Adam1982 17.05.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Witam, czy ktoś mógłby polecić mi sprawdzona, pewną i rzetelną firmę budowlaną? Chodzi mi o budowę (bliskie okolice Poznania) od A do Z, generalnie jeden wykonawca od pierwszego wkopu (a właściwie w moim przypadku - od wyrównania terenu bo działka jest na niewielkim zboczu) do oddanie domu w stanie deweloperskim. Wykonawca, który raczej sam będzie ogarniał temat a nie dzwonił i pytał o każdą pierdołę - niestety często bywam poza Wielkopolską więc będe miał ograniczoną możliwość osobistego nadzoru nad realizacją prac. cześć, polecam Pana Radka z Alta Investment 792 33 69 33 Mam pytanie z innej beczki, czy Zbyszko Konieczny zmienił numer ? ostatni raz kontaktowałem się z nim z 3 lata temu a to mój kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUUK79 17.05.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Dzięki za namiary na prif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalic 18.05.2018 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Mam jeszcze pytanie co do firm budowlanych. Czy ktoś miał styczność lub jest w posiadaniu informacji dotyczących firmy ROMBUD z Suchego Lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajerzyk 18.05.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Hej, Naprawdę nikt nie miał sprawdzonej ekipy wod-kan c.o.? Czy w Poznaniu są sami partacze niegodni polecenia? Nadal poszukuje. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAAK91 21.05.2018 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Hej,witam wszystkich.Mam niecodzienny problem.W zeszłym roku podpisałem umowę z polecanym przez was wykonawcą na szpachlowanie oraz ocieplenie i zabudowę poddasza.Niestety sytuacja materialna zmusiła mnie do nagłego wstrzymania na jakiś czas budowy a podpisana umowa jest wiążąca dla obydwu stron.Uzgodniłem z wykonawcą,że jeżeli "podeślę mu robotę" to nie poniosę kosztów zerwania umowy.Tak więc jeżeli ktoś szuka kogoś do podobnych prac to proszę o kontakt na prif. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekV6 29.05.2018 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Adam1982 - p.Zbyszko nadal ma ten sam numer 604 175 485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefek143 05.06.2018 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Witam,Poszukuję ekipy do wykonania podbitki, Czy możecie kogoś polecić? Budowa w okolicy Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekV6 10.06.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Witam.Szukam dobrej ekipy do "odwodnienia" .Deszcz ---> rynny ---> rozsączenie wody !Poznań ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubix 10.08.2018 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Naprawdę nikt nie miał sprawdzonej ekipy wod-kan c.o.? Czy w Poznaniu są sami partacze niegodni polecenia? Mi wod.-kan. robi ekipa z Kalisza (buduje na południu Poznania) i ma obiecane CO i odkurzacz centralny - widziałem ich pracę na innej budowie i moim elektrycznym okiem wydaje się naprawdę dobrze. Póki co, zrobili mi kanalizację podposadzkową i jestem umiarkowanie zadowolony (praca wykonana bez zastrzeżeń, ale musiałem im pomóc załatwić zagęszczarkę, bo chyba planowali na 2 dni to rozłożyć a ich 'zgniotłem' w jeden dzień - w sumie żaden problem bo w pobliżu jest wypożyczalnia sprzętu budowlanego i akurat mieli, ale jakby nie mieli to groziło mi przesuwanie wylewania chudziaka, a i tak murarz już z miesiąc w plecy jest). Znajomi, którzy się budowali nie polecali ich ekip wod.-kan. i CO, także może po prostu w tej dziedzinie ciężko o dobrego fachowca. W sumie to wychodzi na to, że na razie sąsiad na koparce jest jedyną ekipą z Poznania na mojej budowie nie licząc dostaw piachu i betonu także coś może być na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgina 28.10.2018 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Artur, mozesz na priv podac te ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalowy 29.10.2018 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Szukam dobrego płytkarza i ekipy od elewacji z okolic Wrześni k. Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adinor 30.10.2018 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Cześć, Szukam fachowca do położenia 15m2 płytek na balkonie. Czy ktoś mógłby kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 15.11.2018 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Mogę polecić znajomego płytkarza ,ale jak z terminami to nie wiem,trzeba zapytać. 663503625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 10.02.2019 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 PosGlanc Posadzki wylewki maszynowe firma roku 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2356342841056660&id=346200555404242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 14.02.2019 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 cześć, możecie polecić kogoś sprawdzonego od wewnętrznych schodów drewnianych z poznania i okolic? Schody na beton, kogoś kto zrobi to dobrze Chciałbym chociaż przez ostatni etap przejść bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalowy 04.03.2019 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Jakaś dobra ekipa od wewnętrznej instalacji gazowej : skrzynka - kocioł gazowy. Poznań/ Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
debren 08.03.2019 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Cześć, mogę z czystym sumieniem polecić schody od http://www.schodyjaskulecki.pl - długi termin oczekiwania, ale schody zrobione pięknie, dodatkowo zrobili i zamontowali drewnianą barierkę jako ochronę przed dzieckiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubix 11.07.2019 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Drodzy forumowicze, Czy moglibyście polecić jakieś firmy, które fachowo wykonują elewacje? Sprawdzałem kilka ekip i nie jestem zadowolony z efektów ich pracy, także jakby ktoś mógł polecić kogoś, kto robi to naprawdę dobrze, to byłbym zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 11.07.2019 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Drodzy forumowicze, Czy moglibyście polecić jakieś firmy, które fachowo wykonują elewacje? Sprawdzałem kilka ekip i nie jestem zadowolony z efektów ich pracy, także jakby ktoś mógł polecić kogoś, kto robi to naprawdę dobrze, to byłbym zobowiązany. Niezwykle rzadko polecam, Poznań i okolice: Mateusz Powrózek 721668808 o terminach na ten rok zapomnij, ale warto poczekac na czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_86 17.07.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Witam,ja na szczęście już skończyłem budowę i dzięki forum znalazłem kilku fachowców i się nie zawiodłem. Jeśli miałbym kogoś polecić i nie wstydzić się za nich to byliby to:Tynkarz - Radek Kosz spod Gniezna - super facet, kultura i profeska 603 530 357. Robił u mnie tylki Dolina Nidy Beta na gotowo bez szpachlowania. Tak jak się umówiliśmy kilka miesięcy wcześniej, tak był. Kąty się zgadzają, nie mam uwag. Kontakt jest do dnia dzisiejszegoCieśla/ Dekarz - Tomek Surowiec 600 278 128 - również zna się na robocie, zawsze odbiera tel, bardzo dobra współpraca i piękny dach. Aż miło było patrzeć na każdy etap. Robił także ocieplenie, również wszystko zagrało jak powinnoPosadzki - Adrian Bartkowiak - 509 131 288 - powiem tak, przyjechał, pomierzył, wylali beton, tyle. Potem na pomiarach przed firmę parkieciarską Natur Wod, którą również polecam okazało się że beton jest jak skała i nic nie trzeba wzmacniać. KlasaInstalator - szczyt rankingu Krzysztof Wachowiak 601 082 777. Po pierwszym spotkaniu miałem mieszane uczucia, ale zdecydowałem się na niego ponieważ robił u kumpla w Dopiewie i się nie zawiodłem. Super kontakt, doradztwo i pełna profeska. Na każdym etapie wszystko tłumaczył doradzał co warto czego nie. Chyba jeden z niewielu fachowców nie traktujących inwestora z góry. Na każde moje pytanie czy o instalacje czy o piec zawsze cierpliwie tłumaczył, nie żałował czasu. Pomógł załatwić towar w dobrej cenie i to z wysokiej półki - TECE , Geberit, Viteco. U mnie nr 1Jakby ktoś potrzebował jakiś porad budowlanych lub zdjęć z mojej budowy - nie ma problemu chętnie udostępnię.Budowa - Gmina Czerwonak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts