ale wszystkie meble suche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 03.05.2020 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 No właśnie. Komorowy czy lity? A może szkło hartowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.05.2020 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 No ja chciałem dach który mogę zamknąć/otworzyć.Czasami jak pada to siedzimy pod przykryciem, jak za bardzo praży też. Ale np na wiosnę czy jesień, gdzie słońca już mniej to odsłonięty. Jak w lato daje słońce, to zasłaniam, bo osłania mi szerokie drzwi balkonowe - nie nagrzewam chaty wtedy. itp itd.Ale nawet jakbym miał mieć stały, to poliwęglanu bym nie wziął. Po kilku latach włazi tak w niego zielenizna, że masakra. Zawsze widać na nim brud. Altankę np obłożyłem normalnie dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianopel 23.10.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Witam Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z aluminiowa pergola lamelowa z napędem ręczny taka jak tutaj? To jest jedyny lamelowy model na rynku jaki znalazłem ale nie wiem jak z jakością. Dziękuję z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts