niktspecjalny 20.03.2021 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Ja też nie rozumiem usuwania wszystkich swoich postów. Nawet, jeśli nie chcę już uczestniczyć w forum, to po prostu przestaję na nim pisać. Za rok dwa, nikt już u użytkowniku X nie będzie pamiętać.. Znowu nie rozumiesz bo to znowu za trudne zjawisko z regulaminu forum. Usunąć t/z wyczyścić bez prawa czytania .Ty ze swoją ideologią próbujesz farsy .Przecież ludziska odgrzebują stare watki by czytać bo może coś pożytecznego znajdą .Pogrubione moje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.03.2021 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Jaka jest procedura skutecznego usunięcia wszelkich swoich wpisów oraz danych osobowych z Forum Muratora? Co Cię naszło? Tak mocno podpadli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.03.2021 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 gawel - co się stało? Co tyle goryczy w poście i plany takie dramatyczne? O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.03.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 jeśli chodzi o te cytowane to zawsze życzliwy Ci forumowicz może sam usunąć post który cytował. Jasne, a @gaweł będzie je wyszukiwał i pisał do każdego wiadomość prywatną z odnośnikiem do jego cytatu i prośbą o usunięcie . On jest na emeryturze, ale nie sądzę, żeby aż tak się nudzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.03.2021 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Jasne, a @gaweł będzie je wyszukiwał i pisał do każdego wiadomość prywatną z odnośnikiem do jego cytatu i prośbą o usunięcie . On jest na emeryturze, ale nie sądzę, żeby aż tak się nudzi Pytał o sposób jak pozbyć się wszystkich wpisów pisanych przez siebie .Czytasz ze zrozumieniem ,wszystkich to powiedziałem jak to można zrobić. Jaki w sumie to jest sens jak on cytował kogoś odpowiadając i ktoś cytował jego odpowiadając pytkowi .To trwale zostaje. Skoro podjął decyzje i nawet miał się radzić prawnika to zasadnym jest usunięcie wszystkiego bo miał powód by już nie doradzać - pisać na FM. Amen . Jaka jest procedura skutecznego usunięcia wszelkich swoich wpisów oraz danych osobowych z Forum Muratora? Nie pisał ,że chce zostawić w tym w/w poście te cytowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.03.2021 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Szanowny gawel, nie usuwamy postów bez powodu, na żądanie bez podstaw prawnych, bo forum straciłoby sens. Wiele postów jest pierwszym postem tematu - usunięcie postu powoduje zniknięcie całego tematu! Może Pan na żądanie usunąć konto. Może z sądu przyjść wezwanie, albo z policji. Wtedy ukrywamy posty. Usunąć cały dorobek z forum - czy to ma sens? Kto mieczem wojuje, czasem odnosi rany w pojedynku Czasem rany zadaje. Samo życie, nie ma się co obrażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.03.2021 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Czy niktspecjalny musi być prawnikiem i zaufanym gawla? Rady: i i nie będzie po Tobie śladu na FM nie wydają się zbyt rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.03.2021 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 (edytowane) Ups ! przepraszam ,że chciałem podpowiadać już usuwam posty .. Masz Redakcję to sobie pomagaj . Usunąłem wszystkie posty z Tobą .I nie jestem czyimś adwokatem . Sam chce przecież z jakiegoś powodu odejść z FM i ma swojego obrońcę .Teraz to dziwnie wygląda. p.s Mały dopisek bo mi to przeszkadza. Wielkie larum ,że kolejny zacny długoletni forumowicz zniesmaczony czymś chce odejść z FM . Jest regulamin, są prawnicy to niech odchodzi .Sam tego chce , a to najważniejsze dla niego . Edytowane 22 Marca 2021 przez niktspecjalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2021 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Czy niktspecjalny musi być prawnikiem i zaufanym gawla? Rady: i i nie będzie po Tobie śladu na FM nie wydają się zbyt rozsądne. Powiem szczerze ,że jako forumowicz nie rozumiem w sumie co mi Redakcja chciała przekazać .Trzeba by było teraz napisać bo będzie miało w tej dobroci wymierne brzmienie że : po Tobie ślad na FM pozostanie na wsze czasy bo nadal się w nim udzielasz choć nie chciałeś i miałeś go dosyć i odejść . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.03.2021 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Do Arturo1972 i gawel: Dziesiątki, jeśli nie setki razy był Pan napominany, wielokrotnie banowany, Pana wpisy są wciąż zgłaszane, usuwane, itp. Z tego powodu nie może Pan teraz występować jako sędzia i publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać. Edytowane 30 Marca 2021 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 30.03.2021 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi, nie widzę nic złego w ocenie moderatorów...myśle, że forumowicze by tutaj chętnie pomogli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.03.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) A jak szanowna Redakcja podsumowałby moją twórczość? Kiedyś zgłosiłem swój post do moda i chciałem bana(urlop) i mi nie dali Mógłbym tutaj rozwinąć swoją twórczość? Edytowane 30 Marca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.03.2021 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Wciąż możemy spełnić prośbę, ale nam zależy na obecności forumowiczów, a nie ich karaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.03.2021 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Wciąż możemy spełnić prośbę, ale nam zależy na obecności forumowiczów, a nie ich karaniu. Teraz nie chce le jak powiem że chce to mam dostać. Na razie w wątku covidowym mam radosną twórczość o jedzeniu,dziadowaniu i pieniądzach A i z Arturkiem się bluzgamy to tu to tam. Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 30.03.2021 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.03.2021 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Kiedyś zgłosiłem swój post do moda i chciałem bana(urlop) i mi nie dali Przecież mogłeś sam na siebie nałożyć bana i to na tak długo jakbyś chciał, po prostu nie wchodzisz na forum i nic nie piszesz :pi nikogo nie musisz się o to prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Do Arturo1972 i gawel: Dziesiątki, jeśli nie setki razy był Pan napominany, wielokrotnie banowany, Pana wpisy są wciąż zgłaszane, usuwane, itp. Z tego powodu nie może Pan teraz występować jako sędzia i publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać. Proszę mi powiedzieć jakie są granice do których Redakcja dopuszcza moda w jego działaniach na FM .Czy publicznie nazwanie chamem i prostakiem mieści się w tych granicach ? publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać .Podałem przykład w którym nic obraźliwego nie było to był przykład i za ten przykład zostałem brutalnie zelżony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Proszę mi powiedzieć jakie są granice do których Redakcja dopuszcza moda w jego działaniach na FM .Czy publicznie nazwanie chamem i prostakiem mieści się w tych granicach ? .Podałem przykład w którym nic obraźliwego nie było to był przykład i za ten przykład zostałem brutalnie zelżony . Jesteś po prostu zwykłym chamem. i wiejskim, niedouczonym prostakiem. To sarkazm. Jest OK https://forum.muratordom.pl/showthread.php?317602-Nie-r%C3%B3bcie-komink%C3%B3w-w-domu-)/page634&highlight=greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.03.2021 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Oczywiście nie zauważyłeś, że post skierowany do moderatora abstrahując od tego, że kompletnie po za tematem wątku, lekko ujmując był napisany w chamski i prostacki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Oczywiście nie zauważyłeś, że post skierowany do moderatora lekko ujmując był napisany w chamski i prostacki sposób? Ten post bo jest jedynym w tych rozliczeniach . Szkoda ,że nie wspomniałeś np. o żonie w temacie o kominkach . Zafascynowany nią byłeś przez 2-3 lata potem zapał zanikł .I dalej to już można tylko się domyślać poszło lawinowo tyle ,że po 5 latach bardzo mało się nią interesowałeś tak 2-3 razy do roku . Co tu jest obraźliwego .Jeśli już. Chciałeś . Nazwę Cię prostakiem i chamem patrząc na tekst który mod zinterpretował po swojemu uważasz ,że może używać takich inwektyw ? Może czy nie może ? Poczytaj cały wątek to może zrozumiesz .Ten post jest kontynuacją za to co w wątku pisano a greengaz to po chamsku zinterpretował .Tak zelżył minie bo jest modem i mu wolno . Edytowane 31 Marca 2021 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts