Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Już wiem, dlaczego nie pijesz alkoholu...

??

Jestem AA ale w swoim pojebstwie sam z tego wyszedłem. Nie pije chyba 7lat. Lata lecą

Moja wrodzona chciwość i skompstow mi bardzo pomogły. Za dużo błędów popełniałem jak miałem dziabniete a maiłem codziennie

Edytowane przez kulibob

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałbym zgłosic problem z otwieramiem tematu. Otwieraj ostatnia strone tego tematu wyswietlaja i sie tylko posty do #4365 co jest poniżej już nie moge zobaczyć, natomiast starsze strony otwieraja się do końca tak że moge zobaczyc pierwszy post na stronie jak i ostatni.

Natomiast co do postu Redakcji który cytuje to problem pojawił się taki sam jak ostatnio opisywałem i potwierdził to też gawel a chodzi o to :

Mam podobnie.

Cierpliwości. Mi w tym temacie (i jeszcze jakiś jeden ze starych wątków) część strony, na której są najświeższe posty pojawiają się dopiero po jakiś 8 godzinach od napisania ;) Ale pojawia się po czasie.

Windows 7, Chrome.

Zgłaszamy sygnalizowane problemy w działaniu forum. Powinny być szybko usuwane. Jeśli nie, zgłaszamy ponownie. Jest tu kwestia istnienia dwóch, a nawet trzech komórek w ramach firmy - redakcja, programiści, informatycy. Na pewno zależy nam wszystkim, by forum działało bez błędów.

U mnie od wczoraj jest ok. Dziś sprawdziłem czwarte urządzenie - działa.

Na szczęście w wersji mobilnej już pływająca pod spodem reklama nie blokuje przejścia dalej, bo to uniemożliwiało korzystanie z forum a nie tylko zniechęcało jak ilość obecnych reklam...

Myślałem że to uzależnienie od wchodzenia na to Forum mi nigdy nie przejdzie.

Jednak to co się tu teraz dzieje, to ciągle wyskakujące RODO i

"503 Service Unavailable

No server is available to handle this request. "

chyba już skutecznie mnie uzdrowiło.

Nie mam już ani siły ani ochoty regularne zaglądać na to Forum.

No i Redakcja, ktokolwiek to jest, nie potrafiący utrzymać w tajemnicy prywatnej korespondencji i nie potrafiący odpowiedzieć na proste pytanie.

Totalna kompromitacja.