Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgłaszamy sygnalizowane problemy w działaniu forum. Powinny być szybko usuwane. Jeśli nie, zgłaszamy ponownie. Jest tu kwestia istnienia dwóch, a nawet trzech komórek w ramach firmy - redakcja, programiści, informatycy. Na pewno zależy nam wszystkim, by forum działało bez błędów.

U mnie od wczoraj jest ok. Dziś sprawdziłem czwarte urządzenie - działa.

Na szczęście w wersji mobilnej już pływająca pod spodem reklama nie blokuje przejścia dalej, bo to uniemożliwiało korzystanie z forum a nie tylko zniechęcało jak ilość obecnych reklam...

Plansza rodo pojawia się po każdej zmianie strony i to niezależnie czy ktoś jest zalogowany czy nie.

Przeglądanie forum jest mało przyjemne.

Akurat ja nie mam takiego problemu, jak jestem zalogowany.

Natomiast nie wiem jak u innych ale dzisiaj forum wcale się nie otwierało aż do teraz, tzn od gdz około 21 mogłem wejść na forum ale i tak stronka otwiera się wieki.

Zgłaszam problem, problem bardzo ale to bardzo wkurzający. Chodzi o to gdy piszę odpowiedź na jakiegoś posta w jakimś tam temacie to wyskakuje mi reklama, gdy kliknę na X aby reklamę zamknąć pojawiają się dwa okna "zostań na stronie" "opuść stronę" gdy kliknę " zostań na stronie" pozostaje dalej reklama na całą stronę a gdy kliknę "opuść stronę" wracam do tematu i cytującego posta ale to co napisałem idzie nie wiem gdzie bo nie ma tego, jest to bardzo denerwujące w szczególności gdy napisany jest dość długi post który znika i nalewy pisać od nowa. Szczerze mówiąc nie chce mi się już drugi raz pisać tego samego a po drugie pierwsza myśl jest zawsze najcelniejsza. Ten problem pojawia się wybiórczo i nie zauważyłem jakieś prawidłowości kiedy to się pojawia.

Myślałem że to uzależnienie od wchodzenia na to Forum mi nigdy nie przejdzie.

Jednak to co się tu teraz dzieje, to ciągle wyskakujące RODO i

"503 Service Unavailable

No server is available to handle this request. "

chyba już skutecznie mnie uzdrowiło.

Nie mam już ani siły ani ochoty regularne zaglądać na to Forum.

No i Redakcja, ktokolwiek to jest, nie potrafiący utrzymać w tajemnicy prywatnej korespondencji i nie potrafiący odpowiedzieć na proste pytanie.

Totalna kompromitacja.