Kaizen 19.06.2018 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Świat może się nie kończy, ale czy FM się nie kończy? Wieloletni redaktor się pożegnał - nikt się nie witał na jego miejsce. Forum niedomaga od tak długiego czasu i to w tak z jednej strony tak widocznych miejscach, a z drugiej w tak łatwych (chyba?) do naprawy. Już nawet pomijając, że zostało zepsute w sposób, w jaki psuje się środowiska testowe i natychmiast taki upgrade odkręca. Czyli z kadrami słabo. Ja tam zgrywam DB na dysk i biegnę kupić złote monety i sztabki, bo przyszłość jest niepewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.06.2018 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 (edytowane) FM nie kończy się i nie ma co wróżyć czarnych wizji. Nie ma co ciągle narzekać. Są trudności to trzeba cierpliwie poczekać i wierzyć że będzie znowu dobrze. Jak komuś przeszkadza układ "wyśrodkowany" i podobne problemy to może nie wchodzić , nie czytać i nie pisać. Jak bardzo przeszkadza to może wyłożyć własna kasę (lub się dołożyć) i wynająć Fachowców którzy naprawią FM. Tacy narzekacze na rzeczywistość wybrali PAD i Nowe Władze z Nową Dobrą Zmianą i mamy to co mamy. Jedni są zadowoleni a drudzy są niezadowoleni. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.06.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Znaczy - jaka "dobra zmiana" takie forum dla narodu? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Kaizen, byc moze sie konczy byc moze sie nie konczy:D ale tu panuje histeria jak po zakonczeniu serialu o niewolnicy izaurze a to dla nerwuskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.06.2018 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Jaka histeria?Umiem czytać ze zrozumieniem napisane.Nawet jak jest wyśrodkowane. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 19.06.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Kaizen, byc moze sie konczy byc moze sie nie konczy:D ale tu panuje histeria jak po zakonczeniu serialu o niewolnicy izaurze Gdyby forum nie było obsrane reklamami aż się z monitora wylewają to bym się pewnie nawet nie odezwał... Ale nie bez przyczyny postanowiłem trzymać DB na blogu na swoim serwerze, a tu tylko kopiować. To nie pierwszy raz jak takie cyrki tutaj odchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.06.2018 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Gdyby forum nie było obsrane reklamami aż się z monitora wylewają to bym się pewnie nawet nie odezwał... Przesadzasz. Totalna histeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 19.06.2018 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Dlaczego przesadza? Gdyby nie adblock to miałbym na tej stronie 10 reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.06.2018 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Jak bardzo przeszkadza to może wyłożyć własna kasę (lub się dołożyć) i wynająć Fachowców którzy naprawią FM. Bardzo chętnie dorzucę cegiełkę na ten szczytny cel. Na jakie konto wpłacić? Jestem też skłonny zapłacić, żeby pozbyć się tych reklam utrudniających przeglądanie forum (zwłaszcza na telefonie) - a jeszcze chętniej za dostęp przez TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.06.2018 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Bez wygłupów, proszę! I bez głupich podpowiedzi typu "oglądaj bez reklam, tylko 66 groszy dziennie"... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 19.06.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Mogą wprowadzać nawet abonament bez reklam. uBlock Origin 1.16.6 zablokował 13 reklam na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 19.06.2018 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 a ja nie wiem co mam, ale nie wyskakują mi żadne reklamy. Takze pomysły płatnosci prosze zachowac dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.06.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 U mnie jest podobnie, tak przynajmniej jest przy przeglądaniu FM za pośrednictwem komórki.Za to problemy z wypośrodkowaniem tekstu wciąż występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 19.06.2018 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Wypośrodkowanie łatwo naprawić jakimś dodatkiem do przeglądarki co CSSa będzie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.06.2018 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Przeglądam na laptopie i widzę kilka reklam na bokach i na górze.Nie są nachalne i nie stanowią problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 20.06.2018 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Dlaczego przesadza? Gdyby nie adblock to miałbym na tej stronie 10 reklam. Przez 7 dni przegladania forum ad block zablokowal mi 6220 reklam !!!!!! K...wa kiedy naprawicie to wypośrodkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 20.06.2018 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Świat może się nie kończy, ale czy FM się nie kończy? dla mnie to co się właśnie dzieje, to ta kropla która przeważyła szalę. Nie mam ochotę tutaj już pisać, jak widzę, że takiej prostej rzeczy (wypośrodkowanie) nie da się naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 20.06.2018 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Jakby kogoś mocno wpieniało, to do Chrome czy Firefoxa zainstalować wtykę Stylish, stworzyć nowy styl, dodać wpis: .zpr_screening {text-align: left !important;} Poniżej dopisać adres muratora, viola. http://barway.pl/fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 20.06.2018 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Jakby kogoś mocno wpieniało, to do Chrome czy Firefoxa zainstalować wtykę Stylish, stworzyć nowy styl, dodać wpis: .zpr_screening { text-align: left !important; } Poniżej dopisać adres muratora, viola. http://barway.pl/fm.jpg A do Opery jest coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 20.06.2018 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 A do Opery jest coś? Tak samo się nazywa -> https://addons.opera.com/pl/extensions/details/stylish/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts