fotohobby 17.04.2021 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 ?? No właśnie - skłonność do uzależnień. Nawet Forum nie potrafisz z własnej woli odpuścić na 2 tygodnie, tylko prosisz o zbanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.04.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Czy ja naprawdę muszę za każdym kliknięciem wyrażać zgodę na to coś? [ATTACH=CONFIG]455056[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.04.2021 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Nie tylko ty tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.04.2021 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłaszamy ponownie. Nie wszyscy mają ten problem, więc umknął. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.04.2021 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Problem umknął Redakcji czy informatykom?Problem nadal wystpuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.04.2021 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłaszamy sygnalizowane problemy w działaniu forum. Powinny być szybko usuwane. Jeśli nie, zgłaszamy ponownie. Jest tu kwestia istnienia dwóch, a nawet trzech komórek w ramach firmy - redakcja, programiści, informatycy. Na pewno zależy nam wszystkim, by forum działało bez błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 26.04.2021 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Czarno to widzę. [ATTACH=CONFIG]455126[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.04.2021 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 Nic się nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.04.2021 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 Dodawajcie prosimy zrzut ekranu. Problem nie jest globalny na forum. Jeśli osoba nie jest zalogowana, pojawia się plansza z Rodo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.04.2021 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 Dodawajcie prosimy zrzut ekranu. Problem nie jest globalny na forum. Jeśli osoba nie jest zalogowana, pojawia się plansza z Rodo. Plansza rodo pojawia się po każdej zmianie strony i to niezależnie czy ktoś jest zalogowany czy nie. Przeglądanie forum jest mało przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.04.2021 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 U mnie od wczoraj jest ok. Dziś sprawdziłem czwarte urządzenie - działa. Na szczęście w wersji mobilnej już pływająca pod spodem reklama nie blokuje przejścia dalej, bo to uniemożliwiało korzystanie z forum a nie tylko zniechęcało jak ilość obecnych reklam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.04.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 U mnie jest jeszcze gorzej.Strony się nie ładują w ogóle albo trwa to kilka minut.Czasami nawet przeglądarka serwera forumowego nie widzi.Jeśli to jest próba zniechęcenia niektórych do zaglądania na forum to powoli się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.04.2021 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 Plansza rodo pojawia się po każdej zmianie strony i to niezależnie czy ktoś jest zalogowany czy nie. Przeglądanie forum jest mało przyjemne. Akurat ja nie mam takiego problemu, jak jestem zalogowany. Natomiast nie wiem jak u innych ale dzisiaj forum wcale się nie otwierało aż do teraz, tzn od gdz około 21 mogłem wejść na forum ale i tak stronka otwiera się wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 28.04.2021 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Czarno to widzę. [ATTACH=CONFIG]455126[/ATTACH] tak - o Rodo już nie wyskakuje, za to czarny ekran (jak wyżej) dalej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.04.2021 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Może to kwestia jakiś adblocków?Wczoraj faktycznie były przerwy w działaniu forum (nie wyświetlało się), ale zakładałem, że trwają prace informatyczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 28.04.2021 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 nie wiem...sprawdzę jeszcze tego adblocka (na Firefoks).ale jedno jest pewne - na Brave okno z RODO dalej wyskakuje po każdorazowym odświeżeniu.albo otwarciu w nowej karcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 28.04.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 RODO bez zmian - a strony ładują się, ładują się i ładują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.05.2021 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Zgłaszam problem, problem bardzo ale to bardzo wkurzający. Chodzi o to gdy piszę odpowiedź na jakiegoś posta w jakimś tam temacie to wyskakuje mi reklama, gdy kliknę na X aby reklamę zamknąć pojawiają się dwa okna "zostań na stronie" "opuść stronę" gdy kliknę " zostań na stronie" pozostaje dalej reklama na całą stronę a gdy kliknę "opuść stronę" wracam do tematu i cytującego posta ale to co napisałem idzie nie wiem gdzie bo nie ma tego, jest to bardzo denerwujące w szczególności gdy napisany jest dość długi post który znika i nalewy pisać od nowa. Szczerze mówiąc nie chce mi się już drugi raz pisać tego samego a po drugie pierwsza myśl jest zawsze najcelniejsza. Ten problem pojawia się wybiórczo i nie zauważyłem jakieś prawidłowości kiedy to się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.05.2021 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Myślałem że to uzależnienie od wchodzenia na to Forum mi nigdy nie przejdzie.Jednak to co się tu teraz dzieje, to ciągle wyskakujące RODO i "503 Service UnavailableNo server is available to handle this request. " chyba już skutecznie mnie uzdrowiło. Nie mam już ani siły ani ochoty regularne zaglądać na to Forum. No i Redakcja, ktokolwiek to jest, nie potrafiący utrzymać w tajemnicy prywatnej korespondencji i nie potrafiący odpowiedzieć na proste pytanie. Totalna kompromitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.05.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 No i Redakcja, ktokolwiek to jest, nie potrafiący utrzymać w tajemnicy prywatnej korespondencji i nie potrafiący odpowiedzieć na proste pytanie. Totalna kompromitacja. Co chcesz przez to powiedzieć pisząc że nie potrafi dotrzymać tajemnicy PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts