vojtyna 18.05.2021 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Jakakolwiek kawa, byle na tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcelin1 07.06.2021 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Zanim zamieszkałam u siebie zawsze o porannej kawie na tarasie marzyłam. Czy Wy , mieszkając już na swoim macie czas pic tę kawę tak często jak się o tym marzyło? Bo ja mam teraz tyle obowiązków ,że kawkę wypijam w pośpiechu. W domu... Uwielbiam kawę z costacafe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anDzika 25.06.2021 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Uwielbiam zaczynać dzień w taki sposób. Szczególnie w lesie. Raniutko, jak jeszcze wszyscy domownicy śpią, ja się wymykam z czarną kawą na taras i nabieram energii na cały dzień A potem zaczyna się codzienny młyn, ale zawsze mam te pół godzinki dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michkob 09.03.2022 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 I jeszcze jak ptaszki do tego ćwierkają....Cudowne chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2022 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Sezon na kawę na tarasie otwarty (w sumie już w lutym piłam na tarasie, ale zapomniałam napisać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hylia7044 11.03.2022 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 (edytowane) Taras plus dobra kawa to wszystko czego potrzebuje na piękny poranek. Edytowane 11 Marca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widenskaalicja7 24.05.2022 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Ja kocham pić kawę, bo... po prostu kocham! :lol2: Taras? Salon? Biuro? Obojętne Byle w spokoju... chyba zrozumieją to posiadacze własnych rodzin :cool: Mimo wszystko taras to chyba najlepsza z opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.05.2022 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 U nas na tarasie nie da sie siedziec, wszystko zolte od kilku tygodni, nawet jak wytre to za godzine nie mozna siadac taki syf sie robi od pylacych sosen. W ogole podziwiam tych co maja piekne tarasy z poduchamu, zaslonami i zastanawiam sie jak oni to robia? Czy tylko do zdjec ich taras tak wyglada czy faktycznie cale lato jest taki ladny? U mnie sie nie da, wracam z pracy o 19 latem, chce zjesc na tarasie ale najpier musze zamiesc z pklytek tone piachu, pelno lisci i kwiatkow, ktore opadly z pergoli, wymyc meble ogrodowe i robi sie wieczor, a mi odechciewa sie siadac na tarasie, bo komary juz wtedy gryza, no ale jest czysto. Na drugi dzien po pracy znowu trzeba sprzatac, i tak w kolko, wiec odpuscilam sobie ten wymarzony taras i korzystamy z niego tylko podczas grillowych imprez. W zeszlym roku sama ani razu nie usiadlam na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2022 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 siadam na zapylonym. pylek nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 06.06.2022 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Ja tam normalnie piję kawę na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 06.06.2022 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 A,że niby jedynie poranna kawa na tarasie ? Jak to fajnie, przy ledwo co skoszonej trawce, wieczorem,usiąść sobie na tarasie i delektować się pięknem tego świata i napojem Bogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 21.09.2022 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2022 A jak teraz ? w tym okresie ? Pijecie kawę na tarasie czy herbatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.09.2022 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2022 siedzmy w łóżku z grypą i popijamy gripexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 21.09.2022 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2022 (edytowane) U nas na tarasie nie da sie siedziec, wszystko zolte od kilku tygodni, nawet jak wytre to za godzine nie mozna siadac taki syf sie robi od pylacych sosen. W ogole podziwiam tych co maja piekne tarasy z poduchamu, zaslonami i zastanawiam sie jak oni to robia? Czy tylko do zdjec ich taras tak wyglada czy faktycznie cale lato jest taki ladny? U mnie sie nie da, wracam z pracy o 19 latem, chce zjesc na tarasie ale najpier musze zamiesc z pklytek tone piachu, pelno lisci i kwiatkow, ktore opadly z pergoli, wymyc meble ogrodowe i robi sie wieczor, a mi odechciewa sie siadac na tarasie, bo komary juz wtedy gryza, no ale jest czysto. Na drugi dzien po pracy znowu trzeba sprzatac, i tak w kolko, wiec odpuscilam sobie ten wymarzony taras i korzystamy z niego tylko podczas grillowych imprez. W zeszlym roku sama ani razu nie usiadlam na tarasie Powiem więcej mam niedaleko tarasu brzozę płaczącą, taką mocno wyrośniętą z 10 m wysokości, spokojnie ma z 50-60 lat przepięknie się prezentuje, ale to jest prawdziwy koszmar. Cały rok coś się z tego drzewa sypie, jak nie pyłki, to kotki (kwiatostan), a to uschnięte patyczki, a to jakieś robale, a to listki masakra. Gdyby nie przepiękny wygląd no i z litości dla wiewiórki co jej się brzoza spodobała, już dawno bym wyciął. Mam też świerki, a sąsiedzi sosny wszystko piękne potężne wyrośnięte drzewa, ale jak okres pylenia się zacznie to faktycznie masakra jakby kurcze cementownię ktoś w okolicy otworzył A co do picia kawy na tarasie to rzecz bardzo miła jest, szczególnie jak jest bezwietrzna słoneczna i ciepła pogoda to jak najbardziej kawa oj taak:cool: w piżamce i kapciuszkach Edytowane 21 Września 2022 przez inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 22.09.2022 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2022 A,że niby jedynie poranna kawa na tarasie ? Jak to fajnie, przy ledwo co skoszonej trawce, wieczorem,usiąść sobie na tarasie i delektować się pięknem tego świata i napojem Bogow Napój napojem no ale już bez Chesterfield'ów dawno temu rzuciłem:cool: Ojjj dawno dawno, tak gdzieś z 10 kilogramów temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 28.09.2022 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 siedzmy w łóżku z grypą i popijamy gripexa Hahaha Aż tak źle ? Odpukać mnie jeszcze nie dopadło .... i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.09.2022 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Hahaha Aż tak źle ? Odpukać mnie jeszcze nie dopadło .... i niech tak zostanie. prawie dwa tygodnie trzymalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 03.10.2022 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2022 prawie dwa tygodnie trzymalo Mnie teraz za to bierze choróbsko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.10.2022 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Mnie teraz za to bierze choróbsko :/ coś lata w powietrzu, bo stale słyszę, że ktoś albo własnie zdrowieje albo własnie łapie pierwsze objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makaryn 24.01.2023 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Uwieeeelbiam pić kawę na tarasie, najmilsza część poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts