Elfir 08.04.2019 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 agb - serio myślisz, że przeglądam wszystkie wpisy i wątki na forum? Ja mam pracę, życie prywatne Po to jest opcja zgłaszania, żeby jej używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 08.04.2019 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Myślę, że sama wiesz jak zarządzać swoim czasem. A forum tej wielkości powinno mieć odpowiednią ilość moderatorów z odpowiednią ilością czasu na zajmowanie się tym. Bo narazie problemów nie ma chyba tylko z ilością reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 09.04.2019 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Przy okazji zastanawiam się jak długo moderatorzy będą biernie się przyglądać napływowi użytkowników, których jedynym celem robienie syfu w tematach szerokopojętego ogrzewania. Kilkuset postów po niecałym miesiącu od rejestracji to chyba nawet kaizen nie miał, a on znał się na wszystkim i był w każdym dziale. Ci z kolei przy milczącej zgodzie robią syf tylko w jednym dziale. Proceder trwa od kilku miesięcy, ale moderatorzy "nie widzą"... to dodam od siebie, że jeden taki - może nawet ten sam o którym pisze agb - sam przyznał, że to jest jego drugie konto....tamte poprzednie było dalej aktywne...przy takiej publicznej deklaracji, na pewno było to zgłoszone. Sprawdzałem po jakimś czasie - oba konta dalej były aktywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Przy okazji zastanawiam się jak długo moderatorzy będą biernie się przyglądać napływowi użytkowników, których jedynym celem robienie syfu w tematach szerokopojętego ogrzewania. Kilkuset postów po niecałym miesiącu od rejestracji to chyba nawet kaizen nie miał, a on znał się na wszystkim i był w każdym dziale. Ci z kolei przy milczącej zgodzie robią syf tylko w jednym dziale. Proceder trwa od kilku miesięcy, ale moderatorzy "nie widzą"... Jakie to wątki? Bo trochę ogólnie tajemniczy jesteś? Co Ci przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 09.04.2019 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Ogólnie o wątki związane z ogrzewaniem. Nazwijmy to współczesnym ogrzewaniem - gaz i pochodne prądu. W tasiemce o węglu, kominkach, itp nie wchodzę, bo pewnie do tego pijesz, więc nie wiem co tam się dzieje . Ale podejrzewam, że wszystko co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.04.2019 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Usługa Google+ nie jest już dostępna na kontach użytkowników indywidualnych (osobistych) ani na kontach marek Może by to wywalić z FM? To nie jest związane przypadkiem z muleniem forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.04.2019 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 to dodam od siebie, że jeden taki - może nawet ten sam o którym pisze agb - sam przyznał, że to jest jego drugie konto....tamte poprzednie było dalej aktywne...przy takiej publicznej deklaracji, na pewno było to zgłoszone. Sprawdzałem po jakimś czasie - oba konta dalej były aktywne... Czy ów osobnik nadal jest aktywny na obu kontach? Wskazanie, które się wtedy pojawiło nie było w mojej ocenie bezpośrednim przyznaniem się do "dwukonta". Też uważam że na forum nie zaszkodziłaby obecność większej ilości moderatorów, szczególnie w działach "nowych technologii" i nic nie stoi na przeszkodzie, byście zgłaszali odpowiednie kandydatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2019 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Robiłem aktualizacje Platnego Profilu, zeby cokolwiek sobie pozmieniac konieczne wyrazenie zgody na otrzymywanie spamu i reklam... no WTF? Przesadzacie... prosze mi to zmienic bo ja nie chce zadnych reklam otrzymywac w zwiazku z tym ze swiadczona jest usluga Platnego Profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 10.04.2019 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy ktoś wie jak odmulić forum. Muli mi i nie wiem czy można coś zrobić po mojej stronie, aby przyśpieszyć ładowanie się strony. Może jakiś inny czytnik czy "cóś".Może ktoś mi poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 10.04.2019 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy ktoś wie jak odmulić forum. Muli mi i nie wiem czy można coś zrobić po mojej stronie, aby przyśpieszyć ładowanie się strony. Może jakiś inny czytnik czy "cóś". Może ktoś mi poradzi. Przestało. Brawo informatycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.04.2019 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Przestało. Brawo informatycy Jak znam życie, to oni nic nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 10.04.2019 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Że wcześniej nie pomyślałem o wpisie w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.04.2019 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Że wcześniej nie pomyślałem o wpisie w tym wątku Inni pomyśleli, co i tak niewiele dało. Inni pomyśleli, ale nie napisali, wiedząc że szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 10.04.2019 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Inni pomyśleli, co i tak niewiele dało. Inni pomyśleli, ale nie napisali, wiedząc że szkoda czasu. Wiem, że to przypadek. Już tak bywało a i teraz nie jest najlepiej, ale można wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2019 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Od pewnego czasu pomimo zaznaczenia okna "zapamiętaj mnie" wylogowuje mnie z forum. Czy to ja mam coś nie tak w ustawieniach (a nie ruszałam ich) czy to radosna twórczość forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.05.2019 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Od pewnego czasu pomimo zaznaczenia okna "zapamiętaj mnie" wylogowuje mnie z forum. Czy to ja mam coś nie tak w ustawieniach (a nie ruszałam ich) czy to radosna twórczość forum? Nie jestem informatykiem, ale korzystam z forum przynajmniej z trzech urządzeń - nie zauważyłem ostatnio żadnych problemów technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Nie jestem informatykiem, ale korzystam z forum przynajmniej z trzech urządzeń - nie zauważyłem ostatnio żadnych problemów technicznych. A mnie po zamknięciu forum nadal wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.05.2019 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 U mnie również na wszystkich urządzeniach jest w porządku. Proszę o informację na temat przeglądarki i jej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.05.2019 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 U mnie również jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.05.2019 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 U mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts