szczukot 16.08.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Po montażu okien, nie zdjąłem z okien (plastikowych) wszędzie taśm ochronnych z ram. Teraz jak zdejmuję, to są 'zwulkanizowane' z ramą.Czym usunąć ten pozostały klej bez uszkadzania okleiny ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 16.08.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam Opcja szukaj chyba działa czasami warto sprawdzić http://forum.muratordom.pl/showthread.php?46150-Pomocy!!!-Usuwanie-kleju-od-ta%C5%9Bmy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 16.08.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ktoś polecał do takich celów 3M Graphic Remover. Spróbuj szukać pod hasłem "preparat do usuwania folii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.08.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Miałeś jakiś ekonomiczny montaż ze sam musiałem zdejmować taśmy?w mojej ocenie to czynność należąca do montażu-przynajmniej z zewnątrz-chyba że klient zdecyduje inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 16.08.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Podobno mają w OTTIMO jakiś system usuwania folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 16.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Mi nawet obiło się o uszy, że niektóre firmy, które zakładają okna, świadczą usługi zdejmowania taśm z okien. Najważniejsze jest, by taśmy zerwać wtedy, kiedy poleci to zrobić monter. Jest to chyba kilka dni. Przynajmniej ja miałem zerwać taśmę po kilku dniach, gdy ileś lat temu wymieniałem okna na plastiki w domu rodziców. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edomek 20.08.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 poszukja płynu do zrywania starej folii, dostaniesz w każdym sklepie z materiałami reklamowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.08.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 a moze byc tak ze nie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts