Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeżeli zmywarka to dostosowana do potrzeb. Naczynia to nie ciuchy, że poleżą dodatkowy dzień...piąty czy szósty. Trzeba wybrać taką jaką eksploatację naczyń mamy w domu.
  • 1 month później...
  • Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

proszę o poradę co do wyboru piekarnika i kuchenki mikrofalowej do zabudowy słupkowej. Mam kilka typów:

1. Whirlpool AKP275NB + AMW140NB lub AMW496NB

2. Amica EBI8562BAA INTEGRA lub EBI7532BAA + AMG20BF

3. Samsung BF1C6G080 lub NV70F3544CB + FG87SUB

Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystkie sprzęty są z tej samej linii ale myślę, że razem nie będą wyglądały tak źle...

Witam,

proszę o poradę co do wyboru piekarnika i kuchenki mikrofalowej do zabudowy słupkowej. Mam kilka typów:

Polecam dział "AGD"

i watek "Jaki sprzęt do kuchni wybrać"

• 1 month później...
  • 1 month później...

Proszę pomóżcie. Kupiłam mieszkanie i potrzebny mi sprzet do kuchni. piekarnik i mikrofala w zabudowie

Moje propozycje sa nastepujace:

lodówka samsung rbb1fernbss,

okap akpo wk-9 kastos 60

płyta indukcyjna bosch pin651f27e (jest droga. prosze o propozycje innej tanszej plyty z wolna sfera)

piekarnik amica integra ebi8564baa pro baby

mikrofala whirlpool amw140nb

pralka samsung wf600bobkwq

czekam na odpowiedz i Twoje propozycje

pozdro

A u mnie nieład artystyczny.....każdy sprzęt z innej firmy:

okap - Samsung

piekarnik - AEG

lodówka - Candy

płyta gazowa - Bosh

pralka - LG

jakoś wszystko pasi i co najważniejsze jak do tej pory nic jeszcze nie nawaliło.

• 2 weeks później...
Zawsze miałem mieszankę w AGD, chociaż tak jak widzę wiele osób ma zboczenie na tym punkcie i lubi widzieć tę samą markę w kuchni. Teraz się to zmieniło bo pewnie większość ma zabudowę i powiem wam, że jak miałem to samo przy odkrytych sprzętach, tak teraz przy przeprowadzce na własny kawałek ziemi i projekcie kuchni pod zabudowę w ogóle nie będę się tym kierować bo lodówkę na pewno z electroluxa, znowu zmywarę z boscha i to z doświadczenia ;)
w większości wypadków polskie firmy wcale nie są polskie:)

Właśnie miałam to pisać... NIestety :) Lodówkę mam LG. zmywarkę Polara, kuchenkę LG, drobne AGD różnie...

To rozmawiamy tu o markach. Ja mam w większości sprzęt Amica. Jakoś nie mam specjalnych wymagań poza tym, aby sprzęt był po prostu dobrej jakości. Ale to chyba przecież każdemu o to chodzi. Na szczęście omijają mnie problemy, póki co nic się nie psuje.
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Jeżeli chodzi o whirpool to mieliśmy pralkę ładowaną górą i nie polecam regularnie co 2 miesiące się psuła. W kuchni mamy mastercooki i samsungi, wszystkie sprawne :)
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...