Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Do Arturo1972 i gawel:

Dziesiątki, jeśli nie setki razy był Pan napominany, wielokrotnie banowany, Pana wpisy są wciąż zgłaszane, usuwane, itp. Z tego powodu nie może Pan teraz występować jako sędzia i publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać.

Edytowane przez Redakcja

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wciąż możemy spełnić prośbę, ale nam zależy na obecności forumowiczów, a nie ich karaniu.

Teraz nie chce le jak powiem że chce to mam dostać. Na razie w wątku covidowym mam radosną twórczość o jedzeniu,dziadowaniu i pieniądzach

A i z Arturkiem się bluzgamy to tu to tam.

Zdrowia życzę

Do Arturo1972 i gawel:

Dziesiątki, jeśli nie setki razy był Pan napominany, wielokrotnie banowany, Pana wpisy są wciąż zgłaszane, usuwane, itp. Z tego powodu nie może Pan teraz występować jako sędzia i publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać.

Proszę mi powiedzieć jakie są granice do których Redakcja dopuszcza moda w jego działaniach na FM .Czy publicznie nazwanie chamem i prostakiem mieści się w tych granicach ?

publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać
.Podałem przykład w którym nic obraźliwego nie było to był przykład i za ten przykład zostałem brutalnie zelżony .

Proszę mi powiedzieć jakie są granice do których Redakcja dopuszcza moda w jego działaniach na FM .Czy publicznie nazwanie chamem i prostakiem mieści się w tych granicach ?

.Podałem przykład w którym nic obraźliwego nie było to był przykład i za ten przykład zostałem brutalnie zelżony .

Jesteś po prostu zwykłym chamem.

i wiejskim, niedouczonym prostakiem. To sarkazm.

Jest OK

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?317602-Nie-r%C3%B3bcie-komink%C3%B3w-w-domu-)/page634&highlight=greengaz

Oczywiście nie zauważyłeś, że post skierowany do moderatora lekko ujmując był napisany w chamski i prostacki sposób?

Ten post bo jest jedynym w tych rozliczeniach .

Szkoda ,że nie wspomniałeś np. o żonie w temacie o kominkach . Zafascynowany nią byłeś przez 2-3 lata potem zapał zanikł .I dalej to już można tylko się domyślać poszło lawinowo tyle ,że po 5 latach bardzo mało się nią interesowałeś tak 2-3 razy do roku . ;)

Co tu jest obraźliwego .Jeśli już. Chciałeś . Nazwę Cię prostakiem i chamem patrząc na tekst który mod zinterpretował po swojemu uważasz ,że może używać takich inwektyw ? Może czy nie może ?

Poczytaj cały wątek to może zrozumiesz .Ten post jest kontynuacją za to co w wątku pisano a greengaz to po chamsku zinterpretował .Tak zelżył minie bo jest modem i mu wolno .

Edytowane przez niktspecjalny

Nie powinieneś zaśmiecać wątków swoimi atakami na innych forumowiczów, zgadzasz się z tym?

Jeśli chodzi o mnie to napisany przez ciebie post łamie jakiekolwiek ramy przyzwoitego zachowania. Oczywiście sam tego nie widzisz lub nie chcesz...Dla mnie takie zachowanie jest nieakceptowalne na publicznym forum i szczerze mówiąc nie wiem jakbym zareagował na takiego typu poniżający atak.

Nie powinieneś zaśmiecać wątków swoimi atakami na innych forumowiczów, zgadzasz się z tym?

Jeśli chodzi o mnie to napisany przez ciebie post łamie jakiekolwiek ramy przyzwoitego zachowania. Oczywiście sam tego nie widzisz lub nie chcesz...Dla mnie takie zachowanie jest nieakceptowalne na publicznym forum i szczerze mówiąc nie wiem jakbym zareagował na takiego typu poniżający atak.

Nie odpowiedziałeś mi .Co w tym poście jest obraźliwego żebyś mnie nazwał chamem i prostakiem .? Atakuje, jeśli już bo tak nazywasz tych którzy atakują mnie .Na prowokacje nie odpowiadasz ? To taka prosta zasada .

@niktspecjalny

'Chamem' zostałeś po próbie oceny moich relacji rodzinnych..

'Niedouczonym prostakiem' po użyciu określenia 'sarkazm', którym podkreśliłeś intencje które tobą kierowały.

Człowieku nazwałeś mnie chamem i prostakiem jako moderator forum. Są przecież inne środki zapobiegawcze by wyrażać się w bardziej cywilizowany sposób i to w tak spektakularnym moim wpisie .Co tam zauważyłeś obraźliwego bo post był kontynuacją twojej bzdury o kominkach .?

Wymagasz by inni stosowali się do zasad regulaminu a sam wielokrotnie go poprostu, przepraszam za wyrażenie go "olewasz".

Smutne ale prawdziwe, niestety...

Nie przypominaj przeszłości bo to jest w tym momencie bardziej niestosowne. Człowiek się zmienia , zmienia swoje nastawienie i sposób wyrażania poglądów . Prowokowany bo tego oczywiście jako moderator nie zauważasz bronić chce swojej racji .Coś tam napisze i nie zgodzę się z Tobą i nazwę Cię chamem i prostakiem będzie objęte w kanonach Twojej interpretacji - zasady.?

@niktspecjalny

Nie kłam.

Twój wyskok pod adresem mojej rodziny nie był spowodowany atakiem na ciebie.

Co nie kłam? Nazwałeś mnie publicznie chamem i prostakiem za w/w post . Co tam widzisz obraźliwego. Porównałem go do głupot jakie wypisujesz na temat kominków . To był przykład .

@niktspecjalny

Nie zmieniaj tematu.

Mój post w temacie kominków wyrażający inne zdanie niż twoje spotkał się z oceną relacji w mojej rodzinie. Bez związku z tematem. Dotyczył mnie osobiście.

Kłamiesz, co idealnie pasuje do poprzednich ocen.

PS. Z twoim banem nie mam nic wspólnego, chociaż mnie o niego prosiłeś

To ja może napisze tak .Ty mnie nazywasz chamem i prostakiem , Redakcja adwokatem ,a bronić się nie mogę .Dajesz mi banana , zelżyłeś inwektywami przed opinią publiczną w teraźniejszym czasie (wyżej mojemu o Boże ziomkowi tłumaczyłem) i to ma być spektrum akceptowalne przez regulamin i Redakcje Forum Muratora . To jest w porządku?