Iscra 25.02.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Temat trochę ostatnio się odświeżył, więc komuś może się przyda. Kupiliśmy ostatnio robota odkurzającego i mopującego Moneual ME 770. Recenzja w moim wątku. Link bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 12.03.2017 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 miałam roombe przez ost 4 lata, teraz centralny w domu. Jakby ktoś miał ochotę mam do sprzedania roombe 790 używaną przez 2 lata tylko taa też się napaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 12.03.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Podziwiam tych co mają roomby , miałem to i pozbyłem się tego , masakrycznie to przeszkadza i ten hałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 12.03.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 ja mam roombę i jest świetna. a hałas mnie nie interesuje ponieważ włączam ją jak wychodzę do pracy. jest czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzPL 07.04.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 osobiście odradzam kupna robotów, ale to też moze wynikać z faktu, że zakupiłem dwa które po miesiącu poprostu przestaly działac (z innych firm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raźny 08.05.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Tak z przypadku przypominałem sobie o wątku 880 używam do dziś . Klasycznego odkurzacza do tej pory czyli to już chyba 2,5 roku ? Używam jedynie do Katarku dzieci W ciągu tych 2,5 roku chyba ze 3 razy przedmuchałem go sprężarką, nie było wyraźnej potrzeby ale tak dla zasady Czy jestem zadowolony ? Tak jestem zadowolony jak w dniu zakupu. Czy kupił bym go jeszcze raz . Na 100% tak. Te gumowane szczotki się już zużyły nieco - są takie łyse miejsca gdzie się zbierają włosy, ponieważ 880 świetnie sobie z ich zbieraniem radzi. Żadnej części w nim nie wymieniałem Akumulator ciągle ten sam. Nigdy nie spadł ze schodów. Jedyny minus ostatnim czasem ma kłopot z wjechaniem na automatyczną ładowarkę i tak czasem trzeba jej tyłek podnieść aby się ładowała, nie wiem czy to kwestia styków - wyrobiły się ? Chodziła przez te 2,5 roku prawie codziennie, Może je trzeba przetrzeć spirytusem ? Muszę w wolnej chwili poczytać o tym problemie. Ogólnie podtrzymuję opinię przedstawioną wcześniej. Obecnie czekam aż 980 potanieje do podobnej ceny co zapłaciłem za 880 albo i to najbardziej prawdopodobne, wprowadzą nowy lepszy model Ten obecny 980 w mojej ocenie nie oferuje prawie nic użytkowo lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 13.06.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 z żoną kupiliśmy odkurzacz z samsunga. szkoda, że moc jest mniejsza od tych produkowanych kilka lat wstecz, ale ogólnie jesteśmy zadowoleni. opcja bezworkowa jest niezwykle pożyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.06.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Mam Roombę serii 7xx i jestem b.zadowolony. Bo mam też Jack Russell Terriera, który lubi gubić swoją białą sierść. Roomba pracuje głównie wtedy, kiedy nas nie ma i jest bardzo skuteczna. Gdybyśmy mieli centrelny odkurzacz na pewno nie chciałoby nam się odkurzać codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 19.06.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 a co powiecie o takim odkurzaczu: https://matrixmedia.pl/odkurzacz-miele-scout-rx1.html/ sklep sprawdzony, bo juz u nich kupowalem pralke i mily pan z obslugi mi bardzo pomogl. a pralka bardzo szybko przyszla. teraz sie zastanawiam czy kupic sobie taki odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dring 20.06.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Te odkurzacze sa super. Moja znajoma taki ma i moze sobie siedziec na 4 literach, a mieszkanie odkurza sie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 22.06.2017 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 No dobra o tym też słyszałem, a jak ze skutecznością? Jak sobie radzi z kątami i nierówną powierzchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldDiver 23.11.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Nie polecam samojezdnego odkurzacza ... no chyba że ma się mieszkanie bez mebli i dywanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzaara 25.11.2018 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 testował ktoś z was robot od xiaomi? i może coś więcej powiedzieć na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 26.06.2019 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 hej myślę o kupnie roomby, mam dwie kondygnacje czy te nowe roomby z mapowaniem sprawdzą się na dwóch poziomach które są inne, czy wogóle ma sens przenoszenia na górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilakar 21.11.2019 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 hej myślę o kupnie roomby, mam dwie kondygnacje czy te nowe roomby z mapowaniem sprawdzą się na dwóch poziomach które są inne, czy wogóle ma sens przenoszenia na górę? Wydaje się, że urządzenie mapuje pomieszczenie od nowa, tzn. przy każdym uruchomieniu robot sobie mapuje od nowa. W związku z tym nie widzę sensu przepłacać za roombę i wziąłbym xiaomi, zobacz tabelkę z danymi na tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 22.11.2019 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) Nie lepiej pierwszą wersje xiaomi mi robot z lidarem. Na ali z wysyłką z Hiszpanii kupisz za ok 1050-1150zł. Nie gorszy od roomby a kilka razy tańszy .-) Edit O kurcze, ale suchar wykopałem -) Edytowane 22 Listopada 2019 przez gregos11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.11.2019 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 U mnie jest samsung od kilku lat. tez daje rade, tylko modele sie zmieniają. Ostatnio miałem navibot ze stacja dokującą czyli takie 2 odkurzacze w jednym. Były pewne problemy ale ogólnie jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.11.2019 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Każdy ma co lubi. Robot jest "umiarkowanie samodzielny", zostawiony sam tłucze się jak zmora. W dzień psa budzi a w nocy nas. Instalację do OC założyłem przy remoncie centralnego ogrzewania, koszt groszowy (rury, klej, gniazdka). W szafkach w pobliżu gniazdka wisi wąz 9m (jeden na piętrze, drugi na parterze) plus vroom w kuchni, bedzie też w piwnicy na pralnię i śpiżarnię. Nic nie nosisz po schodach a trzy zwoje węża powiesić w szafce to nie problem. Zero hałasu, zero zapachów, biedne niewinne roztocza wyabortowane zostają na pole/na podwórze na łaskę okrutnych promieni UV. I tak ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejWalczak 06.12.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 Odkurzacz typu roomba przez pół dnia nie odkurzy Ci tak dobrze podłogi jak 10 minutowe "tradycyjne" odkurzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opsa80 09.12.2019 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 My mamy coś takiego jak Zegma Zonder Robo. Płaciłam jakoś około 700 zł, produkt polsko-holenderski. Stwierdziłam, że kupię na początek a w razie potrzeby się przerzucę na jakiś droższy sprzęt. Odkurzacza centralnego nie rozważałam, budżet już nam trochę niedomagał. Wychodzi na to, że to co mamy hula bezproblemowo i jestem zadowolona. Dom 130 m2, jeden poziom, mamy wszędzie panele winylowe a w sypialni i pokoju dzieci dodatkowo dywan z niedługim włosiem. Są też dwa koty. Sprzęt daje radę, jest czysto. Jedyne miejsce, które dodatkowo zamiatam, to okolice kominka, bo tam często a to obkruszy się jakiś kawałek kory a to brykiet się połamie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts