d7d 04.07.2021 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Za szybko pochwaliłem Mnie też dopadł przed chwilą ten wirus... Nawet nie mogę dodać screenshota jak to wygląda... Czyżby służby specjalne min.zero zainteresowaly się mną ? Może Maciar ze swoimi wojskami WOT działa Optymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 05.07.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Witam Jakby "cóś", to nie mogę do postów dodać zdjęć z kompa. Fotki odpowiednio zmniejszone, przeglądarka FF, próbowałem też na Edge z takim samym skutkiem. Brak jakiegokolwiek komunikatu. Ostatnio udało mi się dodać fotkę 28.06. br. Był to post w moim DZIENNIKU traktujący o nalewkach, dlatego myślę, że nie jest to jakiś błąd techniczny, a jedynie zadziałała profilaktycznie cenzura w związku z Ustawą o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.07.2021 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Kolejny Forumowicz z kolejnymi pretensjami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 07.07.2021 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Chcesz dołączyć do wichrzycieli? Widzę że klakierów im tu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.07.2021 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Zostaw go @d7d.Było tu kilka dni spokoju, wrócił z bama i od razu się ciska.Ignorowanie jest najlepszą metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 07.07.2021 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Dobrze Pan mówi, prose Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 08.07.2021 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 A jednak i am specially treated bo czytając poniższy tekst czuję się wyróżniony że pomimo technicznych usterek nieuniemożliwiających zaserwowania bana ja dostałem z marszu bana ostatnio. Dziękuje za wyróżnienie. MODEROWANO. Takie posty zasługują na bana i go dam, jak tylko zostanie usunięta usterka forum. Ostatnio edytowane przez finlandia ; Dzisiaj o 13:14 Powód: post obraźliwy Na forum jest chwilowy problem techniczny (błąd uniemożliwiający moderację), stąd prośba: - wszyscy, którzy pozwolili sobie ostatnio na obraźliwe posty mogą spróbować (jak się da) edytować swoje wpisy lub przeprosić innych użytkowników, bo zapewniam, że jak wróci możliwość to ja je usunę (włącznie z banem). Znając życie bana dostanie tylko jeden, ten któremu puściły nerwy a prowokatorzy pozostaną bezkarni z szyderczym uśmiechem na twarzy. Czy nie mylę się finlandia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.07.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Śmieszny jesteś...Możesz zacytować te prowokacje, które zmusiły biednego użytkownika do użycia względem "prowokatorów" epitetów "mendy", "frajer", "możesz sobie wsadzić w dupę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 08.07.2021 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Tak, prose Pana ma Pan rację.Dziwie się tylko że nie zgłosiłeś jego jeszcze do Redakcji, masz bardzo ogromny na nią wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.07.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Najwyraźniej moje kryteria oceny postów pokrywają się z kryteriami moderatorów. Co mnie nie dziwi, bo kieruję się normami społecznymi w zakresie których słowa "menda", czy "frajer" się nie mieszczą.Nie musisz się z tym zgadzać, gdyż jak wiemy, podobnych epitetów sam używasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.07.2021 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Tak, prose Pana ma Pan rację.Tylko oczywiście sam sobie nie masz nic do zarzucenia, jesteś tu niewiniątkiem które dolewa oliwy do ognia w każdej dyskusji powodując że adwersarzowi w końcu poszczają nerwy.A tak na marginesie to gorszy tu padały epitety i bany się nie sypały ale ich używali ulubieńcy Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.07.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Możesz zacytować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.07.2021 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 A co, objawy amnezji wystąpiły? No niestety tym razem Cię zawiodę, nie dam żadnych linków, żadnych cytatów itp itd. mi za to nie płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.07.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Ja to zwykle Ty - pyszczysz, ale jak trzeba poprzeć to dowodami, to nie potrafisz znaleźć. Tak, jak z pomówieniem o dwunickowość. No niestety tym razem Cię zawiodę Nie "tym razem", tylko "jak zawsze"... "Spirytus movies" z Tobą... Edytowane 9 Lipca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.07.2021 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Twojej gruboskórności nikt tu nie przebije a i żadne argumenty nie docierają co już niejednokrotnie zostało udowodnione. Ty sobie tu za dużo pozwalasz i jesteś nietykalny panie yntegitentny inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.07.2021 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 yntegitentny inaczej. Uwielbiam to Twoje słowotwórstwo. Choć "spirytus movies" ciężko będzie przebić Bywaj zdrów - szkoda weekendu na ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.07.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Widzisz a tak chwaliłeś się że wiesz co aforyzmy, alegorie czy inne tam rzeczy a nie załapałeś w jakiej intencji napisałem "spirytus movies" choć o ile pamiętam to było może movens (zresztą mało ważne bo i tak tego nie ogarniesz) ale Ty jak coś załapiesz to roztrząsasz to jak rolnik gnój na polu po całym forum.Udowadniasz tą żałosną pisaniną że jesteś tym o czym pisałem wcześniej.A cha nie zapomnij puścić cynka do Redakcji. Edytowane 9 Lipca 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.07.2021 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi&p=8062340&viewfull=1#post8062340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.07.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Widzisz a tak chwaliłeś się że wiesz co aforyzmy, alegorie czy inne tam rzeczy a nie załapałeś w jakiej intencji napisałem "spirytus movies" choć o ile pamiętam to było może movens (zresztą mało ważne bo i tak tego nie ogarniesz) ale Ty jak coś załapiesz to roztrząsasz to jak rolnik gnój na polu po całym forum. Udowadniasz tą żałosną pisaniną że jesteś tym o czym pisałem wcześniej. A cha nie zapomnij puścić cynka do Redakcji. Może ja puszczę cynka ale do Ciebie. Roztrząsasz wydumane pretensji "jak rolnik gnój na polu po całym forum". Jak długo można bić pianę ?? Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.07.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Szanowni koledzy od afery spiskowej, ja napisałem tylko jednego posta a to Wy roztrząsacie gnój jak rolnik na polu. Wy żyjecie docinkami innym na tym forum.W razie waszej amnezji to zajrzyjcie sobie https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi&p=8065842&viewfull=1#post8065842 odpowiedziałem tylko na post @stos-a, reszta postów to tylko potok waszych głupich docinków pod moim adresem. Gdzie widzisz w tym poście jakieś pretensje, kolejny czyżby kolejny ynteligenty inaczej który nie umie odróżnić stwierdzenie faktów i podsumowania ostatniego zajścia. Pytam się po co? dowartościowujecie się się takimi docinkami?N o i jeszcze Aha, zarąbiście zabłysnąłeś, tak jakby tu nikt inny nie robił literówek tylko ja, naprawdę podziwiam Twoją ynteligencję. Dzięki za cynk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts