Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Dyskusja w tym wątku sięgnęła dna . APELUJEMY O SPÓR Z POSZANOWIEM ZASAD.

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8024164&viewfull=1#post8024164

Temat zamknięty

Bo... kilku agresywnych i nieopanowanych w swoich wypowiedziach forumowiczów rozwaliło kolejny temat?

Nie ma Pan prawa nazywać moderatora czekistą. Prosimy o lekturę regulaminu forum - wiele to Panu wyjaśni.

Drążę temat...

Zapewne pamięta Pan Panie Andrzeju toto:

ccccc.jpg

Dlaczego tego nie ma na forum ?

Ponieważ Moderator "finlandia" kazał mi przepraszać siebie w przeciągu 5 minut, bo inaczej zostanę zablokowany na 12 miesięcy.

Oczywiście nie spełniłem żądania czekisty/moderatora "finlandii" i nie ucałowałem w pierścień jak Rydzyka, i co obiecał to spełnił i miałem blokadę na 12 miesięcy.

A że jestem z tego gorszego sortu Polaków, to przez czekiste/moderatora "finlandia",forum pozbyło się i tegoż reportażu w Pana wykonaniu ale i dużo więcej rzeczy jeśli chodzi o moją budowę.

Zatem, niech Pan nie daje sobie ciąć ręki za moderatorów, bo jedynym modem na miejscu tutaj jest Elfir...

Taśmami nie dysponuję ale to powinno być u Was na serwerach ;)

Edytowane przez Arturo1972

Chłopie, daj se spokój i nie poniżaj się.

Myślisz, że to dla Forum wielka strata, że wykasowałeś swój DB czy powyższe zdjęcia?

Nie rób syfu, bo dostaniesz kolejnego bana i wierz mi - nikt tęsknił nie będzie

A ja jednak po paru dniach obecnosci widzę pozytyw :)

A co do bana, nie jestem tak płytki jak Ty, żeby prosić o łaskę ;)

Wszak mogę być w każdej chwili Zenkiem od "oczu zielonych" :D

Edytowane przez Tomaszs131
Język

Drążę temat...

Zapewne pamięta Pan Panie Andrzeju toto:

[ATTACH=CONFIG]453514[/ATTACH]

Dlaczego tego nie ma na forum ?

Ponieważ Moderator "finlandia" kazał mi przepraszać siebie w przeciągu 5 minut, bo inaczej zostanę zablokowany na 12 miesięcy.

Taśmami nie dysponuję ale to powinno być u Was na serwerach ;)

Pisze Pan z poczuciem osobistej krzywdy. Warto spojrzeć na działania moderatorów szerzej - podejmują decyzje, których celem jest utrzymanie porządku na forum. Gdyby Pan był w roli moderatora i musiał zmierzyć się z Arturo1972, który z najwyższym trudem reaguje na prośby i uwagi moderatorów i admina? Przyzna Pan, że to nie byłoby łatwe zadanie. Dlatego proszę nie żądać oceny pojedynczych interwencji moderatorów. Liczy się mianownik naszych działań: forum jako miejsce przydatne, miejsce wymiany doświadczeń w duchu wzajemnego szacunku.

Pisze Pan z poczuciem osobistej krzywdy. Warto spojrzeć na działania moderatorów szerzej - podejmują decyzje, których celem jest utrzymanie porządku na forum. Gdyby Pan był w roli moderatora i musiał zmierzyć się z Arturo1972, który z najwyższym trudem reaguje na prośby i uwagi moderatorów i admina? Przyzna Pan, że to nie byłoby łatwe zadanie. Dlatego proszę nie żądać oceny pojedynczych interwencji moderatorów. Liczy się mianownik naszych działań: forum jako miejsce przydatne, miejsce wymiany doświadczeń w duchu wzajemnego szacunku.

Opisuję ten jeden przypadek, gdzie mój ban 12 miesięczny zależał od ugięcia się,pokłonu i pocałowaniu stóp Moderatorowi "finlandia".

Nie wiem jak Panskim zdaniem ale dla mnie nie jest to normalne zachowanie Moderatora.

Oczywiście nie zamierzałem całować stóp a dzięki temu po 12 miesiącach wypisałem się z forum po całości.

Opisuję ten jeden przypadek, gdzie mój ban 12 miesięczny zależał od ugięcia się,pokłonu i pocałowaniu stóp Moderatorowi "finlandia".

Nie wiem jak Panskim zdaniem ale dla mnie nie jest to normalne zachowanie Moderatora.

Oczywiście nie zamierzałem całować stóp a dzięki temu po 12 miesiącach wypisałem się z forum po całości.

Proszę nie zmuszać nas do liczenia, ile było interwencji moderatorów i Redakcji z powodu Pana wpisów.

Proszę nie zmuszać nas do liczenia, ile było interwencji moderatorów i Redakcji z powodu Pana wpisów.

I nigdy nie negowałem tego.

Ten przypadek był szczególny, gdybym pocałował stopy nie miałbym 12 miesięcznej kary zatem było to bardzo "uczciwe" ultimatum.

Ale było minęło, to jest Pana załoga...

I nigdy nie negowałem tego.

Ten przypadek był szczególny, gdybym pocałował stopy nie miałbym 12 miesięcznej kary zatem było to bardzo "uczciwe" ultimatum.

Ale było minęło, to jest Pana załoga...

Dokładnie i to nie ta załoga generuje na Forum ruch za który są konkretne pieniądze z reklam, tak na marginesie.

Zwykle przemilczam zaczepne posty ze strony użytkowników, ale przy powtarzających się głosach czuję się zobowiązany:

- bany z mojej strony padają po WIELOKROTNYCH interwencjach i zgłoszeniach postów. Dotyczy to szczególnie udzielających się tu dwóch użytkowników.

Jeśli ktoś pokusi się o statystki, to pewnie ranking zgłaszanych postów będzie wyglądał mniej więcej tak:

- 50% raportów - Arturo (głównie posty wyrażające pogardę dla innych )

- 25 % - Gaweł (posty bez treści i nie na temat)

- 25 % - pozostali.

W przypadku Arturo padały już tu znacznie gorsze kłamstwa pod moim adresem, także nowymi "zarzutami" nie jestem zaskoczony.

"Ruch na forum" też może mieć jakość. O miłość nie zamierzam apelować, ale wzajemne poszanowanie i kulturę wypowiedzi już tak.

Zwykle przemilczam zaczepne posty ze strony użytkowników, ale przy powtarzających się głosach czuję się zobowiązany:

- bany z mojej strony padają po WIELOKROTNYCH interwencjach i zgłoszeniach postów. Dotyczy to szczególnie udzielających się tu dwóch użytkowników.

Jeśli ktoś pokusi się o statystki, to pewnie ranking zgłaszanych postów będzie wyglądał mniej więcej tak:

- 50% raportów - Arturo (głównie posty wyrażające pogardę dla innych )

- 25 % - Gaweł (posty bez treści i nie na temat)

- 25 % - pozostali.

W przypadku Arturo padały już tu znacznie gorsze kłamstwa pod moim adresem, także nowymi "zarzutami" nie jestem zaskoczony.

"Ruch na forum" też może mieć jakość. O miłość nie zamierzam apelować, ale wzajemne poszanowanie i kulturę wypowiedzi już tak.

Dlaczego nikt nie reaguje na zgłoszenia na temat linku w stopce Arturo do filmu w którym jedyne słowa to "jebać pis".

Czy takie określenia nie łamią czasem regulaminu forum?

Dlaczego nikt nie reaguje na zgłoszenia na temat linku w stopce Arturo do filmu w którym jedyne słowa to "jebać pis".

Czy takie określenia nie łamią czasem regulaminu forum?

szczerze pomijając to co napisałeś to ja kliknąłem na ten film i wyłączyłem po kilku sekundach nic tam nie widać i nie wiem o co chodzi i co on ma do forum jako takiego :confused: