Miśka76 05.11.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No niestety, jak ja ograniczyłam racje żywieniowe, to nawet przy podjadaniu słodzyczy raz w tygodniu waga od razu zaczęła lecieć w dół Ale dla tych, którzy nie mogą jeść mniej Dukan jest nbaprawdę dobrym wyjsciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Writhen 28.07.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Pierwsze słysze o tym czymś.... Ale może dam temu szansę.. Zobaczymy co to będzie. Ostatnio znalazłam też kilka ciekawych porad a propo odchudzania na tej stronie może połączę obie rzeczy i coś mi z tego wyjdzie Edytowane 3 Czerwca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pzczechow 03.06.2023 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 (edytowane) No niestety, jak ja ograniczyłam racje żywieniowe, to nawet przy podjadaniu słodzyczy raz w tygodniu waga od razu zaczęła lecieć w dół Ale dla tych, którzy nie mogą jeść mniej Dukan jest nbaprawdę dobrym wyjsciem. Jak dla mnie Dukan to kolejna z wielu diet, które istnieją na rynku. Może być skuteczna dla niektórych osób, ale warto zauważyć, że nie istnieje jedno uniwersalne rozwiązanie dla wszystkich. Każda dieta powinna być dostosowana do indywidualnych potrzeb i zdrowia każdej osoby. Wizyta u jest istotna aby opracować spersonalizowany plan żywieniowy, który będzie odpowiedni dla Ciebie i przyniesie długotrwałe korzyści dla Twojego zdrowia i samopoczucia. Edytowane 3 Czerwca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
priusson 08.02.2024 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego Najlepiej jest udać się do specjalisty, ponieważ można rozwalić sobie hormony takimi nieodpowiednimi dietami. Temat o dietach, a cały czas lata za mną reklama fast foodu. I jak tu przejść na tą dietę ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts