Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Nie wiem, czy było....;)

W wersji mobilnej nie widać PP.

Ktoś kto z tego korzysta widzi - na ten przykład - kolejny otwarty temat niejakiego boguslawa i pewnie sobie myśli, że każdy może jechać reklamę.

I się pojawiają jak grzyby po deszczu.

I jeszcze jedno, ja rozumiem ideę PP, ale do jasnej cholery czemu pozwalacie włazić temu człowiekowi z buciorami w każdy temat?

Zobaczył, że dział o pompach ciepła jest "żywy" więc i tam umieścił swoje wypociny.

Tak wg Redakcji ma wyglądać forum?

Mamo znowu to samo !!!!:mad:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proszę Redakcję o reakcję na pomówienia, jakie m.in. pod moim adresem wygłasza użytkownik @stos - jak np w tym wpisie:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie&p=8019951&viewfull=1#post8019951

Nigdy nie napisałem postu z konta innego niż @fotohobby, które było i jest jedynym, które zarejestrowałem na FB

Potwierdzam powyższy wpis fotohobby .

Użytkownik stos analogiczne pomówienia kieruje pod moim adresem ( d7d ).

Jest to trzecie wcielenie tego samego użytkownika.

Poprzednie wcielenia to wiseman i 6591 .

Mentalność i atakowanie forumowiczów pozostało bez zmian w kolejnych wcieleniach.

Potwierdzeniem jest sygnatura forumowicza stos o poniżeszj treści

Nie reaguję na to co piszą fotohobby i jego Minolta d7d, Bertha, Emtebe, kucharz z Florydy, ..

d7d nie jest Minoltą fotohobby.

fotohobby nie ma Minolty o nicku d7d

Edytowane przez d7d
literówka + uzupełnienie
  • Like 1

Mody, ręka rękę myjący i przybijajacy piątki z gościem,czego się spodziewalem ;) widać zadziałały ale nie tak szybko.

Pytanie było do REDAKCJI

Screenshot_20210205-202843_Chrome.jpg

Zatem poproszę Moderatora,który chciał zamieść sprawę pod dywan ,RAZ o ujawnienie się a DWA o przywrócenie mojego postu...

Edytowane przez Arturo1972

Mody, ręka rękę myjący i przybijajacy piątki z gościem,czego się spodziewalem ;) widać zadziałały ale nie tak szybko.

Pytanie było do REDAKCJI

[ATTACH=CONFIG]452702[/ATTACH]

Zatem poproszę Moderatora,który chciał zamieść sprawę pod dywan ,RAZ o ujawnienie się a DWA o przywrócenie mojego postu...

Temat został usunięty. Nie ma zgody na antysemityzm na Forum. Pomówienia całkowicie bez sensu.

Temat został usunięty. Nie ma zgody na antysemityzm na Forum. Pomówienia całkowicie bez sensu.

Dziękuję, chodziło mi właśnie o taką odpowiedź Redakcji.

Chociaż temat był normalny, ludzki,dotyczy zwykłego człowieka. Założony przeze mnie osobiście...

Aż strach myśleć co Redakcja miała na myśli usuwając temat...

Ksenofobie ? Czy propagowanie tortur na kobiecie i ogólnie rodzinie ?

• Like 1

Nie ma zgody na antysemityzm to należy usuwać posty z takimi wpisami.

Należy upominać autorów takich tekstów a jak nie pomaga to należy postawić ich na dłuższy czas w stan Banned

a w ostateczności, po kolejnych banned, kasacja konta.

"Temat został usunięty" bo dwie lub trzy osoby notorycznie propagują antysemityzm?

Reszta wypowiedzi było normalnych nawet jak były prezentowane zupełnie odmienne stanowiska w omawianym temacie.

Nie ma zgody na antysemityzm to należy usuwać posty z takimi wpisami.

Należy upominać autorów takich tekstów a jak nie pomaga to należy postawić ich na dłuższy czas w stan Banned

a w ostateczności, po kolejnych banned, kasacja konta.

"Temat został usunięty" bo dwie lub trzy osoby notorycznie propagują antysemityzm?

Odnoszę wrażenie, że "czekiści" za zgodą towarzysza Redakcja przymykają oko na takie zachowanie.

Bo gdyby nie moja reakcja,zwykłego użytkownika, to "czekista" by nie zwrócił uwagi na to.

Jednocześnie chciałabym prosić Redakcje, o aktualny wykaz "czekistów" bo z racji tego, że pewien "czekista" zesylal mnie co chwila na dłuższy Sybir,nie jestem zbytnio w temacie ;)

Zadaniem moderatorów jest utrzymywanie porządku. Pan prowokując, naraża się na regulaminowe działania moderatorów. Było się przyzwyczaić...

Zadaniem moderatorów jest utrzymywanie porządku. Pan prowokując, naraża się na regulaminowe działania moderatorów. Było się przyzwyczaić...

Po zsyłce na Sybir, w sumie na 3 lata przez pewnego czekiste, który lubuje się w wykazywaniu błędów ortograficznych trzeba trochę czasu żeby się przyzwyczaić :)

Aczkolwiek wielki szacun dla Redakcji za natychmiastowa reakcję, tutaj na plus bo kiedyś trzeba było dłużej czekać :)

Po zsyłce na Sybir, w sumie na 3 lata przez pewnego czekiste, który lubuje się w wykazywaniu błędów ortograficznych trzeba trochę czasu żeby się przyzwyczaić :)

Aczkolwiek wielki szacun dla Redakcji za natychmiastowa reakcję, tutaj na plus bo kiedyś trzeba było dłużej czekać :)

Nie ma Pan prawa nazywać moderatora czekistą. Prosimy o lekturę regulaminu forum - wiele to Panu wyjaśni.

Poprawność polityczna wkradła się na forum muratora ,cóż złego jest w określeniu Żyd ,murzyn itp .

Nic dobrego z tego nie wyniknie ,Tuwima chcą już ocenzurować .

W nazwach nacji czy pochodzenia nie ma nic złego. Ale przyznasz, że potrafią być używane w sposób znacznie odbiegający od przyzwoitego. A na forum nie ma miejsca na pogardliwe i obrażające innych wypowiedzi.

A cóż złego jest w poprawności "politycznej"? FM to nie Albicla (przepraszam jeśli przekręciłem nazwę, bo google na szybko mi jej nie podpowiada).