Redakcja 30.03.2021 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Do Arturo1972 i gawel: Dziesiątki, jeśli nie setki razy był Pan napominany, wielokrotnie banowany, Pana wpisy są wciąż zgłaszane, usuwane, itp. Z tego powodu nie może Pan teraz występować jako sędzia i publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać. Edytowane 30 Marca 2021 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 30.03.2021 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi, nie widzę nic złego w ocenie moderatorów...myśle, że forumowicze by tutaj chętnie pomogli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.03.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) A jak szanowna Redakcja podsumowałby moją twórczość? Kiedyś zgłosiłem swój post do moda i chciałem bana(urlop) i mi nie dali Mógłbym tutaj rozwinąć swoją twórczość? Edytowane 30 Marca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.03.2021 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Wciąż możemy spełnić prośbę, ale nam zależy na obecności forumowiczów, a nie ich karaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.03.2021 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Wciąż możemy spełnić prośbę, ale nam zależy na obecności forumowiczów, a nie ich karaniu. Teraz nie chce le jak powiem że chce to mam dostać. Na razie w wątku covidowym mam radosną twórczość o jedzeniu,dziadowaniu i pieniądzach A i z Arturkiem się bluzgamy to tu to tam. Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 30.03.2021 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Do Arturo1972 i gawel: Dziesiątki, jeśli nie setki razy był Pan napominany, wielokrotnie banowany, Pana wpisy są wciąż zgłaszane, usuwane, itp. Z tego powodu nie może Pan teraz występować jako sędzia i publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać. Proszę mi powiedzieć jakie są granice do których Redakcja dopuszcza moda w jego działaniach na FM .Czy publicznie nazwanie chamem i prostakiem mieści się w tych granicach ? publicznie oceniać moderatorów, do tego ich obrażać .Podałem przykład w którym nic obraźliwego nie było to był przykład i za ten przykład zostałem brutalnie zelżony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Proszę mi powiedzieć jakie są granice do których Redakcja dopuszcza moda w jego działaniach na FM .Czy publicznie nazwanie chamem i prostakiem mieści się w tych granicach ? .Podałem przykład w którym nic obraźliwego nie było to był przykład i za ten przykład zostałem brutalnie zelżony . Jesteś po prostu zwykłym chamem. i wiejskim, niedouczonym prostakiem. To sarkazm. Jest OK https://forum.muratordom.pl/showthread.php?317602-Nie-r%C3%B3bcie-komink%C3%B3w-w-domu-)/page634&highlight=greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.03.2021 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Oczywiście nie zauważyłeś, że post skierowany do moderatora abstrahując od tego, że kompletnie po za tematem wątku, lekko ujmując był napisany w chamski i prostacki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Oczywiście nie zauważyłeś, że post skierowany do moderatora lekko ujmując był napisany w chamski i prostacki sposób? Ten post bo jest jedynym w tych rozliczeniach . Szkoda ,że nie wspomniałeś np. o żonie w temacie o kominkach . Zafascynowany nią byłeś przez 2-3 lata potem zapał zanikł .I dalej to już można tylko się domyślać poszło lawinowo tyle ,że po 5 latach bardzo mało się nią interesowałeś tak 2-3 razy do roku . Co tu jest obraźliwego .Jeśli już. Chciałeś . Nazwę Cię prostakiem i chamem patrząc na tekst który mod zinterpretował po swojemu uważasz ,że może używać takich inwektyw ? Może czy nie może ? Poczytaj cały wątek to może zrozumiesz .Ten post jest kontynuacją za to co w wątku pisano a greengaz to po chamsku zinterpretował .Tak zelżył minie bo jest modem i mu wolno . Edytowane 31 Marca 2021 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.03.2021 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Nie powinieneś zaśmiecać wątków swoimi atakami na innych forumowiczów, zgadzasz się z tym?Jeśli chodzi o mnie to napisany przez ciebie post łamie jakiekolwiek ramy przyzwoitego zachowania. Oczywiście sam tego nie widzisz lub nie chcesz...Dla mnie takie zachowanie jest nieakceptowalne na publicznym forum i szczerze mówiąc nie wiem jakbym zareagował na takiego typu poniżający atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 31.03.2021 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @niktspecjalny'Chamem' zostałeś po próbie oceny moich relacji rodzinnych.. 'Niedouczonym prostakiem' po użyciu określenia 'sarkazm', którym podkreśliłeś intencje które tobą kierowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Nie powinieneś zaśmiecać wątków swoimi atakami na innych forumowiczów, zgadzasz się z tym? Jeśli chodzi o mnie to napisany przez ciebie post łamie jakiekolwiek ramy przyzwoitego zachowania. Oczywiście sam tego nie widzisz lub nie chcesz...Dla mnie takie zachowanie jest nieakceptowalne na publicznym forum i szczerze mówiąc nie wiem jakbym zareagował na takiego typu poniżający atak. Nie odpowiedziałeś mi .Co w tym poście jest obraźliwego żebyś mnie nazwał chamem i prostakiem .? Atakuje, jeśli już bo tak nazywasz tych którzy atakują mnie .Na prowokacje nie odpowiadasz ? To taka prosta zasada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @niktspecjalny 'Chamem' zostałeś po próbie oceny moich relacji rodzinnych.. 'Niedouczonym prostakiem' po użyciu określenia 'sarkazm', którym podkreśliłeś intencje które tobą kierowały. Człowieku nazwałeś mnie chamem i prostakiem jako moderator forum. Są przecież inne środki zapobiegawcze by wyrażać się w bardziej cywilizowany sposób i to w tak spektakularnym moim wpisie .Co tam zauważyłeś obraźliwego bo post był kontynuacją twojej bzdury o kominkach .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.03.2021 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Wymagasz by inni stosowali się do zasad regulaminu a sam wielokrotnie go po prostu, przepraszam za wyrażenie go "olewasz".Smutne ale prawdziwe, niestety... Edytowane 31 Marca 2021 przez Tomaszs131 Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 31.03.2021 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @niktspecjalnyNie kłam.Twój wyskok pod adresem mojej rodziny nie był spowodowany atakiem na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Wymagasz by inni stosowali się do zasad regulaminu a sam wielokrotnie go poprostu, przepraszam za wyrażenie go "olewasz". Smutne ale prawdziwe, niestety... Nie przypominaj przeszłości bo to jest w tym momencie bardziej niestosowne. Człowiek się zmienia , zmienia swoje nastawienie i sposób wyrażania poglądów . Prowokowany bo tego oczywiście jako moderator nie zauważasz bronić chce swojej racji .Coś tam napisze i nie zgodzę się z Tobą i nazwę Cię chamem i prostakiem będzie objęte w kanonach Twojej interpretacji - zasady.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @niktspecjalny Nie kłam. Twój wyskok pod adresem mojej rodziny nie był spowodowany atakiem na ciebie. Co nie kłam? Nazwałeś mnie publicznie chamem i prostakiem za w/w post . Co tam widzisz obraźliwego. Porównałem go do głupot jakie wypisujesz na temat kominków . To był przykład . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 31.03.2021 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @niktspecjalnyNie zmieniaj tematu. Mój post w temacie kominków wyrażający inne zdanie niż twoje spotkał się z oceną relacji w mojej rodzinie. Bez związku z tematem. Dotyczył mnie osobiście.Kłamiesz, co idealnie pasuje do poprzednich ocen. PS. Z twoim banem nie mam nic wspólnego, chociaż mnie o niego prosiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 To ja może napisze tak .Ty mnie nazywasz chamem i prostakiem , Redakcja adwokatem ,a bronić się nie mogę .Dajesz mi banana , zelżyłeś inwektywami przed opinią publiczną w teraźniejszym czasie (wyżej mojemu o Boże ziomkowi tłumaczyłem) i to ma być spektrum akceptowalne przez regulamin i Redakcje Forum Muratora . To jest w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts