henrykow 04.05.2021 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Zgłaszam problem, problem bardzo ale to bardzo wkurzający. Chodzi o to gdy piszę odpowiedź na jakiegoś posta w jakimś tam temacie to wyskakuje mi reklama, gdy kliknę na X aby reklamę zamknąć pojawiają się dwa okna "zostań na stronie" "opuść stronę" gdy kliknę " zostań na stronie" pozostaje dalej reklama na całą stronę a gdy kliknę "opuść stronę" wracam do tematu i cytującego posta ale to co napisałem idzie nie wiem gdzie bo nie ma tego, jest to bardzo denerwujące w szczególności gdy napisany jest dość długi post który znika i nalewy pisać od nowa. Szczerze mówiąc nie chce mi się już drugi raz pisać tego samego a po drugie pierwsza myśl jest zawsze najcelniejsza. Ten problem pojawia się wybiórczo i nie zauważyłem jakieś prawidłowości kiedy to się pojawia. Ponawiam i zgłaszam wyżej opisany problem. Dzisiaj miałem znowu taki przypadek że po napisaniu odpowiedzi na pewnego posta pojawiła się reklama na całą stronę i po kliknięciu X pojawiły się dwa okienka i po kliknięciu "wróć na stronę" cała napisana odpowiedź zginęła w czeluściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.05.2021 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Problem nie jest globalny, stąd może trudność w naprawie. Każde Wasze zgłoszenie trafia do programistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.05.2021 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Zgłaszamy sygnalizowane problemy w działaniu forum. Powinny być szybko usuwane. Jeśli nie, zgłaszamy ponownie. Jest tu kwestia istnienia dwóch, a nawet trzech komórek w ramach firmy - redakcja, programiści, informatycy. Na pewno zależy nam wszystkim, by forum działało bez błędów. Komunikat mnie doprowadza do szału, od kilku dni nie tylko wyskakuje po wejściu w wątek ale wystarczy chwila bezruchu np czytam coś i po kilkudziesięciu sekundach pach , klikam czytam wątek i znów to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 10.05.2021 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Problem nie jest globalny, stąd może trudność w naprawie. Każde Wasze zgłoszenie trafia do programistów.Ale programiści mają widocznie to w głębokim poważaniu. Od prawie dwóch miesięcy jest problem z RODO i nic w tym temacie się nie dzieje pomimo kilkunastokrotnych zgłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.05.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Tak, zgłaszamy, przepraszamy i problem jest nadal. Przesyłamy Wasze posty do programistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.05.2021 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Kumaty programista uwinąłby się z tym w mig ale najwyraźniej macie programistów którzy pracują na dniówki i bardzo szanują swoją pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 11.05.2021 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 to ja też się przyłączę...zróbcie to w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.05.2021 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Z tym RODO to jak z namordnikami...Kiedyś (podobno) znikną!A na razie - klikać!Przecież to nie duży wysiłek.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.05.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Nie można odmówić racji Szanownym Forumowiczom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.05.2021 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Kolejne 5 dni od zgłoszenia (kolejnego) i dalej trzeba klikać i klikać. To się nudne robi. Może czas wymienić informatyków na takich co coś robią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.05.2021 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 U mnie RODO przestało się objawiać. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.05.2021 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 U mnie jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 16.05.2021 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 (edytowane) U mnie bez zmian. Klikanie po każdym przeładowaniu strony. MacOSX 10.9.5 / Firefox 78.10.1esr (64-bit) Edytowane 16 Maja 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.05.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 U mnie poza incydentalnymi przypadkami parę tygodni temu jest ok. Dlatego myślę, że za to odpowiada konfiguracja komputera. Jeśli macie problem, to pomóżmy tym "informatykom" i podajcie swój system operacyjny/ przeglądarka. Może tak będzie im łatwiej znaleźć luki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.05.2021 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 Android/Chrome - OKWin10/Chrome - potrzeba odświeżenia każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 16.05.2021 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 Dlatego myślę, że za to odpowiada konfiguracja komputera. Tak, ale po jakieś zmianie po stronie serwera. Można by wyśledzić tę zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 18.05.2021 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Windows 10/Brave - okWindows 7/Firefox - po otwarciu w nowej karcie, za każdym razem wyskakuje okno, które trzeba zamknąć - jest ono czarne (to pewnie zasługa adblocka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 18.05.2021 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 No i nareszcie coś drgnęło w t.z. rajstopach. RODO zniknęło z mojego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.05.2021 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 No i nareszcie coś drgnęło w t.z. rajstopach. RODO zniknęło z mojego życia. To się ciesz bo u mnie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.05.2021 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Win10 /opera RODO bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts