ccl 18.06.2018 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 O co chodzi z tym centrowaniem wszystkiego? Oczy mnie rozbolały już, nie byłem w stanie nawet jednego tematu przeczytać do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.06.2018 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Nikt ci nie odpowie, informatycy są na lekcjach w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.06.2018 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Przeglądarka w pracy daje radę (nie jest wyśrodkowane) Za Waszą radą spróbowałem: by odpowiedzieć z cytatem wystarczy że kliknę dwa razy (takie zabezpieczenie by potwierdzić, że na pewno chcę to zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 18.06.2018 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Przeglądarka w pracy daje radę (nie jest wyśrodkowane) Za Waszą radą spróbowałem: by odpowiedzieć z cytatem wystarczy że kliknę dwa razy (takie zabezpieczenie by potwierdzić, że na pewno chcę to zrobić.. 11. Nie używaj cytatu forumowicza nadaremno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.06.2018 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Chyba właściciele forum nie rozumieją, że wprawdzie forum jest darmowe ale oni żyją dzięki kasie wpływającej z reklam, sprzedaży papierowej wersji czasopisma, itp. Jak nie będzie użytkowników na forum to nie będzie kasy. A jak na forum forum taki syf jak teraz to użytkownicy znajdą sobie inne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.06.2018 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 W tym czasie, pierwszy lepszy informatyk stworzyłby z 10 taki forum. ŻE NA DA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 19.06.2018 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Zastanawiałam się o co chodzi z tym wyśrodkowaniem, bo u mnie wszystko było po staremu, ale i mnie dzisiaj kopnął zaszczyt i mam całe forum wyśrodkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.06.2018 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Zastanawiałam się o co chodzi z tym wyśrodkowaniem, bo u mnie wszystko było po staremu, ale i mnie dzisiaj kopnął zaszczyt i mam całe forum wyśrodkowane Chyba coś "naprawili". Do dzisiaj miałem na telefonie (wersja na PC) i na jednym PC wyrównane do lewej, a na jednym PC wyśrodkowane. Dzisiaj drugi PC przeszedł na wyśrodkowaną stronę mocy - na telefonie mam (jeszcze?) wyrównane do lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 19.06.2018 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Podpowiedź dla palamety [class*=zpr_] { text-align: center;} w zpr_custom.css Może jeszcze dopowiem dla jasności,zmienić trza na "left" (znaczy wartość po text-align).Czas na znalezienie i naprawienie problemu 28 sek. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Myjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 19.06.2018 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Przeglądarka w pracy daje radę (nie jest wyśrodkowane) Po CTRL+F5 też? Nie, to nie jest TEN skrót do zamykania okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.06.2018 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Co dzień nowe forum mam.Dziś - wyśrodkowane.Co jest planowane na jutro? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 19.06.2018 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Zamiast się cieszyć że coś się dzieje to tylko marudzą i marudzą. Inaczej nudą by tu wiało niemiłosiernie. A tak każdy z niecierpliwością wchodzi na forum by zobaczyć co za niespodzianka będzie na niego oczekiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 19.06.2018 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Zamiast się cieszyć że coś się dzieje to tylko marudzą i marudzą. Inaczej nudą by tu wiało niemiłosiernie. A tak każdy z niecierpliwością wchodzi na forum by zobaczyć co za niespodzianka będzie na niego oczekiwać Ale swoją droga co za paproch robi operację na nie znieczulonym organizmie? Przecież wykonać sobie kopię bazy, kopię skryptu, dokonać zmian i dopracować, wdrożyć raz a dobrze, to jest normalna praktyka. Ale nie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.06.2018 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Ale swoją droga co za paproch robi operację na nie znieczulonym organizmie? Przecież wykonać sobie kopię bazy, kopię skryptu, dokonać zmian i dopracować, wdrożyć raz a dobrze, to jest normalna praktyka. Ale nie tu. Cierpliwości, za chwilę wakacje to i informatycy z podstawówki będą mieli więcej czasu. Na razie wkuwają alfabet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Liwko przynudzasz z ta podstawowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 19.06.2018 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Ja czekam aż liwko z arturo usiądą i pokażą jak to powinno być zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 19.06.2018 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Cierpliwości, za chwilę wakacje to i informatycy z podstawówki będą mieli więcej czasu. Na razie wkuwają alfabet. Jak dla mnie to są zwyczajne lenie, cedują swoją pracę na użytkowników. Zamiast samemu zrobić i posprawdzać czy coś się nie sypie, czekają na zgłoszenia o błędach. O ile nie robią tego pro bono to jest to zwyczajna żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.06.2018 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Liwko przynudzasz z ta podstawowka A jak inaczej skomentować tą żenadę? Nie jestem informatykiem i się na tym nie znam, ale w tym czasie co oni to naprawiają to niektórzy domy budują Dobra, jak przynudzam to się wynoszę. Dajcie znać jak ktoś raczy faktycznie to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 o matko, przeciez na forum swiat sie nie konczy. przyjdzie pora to naprawia. tak ładnie na dworzu, na spacer mozna pojsc, do ogrodu, wykonac prace domowe obiecane żonie od kilku miesiecy zamiast na forum sterczec i sie wyzlosliwiac. ludzie to nie koniec swiata. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 19.06.2018 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 o matko, przeciez na forum swiat sie nie konczy. przyjdzie pora to naprawia. tak ładnie na dworzu, na spacer mozna pojsc, do ogrodu, wykonac prace domowe obiecane żonie od kilku miesiecy zamiast na forum sterczec i sie wyzlosliwiac. ludzie to nie koniec swiata. pozdrawiam Jasne, że się nie kończy. Z tym, że jak ktoś coś wybrał do używania, używa na co dzień, bo się buduje i jest to zwyczajnie jego narzędzie dość podstawowe do zapewnienia jakiej takiej jakości i sensowności swoich prac, to ma pełne prawo być niezadowolonym, że narzędzie nie działa poprawnie i że to niedziałanie trwa już tyle czasu. Poza tym "nie mów mi jak mam żyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts