Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przy okazji zastanawiam się jak długo moderatorzy będą biernie się przyglądać napływowi użytkowników, których jedynym celem robienie syfu w tematach szerokopojętego ogrzewania. Kilkuset postów po niecałym miesiącu od rejestracji to chyba nawet kaizen nie miał, a on znał się na wszystkim i był w każdym dziale. Ci z kolei przy milczącej zgodzie robią syf tylko w jednym dziale. Proceder trwa od kilku miesięcy, ale moderatorzy "nie widzą"...

to dodam od siebie, że jeden taki - może nawet ten sam o którym pisze agb - sam przyznał, że to jest jego drugie konto....tamte poprzednie było dalej aktywne...przy takiej publicznej deklaracji, na pewno było to zgłoszone. Sprawdzałem po jakimś czasie - oba konta dalej były aktywne...

Przy okazji zastanawiam się jak długo moderatorzy będą biernie się przyglądać napływowi użytkowników, których jedynym celem robienie syfu w tematach szerokopojętego ogrzewania. Kilkuset postów po niecałym miesiącu od rejestracji to chyba nawet kaizen nie miał, a on znał się na wszystkim i był w każdym dziale. Ci z kolei przy milczącej zgodzie robią syf tylko w jednym dziale. Proceder trwa od kilku miesięcy, ale moderatorzy "nie widzą"...

Jakie to wątki? Bo trochę ogólnie tajemniczy jesteś? Co Ci przeszkadza?:(

to dodam od siebie, że jeden taki - może nawet ten sam o którym pisze agb - sam przyznał, że to jest jego drugie konto....tamte poprzednie było dalej aktywne...przy takiej publicznej deklaracji, na pewno było to zgłoszone. Sprawdzałem po jakimś czasie - oba konta dalej były aktywne...

Czy ów osobnik nadal jest aktywny na obu kontach? Wskazanie, które się wtedy pojawiło nie było w mojej ocenie bezpośrednim przyznaniem się do "dwukonta".

Też uważam że na forum nie zaszkodziłaby obecność większej ilości moderatorów, szczególnie w działach "nowych technologii" i nic nie stoi na przeszkodzie, byście zgłaszali odpowiednie kandydatury...

Robiłem aktualizacje Platnego Profilu, zeby cokolwiek sobie pozmieniac konieczne wyrazenie zgody na otrzymywanie spamu i reklam... no WTF?

Przesadzacie... prosze mi to zmienic bo ja nie chce zadnych reklam otrzymywac w zwiazku z tym ze swiadczona jest usluga Platnego Profilu.

• 1 month później...
Od pewnego czasu pomimo zaznaczenia okna "zapamiętaj mnie" wylogowuje mnie z forum. Czy to ja mam coś nie tak w ustawieniach (a nie ruszałam ich) czy to radosna twórczość forum?

Nie jestem informatykiem, ale korzystam z forum przynajmniej z trzech urządzeń - nie zauważyłem ostatnio żadnych problemów technicznych.