macxpress 08.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 CHCIAŁBYM ZAPYTAĆ CZY NIE MACIE JAKIŚ POMYSŁÓW NA TO JAK PRZYSTROIĆ ŚCIANĘ W SWOIM POKOJU. MOJE CZTERY KĄTY ZROBIONE SĄ Z K/G I POMALOWANE NA NIEBIESKO. POCZĄTKOWO BYŁO FAJNIE ALE JUŻ TROCHĘ NUDNE. SZUKAM JAKIŚ NOWYCH ROZWIĄZAŃ, NIE KONIECZNIE DROGICH I CZASOCHŁONNYCH ALE ZA TO ORYGINALNYCH. OSTATNIO WIDZIAŁEM NA CAŁEJ SCIANIE (OK. 7m2) WIELKIE "AKWARIUM" ALE NIE WYPEŁNIONE RYBKAMII WODĄ TYLKO PIŁECZKAMI PING-PONGOWYMI W RÓŻNYCH KOLORACH, A TO WSZYSTKO PODSWIETLONE KOLOROWYMI DIODAMI. BYŁEM BARDZO ZASKOCZONY ALE MI CHODZI RACZEJ O JAKIEŚ TAŃSZE ROZWIĄZANIA. A PRZY TYM ŻADNE PÓŁKI NA KSIĄŻKI BO TEGO TO JUŻ ZAPEWNIŁEM SOBIE JAK DO BIBLIOTEKI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.03.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 wiesz co to jest caps lock?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 09.03.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A MOŻE KOLEGA SZUKA TAKIEJ ŚCIANY JAK PISZE ( Z WCIŚNIĘTYM CAPSLOCKIEM ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 19.05.2018 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Odnoszę wrażenie, że autor postu nie chce nudy w pokoju. Może fototapeta z wzorem pogniecionego papieru? Lub inny wzór? Jaki metraż ma pokój? Niektórzy po remoncie sprzedają rolki fototapet, których nie zużyli, przejrzyj np. na oxl-u, może cenowo wyjść taniej niż w sklepie.Nie polecam filcowych ozdób bo to kurzołapy. Wrzuć w google "oryginalna ściana w pokoju" może coś Ciebie zainspiruje. Edytowane 19 Maja 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 19.05.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Znajdź ciekawe zdjęcie dobrej jakości, dogadaj się z autorem i zamów fototapetę na cała ścianę. Jasno wyartykułuj wiekość brytów w zamówieniu, bo dostaniesz 3m x 1m Takie duże też da się przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.05.2018 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Mnie się wydaje , że tapeta 3 D byłaby dobrą alternatywą - na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naturalistyczna 23.05.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Beton architektoniczny jak dla mnie zbyt surowe jak na miekszkalne wnętrza. Lepsze już te fototapety, albo obrazy z części http://naklejkomania.eu/60849-tm_home_default/obrazy-nowoczesne-cz%C4%99%C5%9Bciowe-g%C3%B3ry-widok-jezioro-12340.jpg Edytowane 23 Maja 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.05.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 kiczowate.Na dodatek ostrzegawczy ban na miesiąc, byś przemyślała temat spamowania reklamami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 07.06.2018 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Nie trzeba sięgać po drogie rozwiązania by uzyskać ciekawy efekt w pokoju. Niekiedy kreatywne podejście do malowania może przynieść zaskakujące rezultaty Artykuł o tym jak stworzyć na ścianie efekt ombre: https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor/apetyt-na-cieniowanie-efekt-ombre-na-scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika998 20.06.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) "Galerie" plakatów wyglądają fajnie. Ramy w różnym rozmiarze, płaskorzeźby, lampki itd. Np. coś takiego: Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts