gawel 20.12.2019 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Miałem zanussii/eletrolux i była bardzo trwała ponad 11 latpóźniej była Candy odradzam to niestety gówno które ledwie gwarancję przeżyło , spadłą wydajność pompy przez co podgrzewacz się nie włączał i teraz jest na tapecie słoweńskie AEG czyli Gorenje polecam fajny sprzęt za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 26.12.2019 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Przed świętami skończyłem z kolegą remont mieszkania, w poniedziałek ekipa zamontowała meble w kuchni i sprzęt w tym zmywarkę Whirpool pod zabudowę. Wczoraj właścicielka zrobiła pierwsze zmywanie, bez problemów. Dziś wstawiła drugie i poszła na spacer, Po powrocie - meble mokre, kuchnia zalana.Zadzwoniła do mnie i z tego co zobaczyłem to cieknie gdzie są poskręcane uszczelki drzwiczek zmywarki w ich dolnych narożnikach. Próbowałem je wsadzić na miejsce, ale nie chcą się odkształcić. Spotkał ktoś coś takiego? Dziwne, że za pierwszym razem było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.12.2019 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Przed świętami skończyłem z kolegą remont mieszkania, w poniedziałek ekipa zamontowała meble w kuchni i sprzęt w tym zmywarkę Whirpool pod zabudowę. Wczoraj właścicielka zrobiła pierwsze zmywanie, bez problemów. Dziś wstawiła drugie i poszła na spacer, Po powrocie - meble mokre, kuchnia zalana.Zadzwoniła do mnie i z tego co zobaczyłem to cieknie gdzie są poskręcane uszczelki drzwiczek zmywarki w ich dolnych narożnikach. Próbowałem je wsadzić na miejsce, ale nie chcą się odkształcić. Spotkał ktoś coś takiego? Dziwne, że za pierwszym razem było ok. Bardzo współczuję ale etap włoskiego tandetnego gówna mam już za sobą typu wirpol , candy nie daj Boże. Nie wiem co jest rewelacyjnego w tej marce ani cena ani jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 26.12.2019 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Straszny szajs. Pod zmywarką powinna być kuweta z pływakiem. Ewentualne przecieki powinny spłynąć do kuwety i podnieść pływak aby odciąć zasilanie = zamyka się zawór wodny. Tak ma Bosch. Dawno, dawno temu został w komorze kawałek ręcznika papierowego, po włączeniu nakapało do kuwety, całość stop. Była jeszcze gwarancja, wezwałem serwisanta, 10 minut i po ptokach. Nigdy więcej serwis nie był potrzebny a minęło chyba ze 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.12.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Straszny szajs. Pod zmywarką powinna być kuweta z pływakiem. Ewentualne przecieki powinny spłynąć do kuwety i podnieść pływak aby odciąć zasilanie = zamyka się zawór wodny. Tak ma Bosch. Dawno, dawno temu został w komorze kawałek ręcznika papierowego, po włączeniu nakapało do kuwety, całość stop. Była jeszcze gwarancja, wezwałem serwisanta, 10 minut i po ptokach. Nigdy więcej serwis nie był potrzebny a minęło chyba ze 20 lat. Współczesne zmywarki mają wyłącznie zawór na przyłączu. I otwierają go tylko na czas napełniania. Jak zacznie przepuszczać - to zalewa kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 26.12.2019 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 OK, chyba na wszelki wypadek, przyszłosciowo założę czujnik wody na podłodze w kuchni, bo to nie jest posadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts