mary 30.04.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 (edytowane) ---Regulamin forum--- Edytowane 24 Marca 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 01.05.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Jak po AWF, to o budowie wie chyba tyle co my wszyscy, więc nie dziwię się, że bierze pieniądze i znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.05.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 A że formę po tym AWF ma dobrą, to pewno szybko znika!!!! Mary, bardzo Ci współczuję - wszędzie są ludzie i ludziska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 04.05.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Kurcze jak po AWF to pewnie wysportowany jest i silny. W takim przypadku to nawet za obicie gęby będzie drożej (za szczególnie trudne warunki pracy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 01.06.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 abc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 01.06.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Abagard - bud - firma "budowlana" - właśnie robi mi wykończeniówkę - jedna osoba cały dom!!!!!! ( i tylko ta osoba cały ten biznes jeszcze ratuje)Właściciel - nie odbiera telefonów, nie pojawia się na budowie itp. Po prostu koszmar - jestem wykończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 02.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Miedzyrzecz troche dalej od Poznania ale geograficznie tez Wielkopolska.Firma OKPLAST. Firma dokonuje przerobek systemu VEKA (stolarka budowlana) twierdzac ze go polepsza a faktycznie oszczedza na czym sie da. Nie montuje wszystkich zamowionych elementow a jest beznadziejne wywalczenie jakichkolwiek swiadczen gwarancyjnych. Gwaranja 5 lat pod warunkiem wykonywania przegladow rocznych przez ta firme, cena przegladu i regulacji 30zl za........ jedno skrzydlo okna drzwi itp.Kiedys mieli prawdopodobnie przedstawicielstwo rowniez w Poznaniu. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 02.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 "Tradycyjnie" odradzam firmę okienną Mirolet - jest zlokalizowana w Bydgoszczy, ale ma swoje biuro w Poznaniu. Nawet przedstawiciele Salmandra mówią, że ta firma to porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 02.06.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 moze namowimy Arkadly i uda sie taka liste dobrych i najgorszych wstawic w http://republika.pl/grupa_wielkopolska/ ? ja tez mam kilku kandydatow A jakby to wygląda w aspekcie prawnym? Nie chciałbym być ciagany po sądach za publikacje "fałszywych" informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.06.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Miedzyrzecz troche dalej od Poznania ale geograficznie tez Wielkopolska. Firma OKPLAST. Firma dokonuje przerobek systemu VEKA (stolarka budowlana) twierdzac ze go polepsza a faktycznie oszczedza na czym sie da. Nie montuje wszystkich zamowionych elementow a jest beznadziejne wywalczenie jakichkolwiek swiadczen gwarancyjnych. Gwaranja 5 lat pod warunkiem wykonywania przegladow rocznych przez ta firme, cena przegladu i regulacji 30zl za........ jedno skrzydlo okna drzwi itp. Kiedys mieli prawdopodobnie przedstawicielstwo rowniez w Poznaniu. Karol N. tez mialem bardzo niedobre doswiadczenia z ta firma kiedy jeszcze wymienilaem okna w bloku. okna sie wypaczaja, sa zbyt miekkie. walka z firma o kazda niedorobke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.06.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 moze namowimy Arkadly i uda sie taka liste dobrych i najgorszych wstawic w http://republika.pl/grupa_wielkopolska/ ? ja tez mam kilku kandydatow A jakby to wygląda w aspekcie prawnym? Nie chciałbym być ciagany po sądach za publikacje "fałszywych" informacji. arkadly tobie zlecimy jedynie opracowanie tabelki. oceny w formie plusow i minusow (np od --- do +++ za wykonastwo/obsluge i cene?) z "podpisem" tego kto ocenia. Ten kto ocenia ma fakture ma wiec prawo ocenic solidnosc i nierzetelnosc firmy. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 02.06.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 OK. Ale przesyłajcie info na moje prywatne konto [email protected]Nie zawsze jestem on-line na muratorze. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.06.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 OK. Ale przesyłajcie info na moje prywatne konto [email protected] Nie zawsze jestem on-line na muratorze. A. a nieszloby tak tego zrobic zeby mozna samemu wpisywac nazwe i branze firmy i ja oceniac? chce ci oszczedzic troche roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 14.09.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ludzie! Nie decydujcie sie na tartak w Rogalinku! Więźbę przywozili mi przez tydzień, po kilka krokwi dziennie. Mimo, że wpłaciłem 2/3 kwoty za całość z ponad dwu miesięcznym wyprzedzeniem.Odradzam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 mariof i inni - popieram, z calych sil popieram te inicjatywe. Nie wazne z jakiego rejonu kraju wazne by przestrzec innych lub innym kogos polecic Moj pomysl jednak nie znalazl poparcia i sadze, ze jest to wynikiem naszej jakby cechy narodowej - gadac aby gadac to chetnych jest wielu a jak pod tym wszystkim trzeba sie podpisac by osad swoj uwiarygodnic - brak odwagiMoze Tobie sie uda to czego mi sie nie udalo tak naprawde stworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 mnie sie inicjatywa bardzo podoba i moze by ja jakos wsparl muratornie chodzi aby zrobic spis firm nierzetelnych ale o to aby zrobic katalog alfabetyczny i tak jak np na günstiger.dedla kazdej firmy bylyby komentarze na plus i na minuskazdy ocenialby powiedzmy w skali od jeden do 5i wtedy ktos kto mysli nad wynajeciem firmy sprawdza w muratorze jaki jest ranking, czy duzo wypowiedzi i czy sa one na plus czy na minusoczywiscie pozostaje problem taki, zeby firmy same sobie nie dopisywaly pozytywnych opinii, ale to sie moze jaks da zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 20.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Uwaga! Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług firmy Gaap z Kłodzka, występującą również jako firma-córka: "Paprocki i Wilusz" w Poznaniu. http://www.gaap.pl handlują oknami, panelami, drzwiami i czym popadniepo pierwsze manipulują cenami - kuszą klienta kilkanaście procent niższą ceną a potem na fakturze okazuje się że to po prostu towar na 7% VAT - stąd niższa cena. Mi na przykład było to bardzo nie na rękę, poza tym wszystkie faktury są wystawiane w tym momencie na montaż (np. montaż paneli) więc zapewne żegnaj gwarancjo....po drugie i najważniejsze - nie są w stanie dotrzymać ABSOLUTNIE ŻADNEGO TERMINU. z każdych 4 tygodni robi się 7-8. a jak słyszę "jutro" to po prostu rzygam!!!! jak już coś przyjdzie to i tak nie kompletne. Ręce opadają. Radzę trzymać się od nich z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 20.07.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bardzo proszę czytających, aby podciągnęli od czasu do czasu ten post. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 20.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bardzo proszę czytających, aby podciągnęli od czasu do czasu ten post. dziękuję Lukrecjo, wrzuc ich na czarna liste niesolidnych Wielkopolska (link gdzies na grupie wlkp znajdziesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 21.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ale podciągać warto. Nienawidzę takich cwaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts