ProStaś 30.01.2021 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Nie wiem, czy było.... W wersji mobilnej nie widać PP. Ktoś kto z tego korzysta widzi - na ten przykład - kolejny otwarty temat niejakiego boguslawa i pewnie sobie myśli, że każdy może jechać reklamę. I się pojawiają jak grzyby po deszczu. I jeszcze jedno, ja rozumiem ideę PP, ale do jasnej cholery czemu pozwalacie włazić temu człowiekowi z buciorami w każdy temat? Zobaczył, że dział o pompach ciepła jest "żywy" więc i tam umieścił swoje wypociny. Tak wg Redakcji ma wyglądać forum? Mamo znowu to samo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 31.01.2021 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.02.2021 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Proszę Redakcję o reakcję na pomówienia, jakie m.in. pod moim adresem wygłasza użytkownik @stos - jak np w tym wpisie:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie&p=8019951&viewfull=1#post8019951 Nigdy nie napisałem postu z konta innego niż @fotohobby, które było i jest jedynym, które zarejestrowałem na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.02.2021 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Potwierdzam powyższy wpis fotohobby . Użytkownik stos analogiczne pomówienia kieruje pod moim adresem ( d7d ). Jest to trzecie wcielenie tego samego użytkownika. Poprzednie wcielenia to wiseman i 6591 . Mentalność i atakowanie forumowiczów pozostało bez zmian w kolejnych wcieleniach. Potwierdzeniem jest sygnatura forumowicza stos o poniżeszj treści Nie reaguję na to co piszą fotohobby i jego Minolta d7d, Bertha, Emtebe, kucharz z Florydy, .. d7d nie jest Minoltą fotohobby. fotohobby nie ma Minolty o nicku d7d Edytowane 3 Lutego 2021 przez d7d literówka + uzupełnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.02.2021 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Dziękujemy za zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 03.02.2021 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A Regulusy znowu wróciły do pomp ciepła. Brawo Redakcja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.02.2021 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Mody, ręka rękę myjący i przybijajacy piątki z gościem,czego się spodziewalem widać zadziałały ale nie tak szybko. Pytanie było do REDAKCJI Zatem poproszę Moderatora,który chciał zamieść sprawę pod dywan ,RAZ o ujawnienie się a DWA o przywrócenie mojego postu... Edytowane 5 Lutego 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.02.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mody, ręka rękę myjący i przybijajacy piątki z gościem,czego się spodziewalem widać zadziałały ale nie tak szybko. Pytanie było do REDAKCJI [ATTACH=CONFIG]452702[/ATTACH] Zatem poproszę Moderatora,który chciał zamieść sprawę pod dywan ,RAZ o ujawnienie się a DWA o przywrócenie mojego postu... Temat został usunięty. Nie ma zgody na antysemityzm na Forum. Pomówienia całkowicie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.02.2021 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Temat został usunięty. Nie ma zgody na antysemityzm na Forum. Pomówienia całkowicie bez sensu. Dziękuję, chodziło mi właśnie o taką odpowiedź Redakcji. Chociaż temat był normalny, ludzki,dotyczy zwykłego człowieka. Założony przeze mnie osobiście... Aż strach myśleć co Redakcja miała na myśli usuwając temat... Ksenofobie ? Czy propagowanie tortur na kobiecie i ogólnie rodzinie ? Edytowane 5 Lutego 2021 przez Arturo1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.02.2021 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Temat został usunięty. Nie ma zgody na antysemityzm na Forum. Pomówienia całkowicie bez sensu. Nie ma zgody na antysemityzm to należy usuwać posty z takimi wpisami. Należy upominać autorów takich tekstów a jak nie pomaga to należy postawić ich na dłuższy czas w stan Banned a w ostateczności, po kolejnych banned, kasacja konta. "Temat został usunięty" bo dwie lub trzy osoby notorycznie propagują antysemityzm? Reszta wypowiedzi było normalnych nawet jak były prezentowane zupełnie odmienne stanowiska w omawianym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.02.2021 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Nie ma zgody na antysemityzm to należy usuwać posty z takimi wpisami. Należy upominać autorów takich tekstów a jak nie pomaga to należy postawić ich na dłuższy czas w stan Banned a w ostateczności, po kolejnych banned, kasacja konta. "Temat został usunięty" bo dwie lub trzy osoby notorycznie propagują antysemityzm? Odnoszę wrażenie, że "czekiści" za zgodą towarzysza Redakcja przymykają oko na takie zachowanie. Bo gdyby nie moja reakcja,zwykłego użytkownika, to "czekista" by nie zwrócił uwagi na to. Edytowane 5 Lutego 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.02.2021 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jednocześnie chciałabym prosić Redakcje, o aktualny wykaz "czekistów" bo z racji tego, że pewien "czekista" zesylal mnie co chwila na dłuższy Sybir,nie jestem zbytnio w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.02.2021 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jednocześnie chciałabym prosić Redakcje, o aktualny wykaz "czekistów" bo z racji tego, że pewien "czekista" zesylal mnie co chwila na dłuższy Sybir,nie jestem zbytnio w temacie Zadaniem moderatorów jest utrzymywanie porządku. Pan prowokując, naraża się na regulaminowe działania moderatorów. Było się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.02.2021 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Zadaniem moderatorów jest utrzymywanie porządku. Pan prowokując, naraża się na regulaminowe działania moderatorów. Było się przyzwyczaić... Po zsyłce na Sybir, w sumie na 3 lata przez pewnego czekiste, który lubuje się w wykazywaniu błędów ortograficznych trzeba trochę czasu żeby się przyzwyczaić Aczkolwiek wielki szacun dla Redakcji za natychmiastowa reakcję, tutaj na plus bo kiedyś trzeba było dłużej czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.02.2021 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Po zsyłce na Sybir, w sumie na 3 lata przez pewnego czekiste, który lubuje się w wykazywaniu błędów ortograficznych trzeba trochę czasu żeby się przyzwyczaić Aczkolwiek wielki szacun dla Redakcji za natychmiastowa reakcję, tutaj na plus bo kiedyś trzeba było dłużej czekać Nie ma Pan prawa nazywać moderatora czekistą. Prosimy o lekturę regulaminu forum - wiele to Panu wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 06.02.2021 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Poprawność polityczna wkradła się na forum muratora ,cóż złego jest w określeniu Żyd ,murzyn itp .Nic dobrego z tego nie wyniknie ,Tuwima chcą już ocenzurować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.02.2021 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Poprawność polityczna wkradła się na forum muratora ,cóż złego jest w określeniu Żyd ,murzyn itp . Nic dobrego z tego nie wyniknie ,Tuwima chcą już ocenzurować . W nazwach nacji czy pochodzenia nie ma nic złego. Ale przyznasz, że potrafią być używane w sposób znacznie odbiegający od przyzwoitego. A na forum nie ma miejsca na pogardliwe i obrażające innych wypowiedzi. A cóż złego jest w poprawności "politycznej"? FM to nie Albicla (przepraszam jeśli przekręciłem nazwę, bo google na szybko mi jej nie podpowiada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 06.02.2021 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 A propos Tuwima. Gdyby nie nacja której jedni się lękają a drudzy tępią słowem i czynem, to nie byłoby "Muratora" ani FM. Kolejny dowód jak słabo znacie własną historię. To także do Was mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 06.02.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Czyżby Tuwim był ojcem-założycielem "Muratora" i FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.02.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Forum Muratora imienia Juliana Tuwima. Może jednak Boba Budowniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts