finlandia 18.02.2021 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Potwierdzam: mi chrome na różnych urządzeniach nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.02.2021 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Windows 10IE, Opera i Firefox - wyświetla sięEdge, Google Chrome - nie wyświetla się Android 9Chrome - nie wyświetla sięSamsung Internet - wyświetla się Edytowane 18 Lutego 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 18.02.2021 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Co do zdjęć to zauważyłem, że zależy to od wielkości jego. Robione z fona S20 nie wchodzą bezpośrednio, muszę zmniejszać. Chrome na Androidzie i S20 widzę wszystko. Edytowane 18 Lutego 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.02.2021 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami Dyskusja w tym wątku sięgnęła dna . APELUJEMY O SPÓR Z POSZANOWIEM ZASAD. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8024164&viewfull=1#post8024164 Temat zamknięty Bo... kilku agresywnych i nieopanowanych w swoich wypowiedziach forumowiczów rozwaliło kolejny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.02.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Temat jest otwarty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.02.2021 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Temat jest otwarty. Dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 26.02.2021 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) Nie ma Pan prawa nazywać moderatora czekistą. Prosimy o lekturę regulaminu forum - wiele to Panu wyjaśni. Drążę temat... Zapewne pamięta Pan Panie Andrzeju toto: Dlaczego tego nie ma na forum ? Ponieważ Moderator "finlandia" kazał mi przepraszać siebie w przeciągu 5 minut, bo inaczej zostanę zablokowany na 12 miesięcy. Oczywiście nie spełniłem żądania czekisty/moderatora "finlandii" i nie ucałowałem w pierścień jak Rydzyka, i co obiecał to spełnił i miałem blokadę na 12 miesięcy. A że jestem z tego gorszego sortu Polaków, to przez czekiste/moderatora "finlandia",forum pozbyło się i tegoż reportażu w Pana wykonaniu ale i dużo więcej rzeczy jeśli chodzi o moją budowę. Zatem, niech Pan nie daje sobie ciąć ręki za moderatorów, bo jedynym modem na miejscu tutaj jest Elfir... Taśmami nie dysponuję ale to powinno być u Was na serwerach Edytowane 26 Lutego 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.02.2021 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Chłopie, daj se spokój i nie poniżaj się. Myślisz, że to dla Forum wielka strata, że wykasowałeś swój DB czy powyższe zdjęcia? Nie rób syfu, bo dostaniesz kolejnego bana i wierz mi - nikt tęsknił nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.02.2021 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 (edytowane) Chłopie, daj se spokój i nie poniżaj się. Myślisz, że to dla Forum wielka strata, że wykasowałeś swój DB czy powyższe zdjęcia? Nie rób syfu, bo dostaniesz kolejnego bana i wierz mi - nikt tęsknił nie będzie A ja jednak po paru dniach obecnosci widzę pozytyw A co do bana, nie jestem tak płytki jak Ty, żeby prosić o łaskę Wszak mogę być w każdej chwili Zenkiem od "oczu zielonych" Edytowane 27 Lutego 2021 przez Tomaszs131 Język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.02.2021 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Drążę temat... Zapewne pamięta Pan Panie Andrzeju toto: [ATTACH=CONFIG]453514[/ATTACH] Dlaczego tego nie ma na forum ? Ponieważ Moderator "finlandia" kazał mi przepraszać siebie w przeciągu 5 minut, bo inaczej zostanę zablokowany na 12 miesięcy. Taśmami nie dysponuję ale to powinno być u Was na serwerach Pisze Pan z poczuciem osobistej krzywdy. Warto spojrzeć na działania moderatorów szerzej - podejmują decyzje, których celem jest utrzymanie porządku na forum. Gdyby Pan był w roli moderatora i musiał zmierzyć się z Arturo1972, który z najwyższym trudem reaguje na prośby i uwagi moderatorów i admina? Przyzna Pan, że to nie byłoby łatwe zadanie. Dlatego proszę nie żądać oceny pojedynczych interwencji moderatorów. Liczy się mianownik naszych działań: forum jako miejsce przydatne, miejsce wymiany doświadczeń w duchu wzajemnego szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.02.2021 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Pisze Pan z poczuciem osobistej krzywdy. Warto spojrzeć na działania moderatorów szerzej - podejmują decyzje, których celem jest utrzymanie porządku na forum. Gdyby Pan był w roli moderatora i musiał zmierzyć się z Arturo1972, który z najwyższym trudem reaguje na prośby i uwagi moderatorów i admina? Przyzna Pan, że to nie byłoby łatwe zadanie. Dlatego proszę nie żądać oceny pojedynczych interwencji moderatorów. Liczy się mianownik naszych działań: forum jako miejsce przydatne, miejsce wymiany doświadczeń w duchu wzajemnego szacunku. Opisuję ten jeden przypadek, gdzie mój ban 12 miesięczny zależał od ugięcia się,pokłonu i pocałowaniu stóp Moderatorowi "finlandia". Nie wiem jak Panskim zdaniem ale dla mnie nie jest to normalne zachowanie Moderatora. Oczywiście nie zamierzałem całować stóp a dzięki temu po 12 miesiącach wypisałem się z forum po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.02.2021 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Opisuję ten jeden przypadek, gdzie mój ban 12 miesięczny zależał od ugięcia się,pokłonu i pocałowaniu stóp Moderatorowi "finlandia". Nie wiem jak Panskim zdaniem ale dla mnie nie jest to normalne zachowanie Moderatora. Oczywiście nie zamierzałem całować stóp a dzięki temu po 12 miesiącach wypisałem się z forum po całości. Proszę nie zmuszać nas do liczenia, ile było interwencji moderatorów i Redakcji z powodu Pana wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.02.2021 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Proszę nie zmuszać nas do liczenia, ile było interwencji moderatorów i Redakcji z powodu Pana wpisów. I nigdy nie negowałem tego. Ten przypadek był szczególny, gdybym pocałował stopy nie miałbym 12 miesięcznej kary zatem było to bardzo "uczciwe" ultimatum. Ale było minęło, to jest Pana załoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.02.2021 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Chłopie, daj se spokój i nie poniżaj się. Myślisz, że to dla Forum wielka strata, że wykasowałeś swój DB czy powyższe zdjęcia? Nie rób syfu, bo dostaniesz kolejnego bana i wierz mi - nikt tęsknił nie będzie Ja będę tęsknił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.02.2021 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 I nigdy nie negowałem tego. Ten przypadek był szczególny, gdybym pocałował stopy nie miałbym 12 miesięcznej kary zatem było to bardzo "uczciwe" ultimatum. Ale było minęło, to jest Pana załoga... Dokładnie i to nie ta załoga generuje na Forum ruch za który są konkretne pieniądze z reklam, tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.02.2021 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Ja będę tęsknił. No tak, akurat w Waszym stylu wypowiedzi i poziomie kultury widzę mianownik. Moderatorzy zdaje się też... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.02.2021 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Zwykle przemilczam zaczepne posty ze strony użytkowników, ale przy powtarzających się głosach czuję się zobowiązany:- bany z mojej strony padają po WIELOKROTNYCH interwencjach i zgłoszeniach postów. Dotyczy to szczególnie udzielających się tu dwóch użytkowników. Jeśli ktoś pokusi się o statystki, to pewnie ranking zgłaszanych postów będzie wyglądał mniej więcej tak:- 50% raportów - Arturo (głównie posty wyrażające pogardę dla innych ) - 25 % - Gaweł (posty bez treści i nie na temat)- 25 % - pozostali. W przypadku Arturo padały już tu znacznie gorsze kłamstwa pod moim adresem, także nowymi "zarzutami" nie jestem zaskoczony. "Ruch na forum" też może mieć jakość. O miłość nie zamierzam apelować, ale wzajemne poszanowanie i kulturę wypowiedzi już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.02.2021 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 No tak, akurat w Waszym stylu wypowiedzi i poziomie kultury widzę mianownik. Moderatorzy zdaje się też... wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.02.2021 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Zwykle przemilczam zaczepne posty ze strony użytkowników, ale przy powtarzających się głosach czuję się zobowiązany: - bany z mojej strony padają po WIELOKROTNYCH interwencjach i zgłoszeniach postów. Dotyczy to szczególnie udzielających się tu dwóch użytkowników. Jeśli ktoś pokusi się o statystki, to pewnie ranking zgłaszanych postów będzie wyglądał mniej więcej tak: - 50% raportów - Arturo (głównie posty wyrażające pogardę dla innych ) - 25 % - Gaweł (posty bez treści i nie na temat) - 25 % - pozostali. W przypadku Arturo padały już tu znacznie gorsze kłamstwa pod moim adresem, także nowymi "zarzutami" nie jestem zaskoczony. "Ruch na forum" też może mieć jakość. O miłość nie zamierzam apelować, ale wzajemne poszanowanie i kulturę wypowiedzi już tak. Dlaczego nikt nie reaguje na zgłoszenia na temat linku w stopce Arturo do filmu w którym jedyne słowa to "jebać pis". Czy takie określenia nie łamią czasem regulaminu forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.02.2021 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Dlaczego nikt nie reaguje na zgłoszenia na temat linku w stopce Arturo do filmu w którym jedyne słowa to "jebać pis". Czy takie określenia nie łamią czasem regulaminu forum? szczerze pomijając to co napisałeś to ja kliknąłem na ten film i wyłączyłem po kilku sekundach nic tam nie widać i nie wiem o co chodzi i co on ma do forum jako takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts