Elfir 04.06.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 zasadniczo ja budze się kiedy słońce wysoko na niebie Za to późnym popołudniem sobie siedzę na zewnątrz na leżaku z mężem. Tylko tarasu nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 sie powodzi....... inni w tym czasie harują ale za to mają taras i drugi leżak dla męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 na wszytsko jest czas - i na zrobienie tarasu i na wypoczynek :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kincia 07.08.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Kawę na tarasie mam czas tylko na weekendy, na kawę i na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek31 10.08.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja posiadam pięknie przygotowany taras z wiklinowymi mebelkami, natomiast brak czasu żeby teraz na nim przebywać.. [bez reklam proszę - moderator] Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojbol 22.08.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 To jest dobre pytanie - tak gonimy za tymi wszystkimi wspaniałymi rzeczami do domu, a potem nie ma czasu, żeby się nimi cieszyć. Postanowienie: od dziś przynajmniej 2x w tygodniu zrelaksować się w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojowima 25.08.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Ja marzę o kawie na tarasie od ładnych kilku lat. Nareszcie w zeszłym roku udało mi się namówić męża na sprzedaż mieszkania i budowę domu No i teraz mam nadzieję, że za rok, mniej więcej, o tej porze będę pisać na forum właśnie z mojego tarasu, oczywiście popijając kawkę Na tę odrobinę luksusu znajdę czas, na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Mam taras od tygodnia. Było już jedzone śniadanie, kolacja, podwieczorek. Było siedzenie z kawą i piwkiem. Byli goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 21.09.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Sama pamiętam jak cieszyłam się pierwszym wieczorem na tarasie, pierwszy grill, kawa czasami też, ale na śniadanie na tarasie jakoś nie było czasu, a teraz poranki już chłodne i żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.09.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ja też tarasu jeszcze nie mam, ale kilka razy siedziałam na palecie , która nam służy jako tymczasowe schody i na nie są rzucone chodniki . Nawet na takim tarasiku kawa we własnym ogrodzie smakuje wybornie :) Za 2 tygodnie będę mogła pochwalić się już prawdziwym tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowacko 25.09.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Niestety ostatnio za zimno na śniadania i kawy na tarasie... O grillu nie wspomnę. Także ttudno się teraz cieszyć tarasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie narzekajmy, w tym roku jesień wyjątkowo rozpieszcza nas ciepłem i słońcem. Poranki zimne, wieczory chłodne, ale popołudnia wciąż ciepłe i co ważne bezwietrzne. Koniec września, zwykły dzień, późne popołudnie. Talerz pierogów z jagodami, polanymi śmietanką z wanilią, posypane wiórkami czekoladowymi. Jak wybornie smakowały na zacisznym tarasie w pełnym słońcu. Można? można i to jak http://www.iv.pl/images/15419423841273295559.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 01.10.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie narzekajmy, w tym roku jesień wyjątkowo rozpieszcza nas ciepłem i słońcem. Poranki zimne, wieczory chłodne, ale popołudnia wciąż ciepłe i co ważne bezwietrzne. Koniec września, zwykły dzień, późne popołudnie. Talerz pierogów z jagodami, polanymi śmietanką z wanilią, posypane wiórkami czekoladowymi. Jak wybornie smakowały na zacisznym tarasie w pełnym słońcu. Można? można i to jak http://www.iv.pl/images/15419423841273295559.jpg piękny ogród:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 AldiS, dziękuję Jak czytam, mieszkasz w pięknym mieście i zwykle najcieplejszym w Polsce. Taras konieczny, tyle pięknej pogody w roku No i jeszcze raz o tym, że taras nawet w październiku jest nadal miejscem kuszącym, do wypicia kawy po pracy. Zdjęcia z dziś, 1 października, godzina 16.30. Nie potrzebna bluza polarowa, pięknie było Pozdrawiam http://www.iv.pl/images/64922732288657179776.jpg http://www.iv.pl/images/56404117032475206511.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dziękuję za kawkę i czekoladki Natomiast narobiłaś mi smaka na pierogi Też czasami wychodzimy na taras zjeść obiad... cudnie jest być razem wśród zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.10.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Tola jak cudownie u Ciebie!!:eek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.10.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dzisiaj słoneczko ładnie przygrzewa, więc obiadek został zjedzony na tarasie... Teraz kawka, laptop i można wypoczywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 10.10.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) Dzisiaj słoneczko ładnie przygrzewa, więc obiadek został zjedzony na tarasie... Teraz kawka, laptop i można wypoczywać. Heheheh Znak czasów. Wybacz Słoneczko, ale kawka + laptop + komórka to nie jest żaden wypoczynek. Tzn, tobie wydaje się, że odpoczywasz, ale twój mózg cie oszukuje, bo jest tak, wybacz za kolokwializm, zasrany sprawami dnia codziennego, że on odbiera to jako wypoczynek, chociaż cały czas pracuje na pełnych obrotach. Bardzo mi przykro, ale sama kawka na tarasie to nie jest wypoczynek. Wypoczynek to mają nauczyciele, którzy przez ponad dwa miesiące nie musza myśleć o niczym innym, o klasówkach, tylko siadają na tarasie i mają w d. co będzie jutro, a co za trzy tygodnie. To jest wypoczynek! A potem święta Bożego Narodzenia - co najmniej tydzień. Ferie zimowe - dwa tygodnie. Wielkanoc - a tak nie przymierzając minimum 5 dni. A ty (i ja), zapierdzielasz cały rok i kawa na tarasie to wypoczynek. Ech... Edytowane 10 Października 2014 przez portaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 16.10.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Powiem szczerze, że wyobrażałem sobie to trochę inaczej, no wiecie jak w amerykańskim filmie Mam czas na wszystko, zjem sobie naleśniki (oczywiście!! bo w końcu to tak mało pracy przy tym ) wypiję kawę i będę czytał poranną prasówkę, no niestety zazwyczaj łapię w biegu filiżankę z kawą i dopijam ją kiedy ubieram buty. Ale bywają dni, kiedy mam wolne, jakaś sobota czy niedziela to wtedy oczywiście piję na tarasie Chociaż powinienem napisać - piłem, bo jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 28.10.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Ale bywają dni, kiedy mam wolne, jakaś sobota czy niedziela to wtedy oczywiście piję na tarasie Chociaż powinienem napisać - piłem, bo jesień Bo żeby odpoczywać w nowowybudowanym domu, to trzeba mieć jeszcze do kompletu męża, który na ten wypoczynek zarobi. No nie oszukujmy się. Oczywiście są takie małżeństwa,/faceci ale oni nie nie piszą na forum muratora. No nie oszukujmy się. Także co nam zostaje z tego "szczęścia"? Ano raczej tylko tyle, że dzieciaki rano do szkoły, makijaż i codziennie to samo, bo chałupę trzeba przecież za coś ogrzać... Edytowane 28 Października 2014 przez portaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts