niktspecjalny 19.02.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Chciałem tym b...........m powiedzieć ,że są w wielkim błędzie.Masz np. karabin to masz władzę.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 19.02.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Chciałem tym b...........m powiedzieć ,że są w wielkim błędzie.Masz np. karabin to masz władzę.:mad: "b...........m" - ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2017 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 "b...........m" - ??? Miszmasz.bałwochwalcom.Ilość kropek się nawet nie zgadza jak nazywasz mnie baranem.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.02.2017 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Droga Redakcjo. Prosimy o wyjaśnienie jak jest to możliwe, że jest tu faworyzowany jeden forumowicz, który notorycznie łamie regulamin. Dla kogo jest to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.02.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Miszmasz.bałwochwalcom.Ilość kropek się nawet nie zgadza jak nazywasz mnie baranem.:cool: Zdecyduj się. Forumowicze z którymi się spierasz są baranami czy bałwochwalcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Zdecyduj się. Forumowicze z którymi się spierasz są baranami czy bałwochwalcami. Licz kropki..Tu jest odpowiedź..Czytanie ze zrozumieniem grinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.02.2017 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Licz kropki..Tu jest odpowiedź..Czytanie ze zrozumieniem grinek. Tym bardziej nie rozumiem. Setki forumowiczów z tobą się niezgadzający to - poganie czy też - bezkrytycznie hołdujący jakimś zasadom /jakim?/. Rozwiń proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.02.2017 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Tym bardziej nie rozumiem. Setki forumowiczów z tobą się niezgadzający to - poganie czy też - bezkrytycznie hołdujący jakimś zasadom /jakim?/. Rozwiń proszę.Setki? Nie ma tu ani jednego, który popierałby i sposób pisania i sposób argumentacji jak i same treści prezentowane przez NSa. Kląska tu sobie w samotności ten dziwny osobnik, obrażając wszystkich dookoła, naruszając regulamin a Redakcja to toleruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2017 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 A oszczerstwa asolta jak wisiały, tak wiszą. Nie musisz szukac, obliczenia ozc wykonane przez wiekszosc architektów to nieprawda, nie tyle co nieprawda to oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 A oszczerstwa asolta jak wisiały, tak wiszą. Już ci to wyjaśniono .Wcale nie napisał nieprawdy i wcale się z nią nie mija czyli z prawdą.Do czego ci to potrzebne???. Przegrałeś przyznaj się i przeproś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Klik, i kolejny głupek w ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Klik, i kolejny głupek w ignorowanych. Widzisz jakie to mądre.Jeden klik i po kłopocie.Ty wreszcie zrozumiałeś i nie będziesz się już męczył w problemie.Myślę ,że zrobiłeś tak z asoltem , to przecież taka łatwa w użyciu operacja , a grzejniki mam i mieć będę co jest wierutną nieprawdą jaka masz w stopce..Nie unoś się , to tylko była krótka dygresja jaki jesteś upierdliwy w stosunku do bardziej znamienitszej persony FM od ciebie.Tyle P liwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.02.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 I kończymy Jeszcze listwa dębowa odpowiednio zabarwiona została do zamocowania i przetrzeć całość I zaczynam weekend http://www.timtur.com.pl/budowa/2017/56.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2017/57.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2017 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 I kończymy Jeszcze listwa dębowa odpowiednio zabarwiona została do zamocowania i przetrzeć całość I zaczynam weekend http://www.timtur.com.pl/budowa/2017/56.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2017/57.jpg Zajefajna ta ściana.Jak grube są te elementy dębowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Zajefajnie, ale chyba ci się wątki pokiełbasiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Autorus ty wkleiłeś i skoro uznałeś ,że tu jest miejsce na te fotki to do ciebie skierowano odpowiedź bo ja w ignorowanych mnie nie dotyczy ,korzystając z chwili pytanie podtrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.02.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Klik, i kolejny głupek w ignorowanych.E tam ignorowanie. Nikt mnie tu tak nie bawi na jak ten dziwoląg, Skąd on wylazł trudno zgadnąć. Te teksty, które tylko on rozumie, te pomysły godne pięciolatka, ten brak klasy, by wprost nie napisać buractwo. Wyjątkowy dziwoląg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 E tam ignorowanie. Nikt mnie tu tak nie bawi na jak ten dziwoląg, Skąd on wylazł trudno zgadnąć. Te teksty, które tylko on rozumie, te pomysły godne pięciolatka, ten brak klasy, by wprost nie napisać buractwo. Wyjątkowy dziwoląg. Wszystkiego po trochu. I uniwersytety i ogrody zoologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2017 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Klik, i kolejny głupek w ignorowanych. i tak się to robi Drodzy Forumowicze. Prawda że proste? Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.03.2017 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 I znowu... Chciałem skopiować jeden post do dziennika budowy (link pod avatarem): You have included a total of 15 images in your message. The maximum number that you may include is 10. Please correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the BB code tag, and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator. Czemu to ma służyć? Jak to obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts