Drazek141 21.12.2023 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Witam, posiada ktoś może normę EN 13084-1? Bardzo potrzebuje jej do pracy inżynierskiej, niestety nie moge nigdzie znaleźć a perspektywa kupowania jej żeby sprawdzić jeden czy dwa wzory nie przemawia do mnie W takim razie mogłby ktoś może ją mi wysłać w pdf? Albo odpowiedzieć na kilka pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 21.12.2023 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Witam, posiada ktoś może normę EN 13084-1? Bardzo potrzebuje jej do pracy inżynierskiej, niestety nie moge nigdzie znaleźć a perspektywa kupowania jej żeby sprawdzić jeden czy dwa wzory nie przemawia do mnie W takim razie mogłby ktoś może ją mi wysłać w pdf? Albo odpowiedzieć na kilka pytań? Nie musisz kupować jest czytelnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kallor 29.12.2023 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Szybkie pytanko,Budynek na etapie wyboru projektuPow. 110-120m2, parterowy, poddasze nieużytkowe, ocieplenie 20+20+30, brak gazu.Ogrzewanie małą PC + kominek w centralnej części domu.Czy rozprowadzenie rekuperacją da radę?Jaki kominek będzie najlepszy żeby nie przegrzewać salonu? Czy musi być akumulacyjny czy wystarczy zwykły lub koza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 29.12.2023 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Szybkie pytanko, Budynek na etapie wyboru projektu Pow. 110-120m2, parterowy, poddasze nieużytkowe, ocieplenie 20+20+30, brak gazu. Ogrzewanie małą PC + kominek w centralnej części domu. Czy rozprowadzenie rekuperacją da radę? Jaki kominek będzie najlepszy żeby nie przegrzewać salonu? Czy musi być akumulacyjny czy wystarczy zwykły lub koza? Reku nie jest od rozprowadzania ciepla z kominka, troszkę zamiesza. Czy wystarczy zwykły , koza to zależy co chcesz uzyskać (jak palić), jako wspomaganie pc w największych mrozach ok inaczej raczej przegrzewanie i ciągłe dokładanie. Akumulacja - raz rozpalasz nie przegrzewasz i starczy na ileś tam godzin, nie musisz palić ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 30.12.2023 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Jeśli nie miałeś do tej pory urządzenia typu koza czy kominek, to nikt nie zgadnie, co będzie dla Ciebie najlepsze. Najlepszy jest zwykle piec akumulacyjny z fajną wizją ognia, ale zacznij swoją przygodę może od najtańszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts