Redakcja 06.04.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Dziękujemy. Do przemyślenia propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.04.2018 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Coś się pokręciło - przepraszam. Edytowane 3 Maja 2018 przez Tomaszs131 laczenie postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 19.05.2018 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Dziękujemy. Do przemyślenia propozycja. oj , oj nie tak szybko bo forumowicze nie nadążają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 20.05.2018 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 oj , oj nie tak szybko bo forumowicze nie nadążają Poczekaj, w końcu mają swoje priorytety. Paneli nikt nie sponsoruje, w końcu Polska węglem i drewnem stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.05.2018 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Mam nadzieję że to jakiś babol techniczny bo to bardzo irytujące.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 24.05.2018 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Należy przeczytać to co jest napisane i uzupełnić swój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.05.2018 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Należy przeczytać to co jest napisane i uzupełnić swój profil. Potrafię po angielsku czytać ale zapewniam Cię,że od 9 lat nie grzebalem w swoim profilu żeby musieć coś uzupełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 25.05.2018 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 RODO szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.05.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Ale niechlujnie to przygotowane ... Wszystkie zakładki puste - po najechaniu na CZĘŚĆ [w ogóle niewyróżnioną] komunikatu w j. angielskim przekierowuje usera do profilu. Tam zdublowany panel ze zgodami - jak w jednym zaznaczysz to w drugim wywala i tak kilka razy. Najpierw nie wyrażałem zgody - nie przepuszcza dalej. Wyraziłem zgodę - nie przepuszcza dalej. Uzupełniłem profil - nie przepuszcza dalej. W końcu ponowiłem wejście na zakładkę - działa Czyli wystarczyło coś tam zaznaczyć - nie wiadomo co ostatecznie, bo komunikatów BRAK ! - i można korzystać... Ja pierdziu - pogratulować fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 25.05.2018 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 (edytowane) Mam pytanie do szanownej Redakcji. Czy ten wkurzający napis, niczego nie robiący ani niczemu nie służący a jedynie mocno irytujący zwykłego użytkownika, będzie już na zawsze czy to zwykły błąd? Proszę o poprawienie tego czegoś, przepisy związane z RODO można było wprowadzić w taki sposób aby nie komplikowały korzystania z forum Dziękuję Edytowane 25 Maja 2018 przez Kamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.05.2018 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 To dziwne, bo mnie sie otworzylo tylko raz, zaznaczylem, jak chcialem i mam spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 25.05.2018 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Zaznaczałam, odhaczałam i było ok przez parę godzin, po czym napis wrócił na swoje miejsce i robi się coraz bardziej irytujący "Drogi Użytkowniku, Uprzejmie informujemy, że na naszych stronach używamy technologii, takich jak pliki cookie, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronach i w Internecie. W ten sposób technologię tę wykorzystują również podmioty powiązane z Grupą ZPR Media, podmioty współpracujące oraz nasi Zaufani Partnerzy, którzy także chcą wyświetlać reklamy jak najlepiej dopasowane do Twoich preferencji. Pragniemy zapoznać Cię ze szczegółami stosowanych przez nas technologii oraz z obowiązującymi przepisami, tak aby dać Ci pełną wiedzę i komfort w korzystaniu z naszych serwisów internetowych. Zapoznaj się z poniższymi informacjami lub kliknij przycisk „przejdź do strony” Informacje, które będą wykorzystywane. Powody przechowywania informacji. Dowiedz się więcej Przejdź do strony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 25.05.2018 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 u mnie pomogło wyczyszczenie cookies i reset przegladarki teraz tylko czasem wyskakuje wczesniej "przejdz do strony" niczym nie skutkowalo wiec jest troche lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 25.05.2018 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Przecież to nie pierwsza ingerencja pseudo informatyków po podstawówce w FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 25.05.2018 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Przecież to nie pierwsza ingerencja pseudo informatyków po podstawówce w FM. Ale trzeba przyznać że odważni są, za każdym razem operacja na otwartym sercu i to bez znieczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 czy ten napis: drogi uzytkowniku...." musi wyskakiwac przy kazdej stronie na pol monitora????? nie mozna tego zmniejszyc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 25.05.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 zapewniam Cię,że od 9 lat nie grzebalem w swoim profilu żeby musieć coś uzupełniać Ale RODO w nim grzebało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 25.05.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 po wypełnieniu ankiety, dalej występuje. ja zaznaczyłem wszystko na nie i odświeżyłem stronę, wtedy forum zaczeło działać normalnie, ale to "drogi użytkowniku......" występuje nagminnie, nawet jak człowiek nie jest zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.05.2018 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 (edytowane) Czy Murator zatrudnia informatyków czy bierze z łapanki odpadki z rynku ? Ileż razy w kółko i to samo można robić ???? Co jeszcze sieroty Wam jest potrzebne żeby pozbyć się tego komunikatu ? Edytowane 25 Maja 2018 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 27.05.2018 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Czy tak już zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts