Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tym bardziej nie rozumiem.

Setki forumowiczów z tobą się niezgadzający to

- poganie

czy też

- bezkrytycznie hołdujący jakimś zasadom /jakim?/.

Rozwiń proszę.

Setki? Nie ma tu ani jednego, który popierałby i sposób pisania i sposób argumentacji jak i same treści prezentowane przez NSa. Kląska tu sobie w samotności ten dziwny osobnik, obrażając wszystkich dookoła, naruszając regulamin a Redakcja to toleruje.

Klik, i kolejny głupek w ignorowanych.

Widzisz jakie to mądre.Jeden klik i po kłopocie.Ty wreszcie zrozumiałeś i nie będziesz się już męczył w problemie.Myślę ,że zrobiłeś tak z asoltem , to przecież taka łatwa w użyciu operacja , a grzejniki mam i mieć będę co jest wierutną nieprawdą jaka masz w stopce.:D.Nie unoś się , to tylko była krótka dygresja jaki jesteś upierdliwy w stosunku do bardziej znamienitszej persony FM od ciebie.Tyle P liwko.

E tam ignorowanie. Nikt mnie tu tak nie bawi na jak ten dziwoląg, Skąd on wylazł trudno zgadnąć. Te teksty, które tylko on rozumie, te pomysły godne pięciolatka, ten brak klasy, by wprost nie napisać buractwo. Wyjątkowy dziwoląg.

Wszystkiego po trochu. I uniwersytety i ogrody zoologiczne :)

• 2 weeks później...

I znowu... Chciałem skopiować jeden post do dziennika budowy (link pod avatarem):

You have included a total of 15 images in your message. The maximum number that you may include is 10. Please correct the problem and then continue again.

Images include use of smilies, the BB code tag, and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.

Czemu to ma służyć? Jak to obejść?