Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiego radia słuchacie?

słodka_cytryna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Rano malując się i pijąc kawkę, słucham lokalnego Radia Kielce (lubię wiedzieć, co sie w regionie dzieje), potem w samochodzie Eski Rock dla "Porannego WFu" (nie zawsze zabawny, ale czasem owszem), a potem Jedynka, w której nie ma tej kalkowej sieczki (podobnie jak w 3ce). Polecam audycje mojej koleżanki Izy Żukowskiej. Fajna sprawa i ciąg dalszy na FB, gdzie można zgłaszać uwagi. :)

• 4 weeks później...

Przez 5 lat słuchałem jednej i tej samej stacji Radia Wawa , ale później zabrali w Krakowie tą częstotliwość i dali co innego i od tego czasu RMF.Jakiś rok temu był krótki eksperyment z Antyradiem którego słucha przyjaciel ale w domu niewiadomo dlaczego radio nie odbiera go a w aucie i w pracy tylko RMF. Jednak jak jadę do siebie na wieś w lecie to tam są tylko dwie stacje Toruńska ( ona jest wszędzie! ) i Radio Złote przeboje i nawet muszę powiedzieć ,że nie narzekam. Naprawdę fajnie się tego słucha .A w aucie zmieniam z RMFu na Radio Alex ( przypomina mnie radio Polonia w USA. Czasem jak mnie wnerwi muzyka to przerzucam na byle co .Ale muszę Wam podziękować za kilka wskazówek po pierwsze nigdy nie słuchałem Trójki a teraz spróbuje się na nią przerzucić. A po drugie od 10 lat szukałem Radia w którym by dużo gadali ( jestem dziwny człowiek gdy jadę w nocy muzyka mnie usypia a gadanie budzi) a tu się okazuje ,że takie jest od dawna...

Jak już napisałem muzyka mnie usypia i jest to u nas rodzinne. Malo tego nauczył mnie tego mój dziadek ,że włączał on sobie radio bardzo cicho i usypiał przy nim.Tak radyjko szlo przez cała noc. Jak nie mógł spać to sobie podsłuchiwał. Ale muszę powiedzieć ,że bardzo mnie wnerwia jak w nocy poszczają muzykę wcześniej przygotowana i powiedzmy przez te 4-6h zero gadania, wiadomości tylko muzyka .

Rano malując się i pijąc kawkę, słucham lokalnego Radia Kielce (lubię wiedzieć, co sie w regionie dzieje), potem w samochodzie Eski Rock dla "Porannego WFu" (nie zawsze zabawny, ale czasem owszem), a potem Jedynka, w której nie ma tej kalkowej sieczki (podobnie jak w 3ce). Polecam audycje mojej koleżanki Izy Żukowskiej. Fajna sprawa i ciąg dalszy na FB, gdzie można zgłaszać uwagi. :)

Ja jak się maluję, radia nie słucham, bo mi krzywo wychodzi...szczególnie jak Man gębę otworzy...

• 6 years później...
  • 3 weeks później...