eniu 08.01.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 nawet przy tym ? http://www.google.pl/url?url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dpfzv3bf9-OY&rct=j&sa=X&ei=lYgJT96TIY3AswbLt7CCDw&ved=0CCUQuAIwAA&q=de+purple&usg=AFQjCNGFaha4Pv5zGzFIOBi53rRVwsC2Pw&cad=rja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 hymn Kominkarzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Tylko w sypialni... normalnie to nucimy :"hej szable w dłoń , łuki w juki...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Tylko w sypialni... normalnie to nucimy : "hej szable w dłoń , łuki w juki...." a sypialni gdzie te szable...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a sypialni gdzie te szable...? Jak to gdzie? Pod łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Rano malując się i pijąc kawkę, słucham lokalnego Radia Kielce (lubię wiedzieć, co sie w regionie dzieje), potem w samochodzie Eski Rock dla "Porannego WFu" (nie zawsze zabawny, ale czasem owszem), a potem Jedynka, w której nie ma tej kalkowej sieczki (podobnie jak w 3ce). Polecam audycje mojej koleżanki Izy Żukowskiej. Fajna sprawa i ciąg dalszy na FB, gdzie można zgłaszać uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 06.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 RMF, i ciągle wysyłam sms-y z nadzieją że wygram coś w Najlepszej Muzyce! Jak na razie bez rezultatu Może udało się komuś coś tam wygrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 06.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Przez 5 lat słuchałem jednej i tej samej stacji Radia Wawa , ale później zabrali w Krakowie tą częstotliwość i dali co innego i od tego czasu RMF.Jakiś rok temu był krótki eksperyment z Antyradiem którego słucha przyjaciel ale w domu niewiadomo dlaczego radio nie odbiera go a w aucie i w pracy tylko RMF. Jednak jak jadę do siebie na wieś w lecie to tam są tylko dwie stacje Toruńska ( ona jest wszędzie! ) i Radio Złote przeboje i nawet muszę powiedzieć ,że nie narzekam. Naprawdę fajnie się tego słucha .A w aucie zmieniam z RMFu na Radio Alex ( przypomina mnie radio Polonia w USA. Czasem jak mnie wnerwi muzyka to przerzucam na byle co .Ale muszę Wam podziękować za kilka wskazówek po pierwsze nigdy nie słuchałem Trójki a teraz spróbuje się na nią przerzucić. A po drugie od 10 lat szukałem Radia w którym by dużo gadali ( jestem dziwny człowiek gdy jadę w nocy muzyka mnie usypia a gadanie budzi) a tu się okazuje ,że takie jest od dawna...Jak już napisałem muzyka mnie usypia i jest to u nas rodzinne. Malo tego nauczył mnie tego mój dziadek ,że włączał on sobie radio bardzo cicho i usypiał przy nim.Tak radyjko szlo przez cała noc. Jak nie mógł spać to sobie podsłuchiwał. Ale muszę powiedzieć ,że bardzo mnie wnerwia jak w nocy poszczają muzykę wcześniej przygotowana i powiedzmy przez te 4-6h zero gadania, wiadomości tylko muzyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Rano malując się i pijąc kawkę, słucham lokalnego Radia Kielce (lubię wiedzieć, co sie w regionie dzieje), potem w samochodzie Eski Rock dla "Porannego WFu" (nie zawsze zabawny, ale czasem owszem), a potem Jedynka, w której nie ma tej kalkowej sieczki (podobnie jak w 3ce). Polecam audycje mojej koleżanki Izy Żukowskiej. Fajna sprawa i ciąg dalszy na FB, gdzie można zgłaszać uwagi. Ja jak się maluję, radia nie słucham, bo mi krzywo wychodzi...szczególnie jak Man gębę otworzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicia_87 20.07.2018 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Na pierwszym miejscu oczywiście ESKA!!! Na drugim RMF FM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 20.07.2018 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 w samochodzie Trójki, w pracy RMF Classic Współpracownicy nie pozwalają na Trójkę? Ja - Trójka, tam gdzie mogę, czyli w domu i w samochodzie. W pracy to już różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.maciejewski 20.07.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Antyradio. Jedynka tylko dla informacji drogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 20.07.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Radio Maryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.07.2018 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Nadal Trójka z wyłączeniem prowadzących politycznych.Lisicki, Semka, Wolski i tym podobni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.07.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Nadal Trójka z wyłączeniem prowadzących politycznych. Lisicki, Semka, Wolski i tym podobni ... To ostatnio więcej tych wyłączeń niż słuchania tej stacji - co niestety też mnie smuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 26.07.2018 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Słucham tylko radia włączonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.07.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Słucham tylko radia włączonego. A to Ci się chwali - to słuszna koncepcja jest. Natomiast o wyłączeniach napisał d7d, i do jego wypowiedzi (zgodnie z cytatem) się odnosiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toczek 17.08.2018 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Niestety, w Polsce mało jest ogarniętych, fajnych stacji radiowych. W trasie z reguły słucham "trójki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alosa 23.08.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Wcześniej słuchałem Rock Radia, ale od wyrzucenia Janusza też nie ma tam nic ciekawego. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez alosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sczepan 24.08.2018 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 najczęsciej radia słucham jadąc samochodem do pracy i wtedy słucham antyradia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts