stos 01.05.2021 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Co chcesz przez to powiedzieć pisząc że nie potrafi dotrzymać tajemnicy PW? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.05.2021 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Tak Ale co TAK? Ktoś grzebał w Twojej skrzynce PW czy podał treść do ogólnej wiadomości jaką napisałeś jemu na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.05.2021 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Pewnie chodzi o kompromitujący tekst w stopce ***** Arturo1972, ***** mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.05.2021 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Ale co TAK? Ktoś grzebał w Twojej skrzynce PW czy podał treść do ogólnej wiadomości jaką napisałeś jemu na PW? Tak, znaczy że Redakcja przekazał treść mojego PM, wysłanego tylko do niego, do wiadomości komuś innemu z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.05.2021 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Co to jest PM? Kompromitująca treść stopki forumowicza stos ***** Arturo1972, ***** mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.05.2021 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Tak, znaczy że Redakcja przekazał treść mojego PM, wysłanego tylko do niego, do wiadomości komuś innemu z forum. Jeżeli tak było to jest to zagrywka nie fer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.05.2021 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Co to jest PM? Kompromitująca treść stopki forumowicza stos Napisz, co w niej widzisz kompromitującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.05.2021 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Tak, znaczy że Redakcja przekazał treść mojego PM, wysłanego tylko do niego, do wiadomości komuś innemu z forum. To poważne oskarżenia. Prosimy w prywatnej wiadomości o wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 01.05.2021 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) Tak, znaczy że Redakcja przekazał treść mojego PM, wysłanego tylko do niego, do wiadomości komuś innemu z forum. Nie wiesz jak bardzo się mylisz Zostałem poproszony o usunięcie mojej stopki gdyz jeśli tego nie zrobię, wobec mnie będzie złożony donos/wniosek do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa Odpowiedziałem, że z całym szacunkiem ale stopki nie usunę i z chęcią poddam się procedurze karnej, najwyżej będę pierwszym więźniem politycznym FORUM MURATOR Drogą dedukcji, co nie było zbyt trudne, zorientowałem się kto może być tutaj konfidentem i partyjnym społecznikiem a może i trollem prosto ze stajni min.zero Edytowane 1 Maja 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.05.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Napisz, co w niej widzisz kompromitującego? To co tkwi w tej treści. Tak samo jak to co tkwi w pięciu gwiazdkach po lewej stronie sylwetki głowy kobiety. Zresztą sam możesz napisać co tom ukryłeś. Odnosisz się do nicków Forumowiczów to powinieneś wyjaśnić. Jak nie chcesz oficjalnie to podaj to do wiadomości Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.05.2021 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) To co tkwi w tej treści. Tak samo jak to co tkwi w pięciu gwiazdkach po lewej stronie sylwetki głowy kobiety. Zresztą sam możesz napisać co tom ukryłeś. Odnosisz się do nicków Forumowiczów to powinieneś wyjaśnić. Jak nie chcesz oficjalnie to podaj to do wiadomości Redakcji. Redakcja wie co znaczą te gwiazdki. Sama mi to wyjaśniła że nie ma tam nic poza gwiazdkami. Edytowane 1 Maja 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.05.2021 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 To poważne oskarżenia. Prosimy w prywatnej wiadomości o wyjaśnienie. Dobre wychowanie wymaga żeby odpowiedzieć na pytanie zadane 24.04.2021 o godz. 15:26 zanim się poprosi o kolejną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.05.2021 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Redakcja wie co znaczą te gwiazdki. Sama mi to wyjaśniła że nie ma tam nic poza gwiazdkami. Redakcja wyjaśniła tobie co się kryje pod gwiazdkami które ty umieściłeś. Aaaaa. i "sama wyjaśniła że nie ma tam nic poza gwiazdkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.05.2021 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) Redakcja wyjaśniła tobie co się kryje pod gwiazdkami które ty umieściłeś. Aaaaa. i "sama wyjaśniła że nie ma tam nic poza gwiazdkami" Nie będę ci tu cytował treści wiadomości PM od Redakcji. Nie będę robił tego co ona. Ale napisz co tobie się wydaje jest pod tymi gwiazdkami. Będziemy wiedzieli co ci się kołacze między uszami. Edytowane 1 Maja 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.05.2021 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Tak, znaczy że Redakcja przekazał treść mojego PM, wysłanego tylko do niego, do wiadomości komuś innemu z forum. To poważne oskarżenia. Prosimy w prywatnej wiadomości o wyjaśnienie. Dobre wychowanie wymaga żeby odpowiedzieć na pytanie zadane 24.04.2021 o godz. 15:26 zanim się poprosi o kolejną wiadomość. Nie będę ci tu cytował treści wiadomości PM od Redakcji. Nie będę robił tego co ona. Ale napisz co tobie się wydaje jest pod tymi gwiazdkami. Będziemy wiedzieli co ci się kołacze między uszami. Kolejny raz kogoś o coś oskarżasz. Robiłeś to notorycznie pod poprzednimi wcieleniami. Trzecie wcielenie stanu nie zmieniło. Czekamy więc na wyjaśnienie Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.05.2021 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Nie bardzo jest co wyjaśniać. Procedura jest zawsze ta sama - jeśli do redakcji przychodzi żądania usunięcia jakiegoś wpisu, podparte groźbą - jeśli wpis nie zostanie usunięty - zgłoszenia na policję czy prokuraturę albo groźbą wytoczenia procesu wydawcy, prosimy o opinię dział prawny, a autora wpisu na forum zawiadamiamy, że jest żądanie usunięcia jego wpisu. Nie można więc najpierw stawiać kategorycznych oskarżeń pod adresem innych forumowiczów, a następnie mieć pretensje, że Redakcja zajęła się sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.05.2021 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 No, ale niektórzy użytkownicy zawsze i o wszystko będą mieć pretensje. Trzeba do tych nicków przywyknąć.Póki nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.05.2021 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Nie bardzo jest co wyjaśniać. Procedura jest zawsze ta sama - jeśli do redakcji przychodzi żądania usunięcia jakiegoś wpisu, podparte groźbą - jeśli wpis nie zostanie usunięty - zgłoszenia na policję czy prokuraturę albo groźbą wytoczenia procesu wydawcy, prosimy o opinię dział prawny, a autora wpisu na forum zawiadamiamy, że jest żądanie usunięcia jego wpisu. Nie można więc najpierw stawiać kategorycznych oskarżeń pod adresem innych forumowiczów, a następnie mieć pretensje, że Redakcja zajęła się sprawą. Ciekawe od kiedy autorzy wpisów łamiących regulamin są proszeni o ich usunięcie. Coś kręcicie obywatelu Redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 02.05.2021 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 A czy można mieć nadzieję że redakcja zajmie się w końcu tym upierdliwym RODO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.05.2021 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Dobre wychowanie wymaga żeby odpowiedzieć na pytanie zadane 24.04.2021 o godz. 15:26 zanim się poprosi o kolejną wiadomość. Pociesz się że na moje zapytanie które wysłałem 9.04.2021 do dziś nie otrzymałem odpowiedzi bo Redakcja nawet jej nie przeczytała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts