vvvv 20.02.2020 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Pozwolę sobie zacytować dzisiejszy wpis. Przyłączam się do prośby. Właśnie mnie okradliście z 30 minut czasu, który musiałem poświęcić na przebrnięcie przez kilka dzisiejszych stron i usunięcie blisko 100 wpisów nie na temat. Zadałem pytanie No to jeszcze raz, bo posty wyparował. Pytanie. Dlaczego uważasz, że ktoś Cię okradł z Twojego czasu? Mogę prosić o udzielenie odpowiedzi na pytanie. Nie musi być autor tego wpisu. Tak tylko wyjaśnić. Post oczywiście został usunięty, bo łamał regulamin forum. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam PS. Żeby nie było. Mnie tam nie było w tej dyskusji. Edytowane 20 Lutego 2020 przez vvvv PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Problem techniczny przy korzystaniu z forum na Operze. Po chwili przeglądania, próbie odpowiedzi, przełączenia nowej streny wywala mnie z forum "Serwer forum.muratordom.pl nieoczekiwanie zakończył połączenie."Musze wyłączyć "Operę" i włączyć na nowo. Ale po chwili znów to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.02.2020 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszę problem, ale obawiam się, że Forum nie jest testowane na Operze (z powodu zbyt małego udziału w rynku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2020 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 bardziej podejrzewam konflikt którejś reklamy z adblockiem, bo problem jest cykliczny.Bo niestety bez adblocka można szału dostać albo ataku epilepsji ze skaczącym ekranem gdy wgrywają się kolejne reklamy. Człowiek chcę kliknąć "odpowiedz" a tu ekran skacze i klika się w reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 21.02.2020 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 (edytowane) Być może dotyczy to reklamy swisspora, która od dzisiaj chamsko mi się narzuca co wejście w nowy wątek, na androidzie i Chrome. Szczyt bezczelności moim zdaniem a zarazem antyraklema... Edytowane 21 Lutego 2020 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.02.2020 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kiedyś przez przypadek otworzyłem forum bez adblocka. W pierwszej chwili nie wiedziałem gdzie jestem . Dawno nie widziałem tak przeładowanej reklamami strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 22.02.2020 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kiedyś przez przypadek otworzyłem forum bez adblocka. W pierwszej chwili nie wiedziałem gdzie jestem . Dawno nie widziałem tak przeładowanej reklamami strony. Używanie adblocka jest bardzo nieetyczne. Tak nie należy robić. Takie są warunki na forum. Jak nie odpowiada to masz rozwiązanie poniżej. Jeśli nie odpowiada Ci "obłuda" forum lub cokolwiek innego na tym portalu to masz w prawym górnym rogu magiczny przycisk "wyloguj". Wielu próbowało tej trudnej i zaiste magicznej sztuczki i z tego co wiem, ich problemy z forum nagle zniknęły. Próbuj, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.02.2020 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Pokaż mi taki punkt w regulaminie forum a natychmiast go wyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.02.2020 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 22.02.2020 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Pokaż mi taki punkt w regulaminie forum a natychmiast go wyłączę. Skoro właściwej forum ustala takie warunki to chyba trzeba to zaakceptować. Wszystko musi być napisane w regulaminie . Moze Redakcja powinna pomysleć aby zablokować adblocka tak jest to na wielu stronach. Masz zainstalowanego - nie korzystasz. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 22.02.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Ty jesteś moderatorem? Następny błysną. Brawo. No ale czemu tu sie dziwić. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 22.02.2020 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 (edytowane) Zgłoszę problem, ale obawiam się, że Forum nie jest testowane na Operze (z powodu zbyt małego udziału w rynku) Zapytam się Redakcji, w jaki sposób mogę korzystać z forum jak natretna reklama mi to uniemożliwia? O tak właśnie, Android i Chrome : [ATTACH=CONFIG]441137[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]441138[/ATTACH] Zbyt mały udział mamy, MY forumowicze, w rynku, że pakazujecie nam jak się drapac w oko?? Jak tak to może pora wykasowac wszystko i stać się słupem ogłoszeniowym, tylko i wyłącznie?? Edytowane 22 Lutego 2020 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.02.2020 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Przez 7-8 lat korzystałem z Forum bez konieczności aktywowania Adblocka. Aż coś się na Forum zmieniło. Może to przypadek, ale zbiegło się to z odejściem p.Andrzeja.Później ktoś przegiął, więc trzeba było sięgnąć po Adblocka. Najwyrażniej model biznesowy tego Forum jest gorszy, niż innych, na których się udzielam, bo tam ich właścicielom wystarczają nienachalne reklamy.A ja je widzę - czasem nawet klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 23.02.2020 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) Przez 7-8 lat korzystałem z Forum bez konieczności aktywowania Adblocka. Aż coś się na Forum zmieniło. Może to przypadek, ale zbiegło się to z odejściem p.Andrzeja. Później ktoś przegiął, więc trzeba było sięgnąć po Adblocka. Najwyrażniej model biznesowy tego Forum jest gorszy, niż innych, na których się udzielam, bo tam ich właścicielom wystarczają nienachalne reklamy. A ja je widzę - czasem nawet klikam No ześ se wydumał. No ale ok. Niech będzie. Znasz powody odejścia? Co sie wydarzyło? Dlaczego? Redakcja przecież napisał ze nie ma wpływu na reklamy. Odkop jesteś w tym rewelacyjny. Gorszy? No ale taki jest. To co maja wprowadzić opłaty za użytkowanie? Zresztą masz lepszy pomysł to napisz do właścicieli. Skorzystają na tym wszyscy. A jeszcze pytanko? Dodawaleś tamte fora do wyjątków, żeby sie reklamy nie wyświetlały? Edytowane 23 Lutego 2020 przez vvvv Literówki. Chyba wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.02.2020 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 ja włączam, bo inaczej moderacja byłaby niemożliwa. Aby zaznaczyć post trzeba kliknąć w maleńki kwadracik. Normalnie jest to niemożliwe, bo wyskakująca setka okienek, ekran skaczący w górę i w dół powoduje, ze klikam w reklamę zamiast w te cztery piksele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.02.2020 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Jest to wina ustawienia w programie obsługującym FM czy jest nadmiar reklam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.03.2020 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Co się stało z fotkami wstawianymi od 13 lutego? Dla przykładu z postów: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?361969-Anemostaty-nad-%C5%82%C3%B3%C5%BCkiem-wieje&p=7917095&viewfull=1#post7917095 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?355325-Izzifast-nowy-rekuperator-z-odzyskiem-wilgoci&p=7909135&viewfull=1#post7909135 Starsze są. Edyta. Drugi problem po ostatnich pracach, to przestało mi odznaczać przeczytane wątki. Jak wybieram "nowe posty" to wszystkie mają żółte ikonki, że zawierają nieprzeczytane posty nawet, jak przed chwilą je czytałem. Co więcej - jak klikam "idź do pierwszego nieczytanego postu", to czasami idzie do postu, który czytałem kilka tygodni wcześniej (i odwiedzałem wielokrotnie później). Edytowane 6 Marca 2020 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.03.2020 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Ale ciągle utrudnienia dla użytkownika w dalszym ciągu pozostaly. Do Redakcji, coraz mniej mam ochotę tu bywać... Nawet po roku absencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.03.2020 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Nie działa funkcja - "Nowe posty" - wyświetla się bliżej nieokreślony układ czasowy wątków i postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.03.2020 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Wszystkie błędy pozgłaszałem, mam nadzieję, że zostaną szybko naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts