Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

CHCIAŁBYM ZAPYTAĆ CZY NIE MACIE JAKIŚ POMYSŁÓW NA TO JAK PRZYSTROIĆ ŚCIANĘ W SWOIM POKOJU. MOJE CZTERY KĄTY ZROBIONE SĄ Z K/G I POMALOWANE NA NIEBIESKO. POCZĄTKOWO BYŁO FAJNIE ALE JUŻ TROCHĘ NUDNE. SZUKAM JAKIŚ NOWYCH ROZWIĄZAŃ, NIE KONIECZNIE DROGICH I CZASOCHŁONNYCH ALE ZA TO ORYGINALNYCH. OSTATNIO WIDZIAŁEM NA CAŁEJ SCIANIE (OK. 7m2) WIELKIE "AKWARIUM" ALE NIE WYPEŁNIONE RYBKAMII WODĄ TYLKO PIŁECZKAMI PING-PONGOWYMI W RÓŻNYCH KOLORACH, A TO WSZYSTKO PODSWIETLONE KOLOROWYMI DIODAMI. BYŁEM BARDZO ZASKOCZONY ALE MI CHODZI RACZEJ O JAKIEŚ TAŃSZE ROZWIĄZANIA. A PRZY TYM ŻADNE PÓŁKI NA KSIĄŻKI BO TEGO TO JUŻ ZAPEWNIŁEM SOBIE JAK DO BIBLIOTEKI...

• 6 years później...
Odnoszę wrażenie, że autor postu nie chce nudy w pokoju. Może fototapeta z wzorem pogniecionego papieru? Lub inny wzór? Jaki metraż ma pokój? Niektórzy po remoncie sprzedają rolki fototapet, których nie zużyli, przejrzyj np. na oxl-u, może cenowo wyjść taniej niż w sklepie.Nie polecam filcowych ozdób bo to kurzołapy. Wrzuć w google "oryginalna ściana w pokoju" może coś Ciebie zainspiruje. Edytowane przez Sylw.

Beton architektoniczny jak dla mnie zbyt surowe jak na miekszkalne wnętrza. Lepsze już te fototapety, albo obrazy z części

http://naklejkomania.eu/60849-tm_home_default/obrazy-nowoczesne-cz%C4%99%C5%9Bciowe-g%C3%B3ry-widok-jezioro-12340.jpg

Edytowane przez Elfir

• 3 weeks później...

Nie trzeba sięgać po drogie rozwiązania by uzyskać ciekawy efekt w pokoju. Niekiedy kreatywne podejście do malowania może przynieść zaskakujące rezultaty :) Artykuł o tym jak stworzyć na ścianie efekt ombre:

https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor/apetyt-na-cieniowanie-efekt-ombre-na-scianie

25a.jpg

25b.jpg

• 2 weeks później...