wykrot 20.08.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Możesz sobie zrobić nawet u sąsiada. Tylko nie sądź, że to będzie zrobione dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 03.05.2020 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Ciekawa dyskusja o lokalizacji rozdzielnicy. Wskaż projekt w którym rozdzielnia budynku mieszkalnego umiejscowiona została w garażu. Ja mam tak w projekcie z Archonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 03.05.2020 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Proszę bardzo - rozdzielnica w garażu : Również rozdzielnica w garażu : Ta jest mała, ma tylko 80 pól. W domu jest trochę większa , 120-polowa Edytowane 3 Maja 2020 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 18.07.2020 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Czyli jednak po tych kilku latach od tamtej dyskusji można przyjąć, że tablica rozdzielcza w garażu to nie jest żaden wymysł szalonego projektanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 19.07.2020 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Często bywa że za garażem przemawia miejsce ew. do rozbudowy tablicy a jeśli w dodatku garaż jest na tym samym poziomie i przez ścianę z salonem, to nie jest tragiczne położenie. W wiatrołapie czy przedpokoju bywają różne chińskie kombinacje , jakieś zabudowy w szafkach i cuda takie że głowa mała. Oczywiście zawsze to kwestia, czy rozsądek był obecny na budowie a może przypadkiem przy projektowaniu? Przy okazji inwentaryzacji przyłączy napatrzyłem się takich cudeniek, że ho,ho! Łącznie z licznikiem i zaworem gazu zabudowanym boazerią i zaklejonym tapetą w budynku z późnego Gierka. Jak tak dokonywano odczytów? Nie wiem. Był z nami przedstawiciel gazowni (to był remont sieci s/c w mieście, w latach 90') i gdy to zobaczył, to o.m.c. nie skończyło się zdjęciem licznika. Stanęło na tym, że jutro przychodzimy powtórnie. Jeśli jutro w południe licznik nie będzie trwale dostępny, to przyjeżdża pogotowie i odcina gaz przy odwadniaczu przed domem. Poskutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts